هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Michael Veyreplied to Zahra2020 on ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020 زهرا دلبندم تو اون ابرنگ عجق وجق چ استعدادی دیدییی؟
-
هویججج دستاش بازه شونه هاش پهن نیست
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Michael Vey on ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ب قول آقالویی خب حالا
-
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Michael Vey on ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey
فوق العاده س -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Michael Vey on ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey
به چشم برادری -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to هویججج on ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آره آره
-
Michael Veyreplied to Zahra2020 on ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020 اوفف ادا اطوارای استادو چی بگم من
تو مقاله انتخاب رشتش چن تا سوال پرسیدم بعد اخر سر گفتم روم نمیشه ی سوال دیگ بپرسم.. بعد دقیقا از رو پیام من پرید یکی از بچه ها زیر پیامم نوشت انتظار داشتی استاد بگه بپرس نه؟ از جذابیتای استاد همینه -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Blue28 on ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Zahra2020 on ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
انگل شناسی
اسمش مسخره ولی سخته#تودلی
اصلا اسماشو هم نمی تونی بخونی لامصب:/
-
من: من یه هفته اس صبحانه و ناهار و شام انگور میخورم
فک کنم واسه همین دیشب فشارم افتاده بود
مامانم: انگور که هممون میخوریم
من: ولی من بیشتر از همتون! کلا این هفته با انگور زنده بودم
مامانم: زهرا فک کنم دیشب اعصابت خورد شد که فشارت افتاد نه؟هیچ وقت اینجوری نمیشدی!
من:️
کاملا بهتر از خودم میشناستم -
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Zahra2020 on ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Michael Veyreplied to Zahra2020 on ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Michael Vey
فوق العاده سهویججج در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Michael Vey
به چشم برادریولی ب عنوان ی انسانی که طبق عکس اصلیش رنگ پریده بود، الان انگار برنزه کرده
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Michael Vey on ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
وایی چقدر حرص میداد
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to mr.vinyzo on ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mr.vinyzo در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
از یه ۱۹ ساله چه انتظاری دارین اونم جایی این حرفارو زده که حتی مامان باباشم نبودن ببینن داره چیمیگه جو گرفتتش یه چیزی گفته ...زشته این همه هیت بگیره ...طرف مدال اور المپیکه ... میتونی برو مدالو بگیر..
قانون از اولم بوده که اونایی که مدال اور المپیک میشن میتونن هر دانشگاهی که بخوان تربیت بدنی بخونن .میتونست بره تربیت بدنی فرهنگیان رو بزنه ..اشتباه کرد ولی این همه هیت گرفتن باباتش منصفانه نیست واقعا ..
جنم دارین برین خودتون مدال بگیرین...ببخشید ولی ربطی نداره ..
-
Michael Veyreplied to Zahra2020 on ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020 خیییلییی حرص میده خیییلییی
شخصا همیشه بعدش پشیمون میشم ک چرا اصلا حرف زدم -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Michael Vey on ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دقیقااا..من قبلش صلوات میفرستم نکنه ضایعم کنه
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to mr.vinyzo on ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mr.vinyzo در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
جنم دارین برین خودتون مدال بگیرین
وای اینو ندیدم
فشارم رفت بالا
-
Michael Veyreplied to mr.vinyzo on ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mr.vinyzo ۱۹ سالشه ۹ سالش ک تیست
منم الان ۱۹ سالمه ولی از سلامت عقلی کامل برخوردارمبعد جنم داریم بریم مدال بگیریم؟ خب اون جنم داشت مینشست برای ارزوی بچگیش خودشو پاره میکرد درسشو میخوند پزشکی تهرانشو میاورد
ورزش کجا درس خوندن کجا -
دیشب:
من: مامان زنگ بزن خبر بده اینا بهش نگفتن اون بیچاره الکی ذوق و شوق داره
مامانم: هاااااا نگفتن!گفتن بابا
این گفته یه بار دیگه هم اصرار کنیم!
من: حالا شاید نگفتن!گناه داره خب!
مامانم:(تو نگاهش فحش بود و تاسف️)
من:️
33866/150089