هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
سلام
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Comrade on ۱۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Comrade_Bayat نقاشی مهمتره...
چیزای که تو ذهنمه مهمتره... -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Comrade on ۱۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Comrade_Bayat
اینکه تو همیشه زنده باشی ، همه دوستات و خوانواده ات رو از دست بدی جالبه؟ -
Hhh Hh آقا اصلا همه چی یه طرف اون عدس و خیار یه طرف واقعا تو کتم نمیره بعد نعمت های فراوان بیان غر بزنن که ما عدس و خیار میخوایم ️
فکر کن مثلا من حتی یه جایی شنیدم اینا برای اینکه تو سختی نباشن هرکدومشون یه ابر بالا سرشون داشتن براشون سایه بشه اذیت نشن
چقدرررررررر مردم ناسپاسی بودن -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Comrade_Bayat
یه سوال بپرسم؟ -
Hhh Hh
خیلی ممنون ️
احوال شما ؟
شما خوب هستین؟ -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چقدر پژو پارس گندست:///
واقعاً برام سواله بابام چطوری میتونه این ۱۸ چرخ رو برونه؟
پشت فرمون که بودم وقتی ماشین از رو به رو میومد قلبم قشنگ میاد تو دهنم
ولی بابام یه جوری میرونه انگار سوار دوچرخه است://// -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Comrade on ۱۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۲۳ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
@Comrade_Bayat
چه چیزی هیجان زده ات میکنه ؟
هدفت چیه ؟
چرا عمر جاودانه؟ -
jahad.20
وایییی ...هرکدومشون یه ابر بالا سرشون داشتن براشون سایه بشه اذیت نشن
عجب ...
چقدرررررررر مردم ناسپاسی بودن
واقعاااا ...
خدا رو شکرر میکنم که ماها با اینکه چنین معجزه هایی رو ندیدیم؛ ولی به خدا باور داریم -
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to jahad.20 on ۱۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad.20 دقیقا
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۲۶ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
@Comrade_Bayat
نمیدونم چرا تو ذهنم با ایلان ماسک مقایسه ات میکنم؟
ایلان ماسک به قرص میخواست که برای همیشه نه گرسنه بشه نه بخوابه تا بتونه بیشتر کار کنه
من با اینکه یه عالمه ایده برای مقاله نویسی دارم و عاشق رشته تجربی و پزشکیم ( و به شدت بیش فعالم و میتونم ساعتها تو بیمارستان کار کنم ) ولی بازم به عمر جاودانه فک میکنم خسته میشم خیلی زیاد خیلی خیلی زیاد -
@Sally هیجان؟! چه میدونم... خیلی چیزا، افتخار، شهرت و ...
هدف خاصی برای زندگیم ندارم، هرچند اهداف کوتاه مدت خیلی دارم...
زمان چیز ارزشمندیه، برای به دست آوردن خیلی چیز هایی که میخوایم... برای تجربه خیلی چیزها... -
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Comrade on ۱۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۳۰ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
@Comrade_Bayat
آخه وقتی هدف خاصی نداری
وقتی مثل ایلان ماسک تشنه علم و اینا نیستی عمر جاودانه چرا ؟
خب نمیشه از تجربه بقیه استفاده کنی ؟
14263/142626