هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
یکی از دوستامم سال دوم روان آزاد مشهد قبول شد بعد مامان باباش گفتن ما هزینهشو نداریم، الان تو یه روسریفروشی کار میکنه برجی ۸/۵ میگیره، نه تنها شهریه دانشگاهش درمیاد دیگه از مامان باباشم پول تو جیبی نمیگیره
-
Anzw 18 آیناز من اینو میزنم اگه ۲۰۰هزار تومنم ۶ میلیون شد و موفق شدم بگیرمش به توعم میگم بیا
-
بازم میگم کلاهبرداریه
-
هوم...
-
Anzw 18 آیناز من اینو میزنم اگه ۲۰۰هزار تومنم ۶ میلیون شد و موفق شدم بگیرمش به توعم میگم بیا
-
Anzw 18 منم بلد نیستم
ولی اینایی که این میگه رو یکم بلدم
بزار ببینم دوشنبه چی میشه
اخه تعداد دنبال کننده هاش گول زننده هست -
یکی دو روز ناشناس بزارم تو دلم نمونه؟
-
یا ...
-
ولی شنیدم انگار اینا یه مدت اولش یه جوری سیگنال میدن که سود کنی بتونی اعتماد کنی بعد تو دوره های vipشون ثبت نام کنی با هزینه
اگه قراره از اینکارا بکنی چیکار کن.... یک اینکه پول ی وقت دستشون ندی برات سبدگردانی کننااااا میخوای استفاده کنی فقط از سیگنالاشون استفاده کن. دو اینکه از همون مراحل اولیهی سودشون استفاده کن ادامه نده که اعتماد سخته
میگم باز چیزی نمی دونم ازش
@_maya -
ولی شنیدم انگار اینا یه مدت اولش یه جوری سیگنال میدن که سود کنی بتونی اعتماد کنی بعد تو دوره های vipشون ثبت نام کنی با هزینه
اگه قراره از اینکارا بکنی چیکار کن.... یک اینکه پول ی وقت دستشون ندی برات سبدگردانی کننااااا میخوای استفاده کنی فقط از سیگنالاشون استفاده کن. دو اینکه از همون مراحل اولیهی سودشون استفاده کن ادامه نده که اعتماد سخته
میگم باز چیزی نمی دونم ازش
@_mayaAnzw 18 اره میدونم
سعی میکنم خیلی هوشیار باشم گول نخورم -
چقدر بده دوست مجازیت -بهترین دوستت- غمگین باشه و نتونی کاری بکنی...
-
اما از یه طرف میگم چرا یه نفر باید هزینه کنه کانالش رو تبلیغ کنه که بیاد سیگنال بده
-
اگه حرفی سخنی دارین..
برای ی مدت کوتاه لینک گذاشتم
:> -
خب بشینه تمرکز کنه روی معاملاتش
-
Michael Vey دوست دنیای واقعی من دو سال جلو چشمم درد می کشید و براش نمیتونستم کاری کنم:)))))
Anzw 18
:> -
اما از یه طرف میگم چرا یه نفر باید هزینه کنه کانالش رو تبلیغ کنه که بیاد سیگنال بده
-
Anzw 18 احتمالا داره اعتماد جلب می کنه
-
دیگه کم کم دارم دیوونه میشم
-
عه الان افسانه خورشید و ماه شروع میشه
-
@_Aram_ سلام چرا