هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
خلاصه اینکه امروز تصمیم خودم رو گرفتم
یه بار دیگه از یکی "تو که خیالت راحته" "ای بابا تو که دیگه ترکوندی" "تو که رتبه برتر میشی" "رتبه برتررر رتبه برتررر" "امسال قطعا میری دیگه" و اینجور مضخرفات رو بشنوم جوری با مشت می زنم تو دهنش که یدونه از دندوناشم سر جاش نمونه=) -
Blue28 ی کلمه دیگ انتخاب کن ...جدید
-
Zahra2020 چی انتخاب کنم=(
-
_ Reza _
وقتی میزنه در حال بروزرسانی دقیقا چی رو باید تایید زد؟
-
خلاصه اینکه امروز تصمیم خودم رو گرفتم
یه بار دیگه از یکی "تو که خیالت راحته" "ای بابا تو که دیگه ترکوندی" "تو که رتبه برتر میشی" "رتبه برتررر رتبه برتررر" "امسال قطعا میری دیگه" و اینجور مضخرفات رو بشنوم جوری با مشت می زنم تو دهنش که یدونه از دندوناشم سر جاش نمونه=)Anzw 18 کار خوبی میکنی=))))
-
Anzw 18 آخه شل دستم ممکنه دستم بخوره به ی بشه همون هعی
کنار همن ب و ی
-
Alireza Varamanzar سلام ظهر شما بخیر
Anzw 18
سلام و درود
ظهر شما هم بخیر
احوال شما -
یه سوال عه دخترا دارم
شما حاضرین با پسری که یه خانه ۷۰ متری داره(مستاجر) و یه ماشین تیبا یا پراید و ماهی یه ۱۰ ۱۲ تومن پول ازدواج کنین؟؟
-
یه سوال عه دخترا دارم
شما حاضرین با پسری که یه خانه ۷۰ متری داره(مستاجر) و یه ماشین تیبا یا پراید و ماهی یه ۱۰ ۱۲ تومن پول ازدواج کنین؟؟
Matin Mousavi 1 الان بحث اینه چقد طرفو دوستش دارم
-
Zahra2020 همین گندکاری اینارو باید تایید کنیم ولی خب حداقل بدونم تا کی فرصت داره نمیدونی همشهری ؟
_ Reza _ اینا خدا زدشون ....ولی از موقعی ک اعلام کردن ک نمیدونم چندم بوده یک هفته فرصت دادن واسه اردیبهشت هم همین بود ک ۳ روز بعدش هم تمدید کردن
-
Matin Mousavi 1 الان بحث اینه چقد طرفو دوستش دارم
Blue28 دوسش داری و اونم توعه دوس داره
-
یه سوال عه دخترا دارم
Matin Mousavi 1 داداش اخلاق مهمه
-
Blue28 انقد نکش معتاد میشی
-
Matin Mousavi 1 داداش اخلاق مهمه
Zahra2020 پول خیلیی مهمه! خیلییی
اخلاق هم مهمه!
-
Zahra2020 پول خیلیی مهمه! خیلییی
اخلاق هم مهمه!
Matin Mousavi 1
اخلاق ایمان به خدا ذات -
پول که مهمه ولی میتونیم یکاریش کنیم
-
Blue28 هعی روزگار ....هوار هوار ....این خوبه؟