هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
من نیز
یکی از کار ها که مونده اتاقم هست
کتاب ها مرتب کنم خیلی نامنظم اند
شیمیییی
شیمی 12 هم بیشتر وقتا کنارمه
هنوز نفهمیده همه چی تموم شد
یا اینکه نمی خواد از پیشم بره -
چرا با هرکییییی صحبت می کنم اولین چیزی ک می پرسه اینه که برا گواهینامه ثبت نام کردم یا نه:))))))؟
آقااا من هنوز به سن قانونی نرسیدم انقدر یادآوری نکنید بهم همینطوریشم حس کوچولو بودن دارم -
چرا با هرکییییی صحبت می کنم اولین چیزی ک می پرسه اینه که برا گواهینامه ثبت نام کردم یا نه:))))))؟
آقااا من هنوز به سن قانونی نرسیدم انقدر یادآوری نکنید بهم همینطوریشم حس کوچولو بودن دارمAnzw 18 چرا همه دوست دارن گواهینامه بگیرن ولی من نه
.
-
آقااا من هنوز به سن قانونی نرسیدم انقدر یادآوری نکنید بهم همینطوریشم حس کوچولو بودن دارم -
آقااا من هنوز به سن قانونی نرسیدم انقدر یادآوری نکنید بهم همینطوریشم حس کوچولو بودن دارمAnzw 18 اخه گواهی نامه گرفتن بعد کنکور یک کار واقعان مفیدی هست که اکثر 12 دهمی ها انجام میدند
خیلی هم سرش ذوق دارند -
-
Anzw 18 خوش شانس باشی یک ماه
ولی بعید میدونم زیر ۲ ماه بشه(مخصوصا که شما خانمید و خانما رو معمولا یکی دو دفعه الکی رد میکنن) -
Anzw 18 اخه گواهی نامه گرفتن بعد کنکور یک کار واقعان مفیدی هست که اکثر 12 دهمی ها انجام میدند
خیلی هم سرش ذوق دارند -
Anzw 18 اخه گواهی نامه گرفتن بعد کنکور یک کار واقعان مفیدی هست که اکثر 12 دهمی ها انجام میدند
خیلی هم سرش ذوق دارند -
ولی بعید میدونم زیر ۲ ماه بشه(مخصوصا که شما خانمید و خانما رو معمولا یکی دو دفعه الکی رد میکنن) -
فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۵:۰۲ آخرین ویرایش توسط Akito انجام شده
ببین اینجوری بگم حدود ۱ هفته(اگه غیبت کنی میره هفته بعد) کلاس های آیین نامه و فنی ات طول میکشه(آنلان یا حضوری میان قوانین رو درس میدن، کلاس فنی هم که چیزای فنی خودرو رو میگن، فکر کنم فقط ۲ جلسه فنی دارین و ۶ جلسه آیین نامه)
و ۱۲ جلسه هم شهری دارین
که خب ممکنه مربی تون یه روز نباشه
یا کلا هر هفته یه سری روزا نباشه
ولی اکثرا بجز روزای تعطیل همه روزه هستن
دو هفته هم اینجا(در بهترین حالت ممکن)
شد ۳ هفته
تا کارتکس بخوره و آزمون آیین بدین، و بعدش آزمون شهری بدین با افسر، بار اول هم قبول شین، در بهترین حالت ۴ هفته طول میکشه
هر دفعه هم که رد میشین آزمونو، ۴۲۰ تومن هزینه یه جلسه کلاس شهری با مربی و ۱۰۰ تومن هم هزینه آزمون آب میخوره براتون
هر دفعه هم تا دوباره بتونین آزمون بگیرین، ۱ یا ۲ هفته طول میکشه
خلاصه سعی کنین خیلیییییی تمرین کنید -
ولی بعید میدونم زیر ۲ ماه بشه(مخصوصا که شما خانمید و خانما رو معمولا یکی دو دفعه الکی رد میکنن)فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۵:۰۲ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شدهAkito
اره حدود 1ماه نیم
بیشتر تایم که گرفته میشه همین کلاس اموزشی ها هست 10 تا یا 12 جلسه هستخانم ها م بیشتر به خاطر خودشون هست که رد میشند
البته افسر که به چیزای الکی توجه میکنه یعنی یکمی زیادی سخت میگره هم هست البته که اونا قانون رو اجرا می کنندولی مورد ها زیادی دیدم تو خانم که حتی با افسر سخت گیر بار اول قبول شدند
معمولا اونایی که قبلا خودشون راننده بودند و سوار می شدند راحت می تونند قبول بشند و دست فرمونشون خوبه -
نوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۵:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
همه جام درد میکنه
-
ببین اینجوری بگم حدود ۱ هفته(اگه غیبت کنی میره هفته بعد) کلاس های آیین نامه و فنی ات طول میکشه(آنلان یا حضوری میان قوانین رو درس میدن، کلاس فنی هم که چیزای فنی خودرو رو میگن، فکر کنم فقط ۲ جلسه فنی دارین و ۶ جلسه آیین نامه)
و ۱۲ جلسه هم شهری دارین
که خب ممکنه مربی تون یه روز نباشه
یا کلا هر هفته یه سری روزا نباشه
ولی اکثرا بجز روزای تعطیل همه روزه هستن
دو هفته هم اینجا(در بهترین حالت ممکن)
شد ۳ هفته
تا کارتکس بخوره و آزمون آیین بدین، و بعدش آزمون شهری بدین با افسر، بار اول هم قبول شین، در بهترین حالت ۴ هفته طول میکشه
هر دفعه هم که رد میشین آزمونو، ۴۲۰ تومن هزینه یه جلسه کلاس شهری با مربی و ۱۰۰ تومن هم هزینه آزمون آب میخوره براتون
هر دفعه هم تا دوباره بتونین آزمون بگیرین، ۱ یا ۲ هفته طول میکشه
خلاصه سعی کنین خیلیییییی تمرین کنید