هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
یکی از دوستامم سال دوم روان آزاد مشهد قبول شد بعد مامان باباش گفتن ما هزینهشو نداریم، الان تو یه روسریفروشی کار میکنه برجی ۸/۵ میگیره، نه تنها شهریه دانشگاهش درمیاد دیگه از مامان باباشم پول تو جیبی نمیگیره
-
Anzw 18 آیناز من اینو میزنم اگه ۲۰۰هزار تومنم ۶ میلیون شد و موفق شدم بگیرمش به توعم میگم بیا

-
بازم میگم کلاهبرداریه
-
هوم...
-
Anzw 18 آیناز من اینو میزنم اگه ۲۰۰هزار تومنم ۶ میلیون شد و موفق شدم بگیرمش به توعم میگم بیا

@_maya من نه ترید بلدم نه کلا چیزی ازش می دونم😂😂😂😂😂
-
Anzw 18 منم بلد نیستم
ولی اینایی که این میگه رو یکم بلدم
بزار ببینم دوشنبه چی میشه
اخه تعداد دنبال کننده هاش گول زننده هست -
یکی دو روز ناشناس بزارم تو دلم نمونه؟
-
یا ...
-
ولی شنیدم انگار اینا یه مدت اولش یه جوری سیگنال میدن که سود کنی بتونی اعتماد کنی بعد تو دوره های vipشون ثبت نام کنی با هزینه😂😂😂
اگه قراره از اینکارا بکنی چیکار کن.... یک اینکه پول ی وقت دستشون ندی برات سبدگردانی کننااااا میخوای استفاده کنی فقط از سیگنالاشون استفاده کن. دو اینکه از همون مراحل اولیهی سودشون استفاده کن ادامه نده که اعتماد سخته😂😂😂😂
میگم باز چیزی نمی دونم ازش😂
@_maya -
ولی شنیدم انگار اینا یه مدت اولش یه جوری سیگنال میدن که سود کنی بتونی اعتماد کنی بعد تو دوره های vipشون ثبت نام کنی با هزینه😂😂😂
اگه قراره از اینکارا بکنی چیکار کن.... یک اینکه پول ی وقت دستشون ندی برات سبدگردانی کننااااا میخوای استفاده کنی فقط از سیگنالاشون استفاده کن. دو اینکه از همون مراحل اولیهی سودشون استفاده کن ادامه نده که اعتماد سخته😂😂😂😂
میگم باز چیزی نمی دونم ازش😂
@_mayaAnzw 18 اره میدونم
سعی میکنم خیلی هوشیار باشم گول نخورم -
چقدر بده دوست مجازیت -بهترین دوستت- غمگین باشه و نتونی کاری بکنی...
Michael Vey دوست دنیای واقعی من دو سال جلو چشمم درد می کشید و براش نمیتونستم کاری کنم:)))))
-
اما از یه طرف میگم چرا یه نفر باید هزینه کنه کانالش رو تبلیغ کنه که بیاد سیگنال بده
-
اگه حرفی سخنی دارین..
برای ی مدت کوتاه لینک گذاشتم
:> -
خب بشینه تمرکز کنه روی معاملاتش
-
Michael Vey دوست دنیای واقعی من دو سال جلو چشمم درد می کشید و براش نمیتونستم کاری کنم:)))))
Anzw 18
:> -
اما از یه طرف میگم چرا یه نفر باید هزینه کنه کانالش رو تبلیغ کنه که بیاد سیگنال بده
@_maya خب چون از این طریق پول بیشتر به جیب میزنه😂
-
Anzw 18 احتمالا داره اعتماد جلب می کنه
-
دیگه کم کم دارم دیوونه میشم
-
عه الان افسانه خورشید و ماه شروع میشه
-
@_Aram_ سلام چرا