هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۱:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۱:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Matin Mousavi 1 on ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۱:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
همین گرجه کارمو راه میندازه فعلا
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Zahra2020 on ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۱:۰۷ آخرین ویرایش توسط Matin Mousavi 1 انجام شده
Zahra2020 اصن سیوله خوب آمدی دوتا ره کردی قاطی
یکی میگه به سیول نی به تیوله
یکی میگه تیول سیه گرجهجفتشه کردی قاطی
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Matin Mousavi 1 on ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۱:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Zahra2020 on ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۱:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سیول ینی سیبیل
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۱:۰۱ آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
خیلیییی وقته با قلاب نبافتم فکر کنم کلا یادم رفته
برم ببینم چیزی یادم مونده اصلا:|| -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۱:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بیخیال بابا من دارم به چی فکر می کنم اصلا؟
حتی اگه ذره ای برای تو اهمیت داشت تا الان می اومدی
پس منم بیخود دارم فکر می کنم -
همیشه اولش افتضاحه ;
اولین درآمدت خیلی کم خواهد بود
اولین ورزشت خیلی کند خواهد بود
اولین فروشت سود ناچیز خواهد داشت
اولین کسب و کارت ناامید کننده خواهد بود
اولین ویدئوت افتضاح خواهد بود
بدون قدم اول قدم صدم ممکن نیست... -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یعنی یه دوستی اینقدر برات بی ارزشه؟
در این صورت من حرفی ندارم ..
یادته سر اون من چقدر ازت خواستم بری بپرسی که چرا ناراحت شده ؟تو غرورت خیلی زیاده...
اگه اینه که منم غرورم از تو بیشتره -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Anzw 18 on ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Anzw 18
متوجه نشدم ؟قرار بود ترکی یادم بدی
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۵۷ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
️️️️️️️️
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Anzw 18 on ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۵۶ آخرین ویرایش توسط Zahra2020 انجام شده
Anzw 18
بنازم ب این آیناز مون -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to _ Reza _ on ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۵۶ آخرین ویرایش توسط Zahra2020 انجام شده
_ Reza _
فقط تا اونجایی ک دستت رو مشت کنی میاد
بعدش دیگه نمیتونی بیاری جلو
دستت تز گیره -
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۵۵ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
️️️️️️️
پست 115156 از 149151