هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Blue28 on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28 هعی روزگار ....هوار هوار ....این خوبه؟
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پول که مهمه ولی میتونیم یکاریش کنیم
-
Alireza Varamanzarreplied to Matin Mousavi 1 on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1
اخلاق ایمان به خدا ذات -
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Zahra2020 on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020 پول خیلیی مهمه! خیلییی
اخلاق هم مهمه!
-
Alireza Varamanzarreplied to Blue28 on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28 انقد نکش معتاد میشی
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Matin Mousavi 1 on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1 داداش اخلاق مهمه
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Blue28 on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28 دوسش داری و اونم توعه دوس داره
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to _ Reza _ on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
_ Reza _ اینا خدا زدشون ....ولی از موقعی ک اعلام کردن ک نمیدونم چندم بوده یک هفته فرصت دادن واسه اردیبهشت هم همین بود ک ۳ روز بعدش هم تمدید کردن
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Matin Mousavi 1 on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1 الان بحث اینه چقد طرفو دوستش دارم
-
یه سوال عه دخترا دارم
شما حاضرین با پسری که یه خانه ۷۰ متری داره(مستاجر) و یه ماشین تیبا یا پراید و ماهی یه ۱۰ ۱۲ تومن پول ازدواج کنین؟؟
-
Alireza Varamanzarreplied to Anzw 18 on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Anzw 18
سلام و درود
ظهر شما هم بخیر
احوال شما -
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Anzw 18 on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Anzw 18 آخه شل دستم ممکنه دستم بخوره به ی بشه همون هعیکنار همن ب و ی
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Anzw 18 on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Anzw 18 کار خوبی میکنی=))))
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to _ Reza _ on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
_ Reza _ وقتی میزنه در حال بروزرسانی دقیقا چی رو باید تایید زد؟
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Zahra2020 on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020 چی انتخاب کنم=(
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Blue28 on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28 ی کلمه دیگ انتخاب کن ...جدید
-
خلاصه اینکه امروز تصمیم خودم رو گرفتم
یه بار دیگه از یکی "تو که خیالت راحته" "ای بابا تو که دیگه ترکوندی" "تو که رتبه برتر میشی" "رتبه برتررر رتبه برتررر" "امسال قطعا میری دیگه" و اینجور مضخرفات رو بشنوم جوری با مشت می زنم تو دهنش که یدونه از دندوناشم سر جاش نمونه=)
پست 123834 از 135718