هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ شهریور ۱۴۰۳، ۱۱:۰۲ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
️
️
️
️
️
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ شهریور ۱۴۰۳، ۱۱:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
️
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ شهریور ۱۴۰۳، ۱۱:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
️
️
️
️
️
️
️
️
️
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ شهریور ۱۴۰۳، ۱۱:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
یکی دو هفته بعد از اومدن ترازا(که ترازا رو کم داده بودن و کاهش سقف تراز داشتیم)، داشتم فکر میکردم یکم بعد که رتبه ها بیاد همه کانالا برای دلداری دادن اونایی که بد شدن، میگن نگران نباشید بچها همه رتبه ها بد شده فقط شما نیستین
خب یه جوری خنده داره این موضوع، رتبه رتبه است، برای همه بد شده که معنی نداره:/
تا اینکه سنجش باری دیگر به من ثابت کرد که میتونه همچین چیز مسخره ای رو هم عملی کنه و گند بخوره تو رتبه های یه ملت... -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ شهریور ۱۴۰۳، ۱۱:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ شهریور ۱۴۰۳، ۱۱:۰۵ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
هعی روزگار -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ شهریور ۱۴۰۳، ۱۱:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
️
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ شهریور ۱۴۰۳، ۱۱:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
️
️
-
کــار گــویا می کنــد کوتـه زبـان لاف را
جوهر شمشیر از زخم نمایان روشن است -
Michael Vey
مرسی پرنیا=)🤍
می سپرم به خدا ایشالا که بتونم کاری کنم ..
آره یادمه پارسال تو رو هم🥲
ای کاش خدا کاری کند:)نوشتهشده در ۱۰ شهریور ۱۴۰۳، ۱۱:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی نبینم غمتو درست میشه
-
نوشتهشده در ۱۰ شهریور ۱۴۰۳، ۱۱:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بند بند وجودم درد میکنه
چرا اینقدر خستهام
نمیدونم فرداشب چه میشه و کارم به کجا میرسه -
نوشتهشده در ۱۰ شهریور ۱۴۰۳، ۱۱:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
این درسته یا حقه بازیه؟
Michael Vey برا من که نیومده
-
نوشتهشده در ۱۰ شهریور ۱۴۰۳، ۱۱:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یجوریه اطلاعیش.. ب هردو خطم هم پیام داده
-
این درسته یا حقه بازیه؟
نوشتهشده در ۱۰ شهریور ۱۴۰۳، ۱۱:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey مگه ۱۳ام سامانه باز نمیشد؟
-
Michael Vey برا من که نیومده
نوشتهشده در ۱۰ شهریور ۱۴۰۳، ۱۱:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAkito فک کنم کلاهبرداریه... حسم میگه.. برم خود سازمان سنجشو ببینم
-
این درسته یا حقه بازیه؟
Michael Vey
هیچ موقع سازمان سنجش با همچین url لینک و سر شماره ای پیام نمیده -
یجوریه اطلاعیش.. ب هردو خطم هم پیام داده
Michael Vey بنظرم نزنید رو لینک فعلا تا ببینیم برای بقیه هم اومده یا نه
-
نوشتهشده در ۱۰ شهریور ۱۴۰۳، ۱۱:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اصلا چرا سنجش باید با خوشحالی بگه بیا این لینکو بزن رایگانه