هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۵:۲۷ آخرین ویرایش توسط Zahra2020 انجام شده
Akito ن همین ک تودلی فرستادین
-
Zahra2020 آها فکر کردم با منین
-
نوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۵:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
بچه ها
آخر یه کلیپ از استاد موقاری بود که
راجع به انواع تستای زیست توضیح میدادن...
نداریدش؟
@تجربیا -
دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۵:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Akito خب با شمام
-
نوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۵:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
️
-
دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۵:۲۹ آخرین ویرایش توسط Zahra2020 انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۵:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
...
-
Zahra2020 گفتین «فرستادن»:/
اینو تو پینترست پیدا کردم -
مشکلش چیه؟
-
دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۵:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Akito هیچ اصلا مشکل نداره
-
دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۵:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hhh Hh تو هم هی بخند
-
Zahra2020
خود عکسا که اوکین
متناش هم که اوکین.. -
ایشالا که این استیکر های خنده بدون ریپلای به عکس من نیست
-
دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۵:۳۴ آخرین ویرایش توسط Zahra2020 انجام شده
Akito مطمئنی عکسا اوکین؟ وسطی هم اوکیه؟!
-
دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۵:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Akito اتفاقا هست
-
Blue28 ...آمار فوتی های سریال تا ب این لحظه؟
دیمن زندانی شد ؟!نمیدونم یادم نمیاد ولی ی جا یکی از این برادرا زندانی میشه ک بتونه درمان بشه؟Zahra2020 اووو آره اول فیلمه
یبارم آخرش استفن زندانی شد
ویکی مرده
زک مرده
شهردار لاک وود مرده
خیلیا مردن -
دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۵:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hhh Hh چطور؟
-
Akito وای فای ما هم همینطوره
-
Zahra2020 اووو آره اول فیلمه
یبارم آخرش استفن زندانی شد
ویکی مرده
زک مرده
شهردار لاک وود مرده
خیلیا مردندانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۵:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهBlue28 قسمتای بدی هستی ...کم کم بگذره بهتر میشه