هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Michael Vey on ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
استعداد :
-
jahad_121 جهاااد چش ماایی اینو بدون من با خیال راحت میمیرم چون میدونم وصایای منو ب درستی اجرا میکنی
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Zahra2020 on ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Michael Vey on ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey
حالا چرا شونه هاش انقدر پهنه؟ -
Zahra2020 زهرا دلبندم تو اون ابرنگ عجق وجق چ استعدادی دیدییی؟
-
هویججج دستاش بازه شونه هاش پهن نیست
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Michael Vey on ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ب قول آقالویی خب حالا
-
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Michael Vey on ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey
فوق العاده س -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Michael Vey on ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey
به چشم برادری -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to هویججج on ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آره آره
-
Zahra2020 اوفف ادا اطوارای استادو چی بگم من
تو مقاله انتخاب رشتش چن تا سوال پرسیدم بعد اخر سر گفتم روم نمیشه ی سوال دیگ بپرسم.. بعد دقیقا از رو پیام من پرید یکی از بچه ها زیر پیامم نوشت انتظار داشتی استاد بگه بپرس نه؟ از جذابیتای استاد همینه -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Blue28 on ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Zahra2020 on ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
انگل شناسی
اسمش مسخره ولی سخته#تودلی
اصلا اسماشو هم نمی تونی بخونی لامصب:/
-
من: من یه هفته اس صبحانه و ناهار و شام انگور میخورم
فک کنم واسه همین دیشب فشارم افتاده بود
مامانم: انگور که هممون میخوریم
من: ولی من بیشتر از همتون! کلا این هفته با انگور زنده بودم
مامانم: زهرا فک کنم دیشب اعصابت خورد شد که فشارت افتاد نه؟هیچ وقت اینجوری نمیشدی!
من:️
کاملا بهتر از خودم میشناستم -
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Zahra2020 on ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Zahra2020 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Michael Vey
فوق العاده سهویججج در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Michael Vey
به چشم برادریولی ب عنوان ی انسانی که طبق عکس اصلیش رنگ پریده بود، الان انگار برنزه کرده
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Michael Vey on ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
وایی چقدر حرص میداد
33860/149895