هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
اقا یه سوال الان من ترازم خیلی اومده پایین یعنی با تراز اردیبهشتم رتبه میدن دیگه نه ؟
@NO-077 آره
با اون ترازی که بالاتره کلا -
این پست پاک شده!
-
آره دقیقا
-
نوشتهشده در ۱۷ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بعضی مشاورها یجوری کل موفقیت شاگردشون رو به خودشون نسبت میدن که اون استادی که باعث شده این دانش آموزه درصد بالا بزنه اینجوری نمیگه
و انگار دانش آموز کوچکترین زحمتی نکشیده و همه ی موفقیتش حاصل شعبده های ایناست -
نوشتهشده در ۱۷ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ممنون
-
Akito
رشته ریاضی نسبت به اردیبهشت افزایشی بوده ولی نسبت به پارسال نمی دونمنوشتهشده در ۱۷ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی حال شما؟
-
فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۱۷ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۳۳ آخرین ویرایش توسط Akito انجام شده
@NO-077
-
Akito
باشه ممد میبینیمالبته من منظورم رشته ریاضی نیست و تجربه چون سوابق ذخیره فکر کنم تعدادشون بالاس
-
Akito
باشه ممد میبینیمالبته من منظورم رشته ریاضی نیست و تجربه چون سوابق ذخیره فکر کنم تعدادشون بالاس
@f-nalist آها برا رشته خودتون رو نظری ندارم
ولی ما ریاضیا رو بعید میدونم بشه کاری کرد تا دی ماهی از تخت پادشاهی بیان پایین:/ -
نوشتهشده در ۱۷ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سرماخوردگی تو تابستون <<<<
-
@Comrade_Bayat
-
فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۱۷ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۳۶ آخرین ویرایش توسط Akito انجام شده
@Comrade_Bayat
کامرد جان داداش کانال یوتیوبی یا سایتی(ترجیحا فارسی زبان) برای ایندیزاین و فوتوشاپ و کلا کارای گرافیکی سراغ داری؟
من کلا هیچی راجع به این برنامه ها نمیدونم:/
یه چندتاشون رو مختصر معرفی میکنی؟ -
@Comrade_Bayat
کامرد جان داداش کانال یوتیوبی یا سایتی(ترجیحا فارسی زبان) برای ایندیزاین و فوتوشاپ و کلا کارای گرافیکی سراغ داری؟
من کلا هیچی راجع به این برنامه ها نمیدونم:/
یه چندتاشون رو مختصر معرفی میکنی؟ -
نوشتهشده در ۱۷ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حالا که هیچ سریالی پیدا نمیشه میخوام سریال غریب رو ریواچ کنم هنوزم هیچ سریالی به پاش نمیرسه انقد که من با این سریال خاطره دارم با هیچی ندارم.
-
@Comrade_Bayat اوکی تا ۱۰ دقیقه دیگه مبام
-
نوشتهشده در ۱۷ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ولی گلدوزی حس خیلی خوبی بهم میده...
-
نوشتهشده در ۱۷ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
از یه پارچه و نخ یه طرح قشنگ در بیاری
-
پرستو بابایی خب کانالی چیزی دارین چک کنم؟
Akito در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
پرستو بابایی خب کانالی چیزی دارین چک کنم؟
کانال بهمنی ولی باز هیچ اعتمادی بهش نیست