هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@faezeh-lay
آروم باش دخترسلام مدیر جونم
حس میکنم قلبم از جاش درمیاد از ترس والا
قشنگ صدای قلبم دیوونم کرده انقد تند تند میزنه و صداش میاد
سکته نکنم صلووااااااات :( -
:face_with_tears_of_joy: برطرف کننده تمامی استرس ها داره حرف میزنه :smiling_face_with_sunglasses: منبع ارامش ! :face_with_tears_of_joy: لطفا ارام باشید
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
:face_with_tears_of_joy: برطرف کننده تمامی استرس ها داره حرف میزنه :smiling_face_with_sunglasses: منبع ارامش ! :face_with_tears_of_joy: لطفا ارام باشید
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: سلام خوبید؟
-
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: سلام خوبید؟
-
@faezeh-lay :face_with_tears_of_joy: نه فقط شما خوبی :face_with_tears_of_joy: :smiling_face_with_sunglasses: من که همه میدونن خیلی خوبم
...
شما خوبید ؟:face_with_tears_of_joy:_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@faezeh-lay :face_with_tears_of_joy: نه فقط شما خوبی :face_with_tears_of_joy: :smiling_face_with_sunglasses: من که همه میدونن خیلی خوبم
...
شما خوبید ؟:face_with_tears_of_joy::frowning_face: :frowning_face: :frowning_face: :face_with_tears_of_joy: :frowning_face: :frowning_face: من خوب نیستم :slightly_smiling_face:
-

وقتی حس میکنی لازمه تشکر کنی . -
...
شما خوبید ؟:face_with_tears_of_joy::frowning_face: :frowning_face: :frowning_face: :face_with_tears_of_joy: :frowning_face: :frowning_face: من خوب نیستم :slightly_smiling_face:
-
@faezeh-lay :face_with_tears_of_joy: نیت کنید . :face_with_tears_of_joy: من انرژی های مثبتو تو انجمن پخش میکنم :face_with_tears_of_joy: همگی اروم باشید
@faezeh-lay :face_with_tears_of_joy: نیت کنید . :face_with_tears_of_joy: من انرژی های مثبتو تو انجمن پخش میکنم :face_with_tears_of_joy: همگی اروم باشید
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: ممنون :smiling_face_with_smiling_eyes: :winking_face:
-

-

وقتی حس میکنی لازمه تشکر کنی .@1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:

وقتی حس میکنی لازمه تشکر کنی .سلام از قیمت ملک و املاک سرت میشه ؟
-
@1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:

@faezeh-lay خریداری یا فروشنده؟:grinning_face_with_smiling_eyes:
-

@faezeh-lay
سلام
عموم بنگاه داره ی چیزایی میدونم
چطور؟ -
@faezeh-lay
سلام
چطور؟@1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@faezeh-lay
سلام
چطور؟باش ازت سوال دارم ی لحظه :)
-
sheydadb37 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
خلی دال :)
-
@faezeh-lay
سلام
چطور؟باش ازت سوال دارم ی لحظه :)
@faezeh-lay
اوکی -
خلی دال :)
@faezeh-lay چقد پول داری؟ بیا خونه مارو بخر:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@faezeh-lay چقد پول داری؟ بیا خونه مارو بخر:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: بابا فقط دارم سوال میپرسم هنو معلوم نیس :face_with_tears_of_joy: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :winking_face:
-

وقتی حس میکنی لازمه تشکر کنی . -
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: بابا فقط دارم سوال میپرسم هنو معلوم نیس :face_with_tears_of_joy: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :winking_face:
@faezeh-lay :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@m-an اره خیلی قشنگه اینو بزارین تو کانال:upside-down_face: