هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Maaah on ۲۹ شهریور ۱۴۰۳، ۱۹:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Maaah توی حوزه ما، بچها گوشیشونو تو باغچه خاک میکردن
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to officer k on ۲۹ شهریور ۱۴۰۳، ۱۹:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
officer k خب پس سلام بر ترم های فشرده
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۲۹ شهریور ۱۴۰۳، ۱۹:۴۵ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
از صبح گردن و دستم درد میکنه
-
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۲۹ شهریور ۱۴۰۳، ۱۹:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تا الان مقاومت کردم ولییییی یه مسکن با کافیین خوردم
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۲۹ شهریور ۱۴۰۳، ۱۹:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تودلیییییی
-
پیرزنی شدم برا خودم
-
ari_14 به نظرم اینکه ترم های پیش هم بیمارستان میرفتیم هم سر کلاس میرفتیم و هم باید امتحانا رو هندل میکردیم سخت تر بود
گاهاََ یادمه هفت صبح از خونه میرفتک هفت شب هشت شب برمیگشتم:(
اما الانم سختی خودشو داره فعلا که هنوز دو هفته است میرم -
JuDi
خانوم ناطم کم پیدایین -
قاصد روزان ابری، داروگ!
کی میرسد باران؟!امشب اون یک ربعی که توی کافه داروگ منتظر فنر زدن کتابهای کیمیا بودم هم خودش خیلی حسوحال خوبی بود...منتها این حسوحال قراره کمتر و کمتر بشه...
واقعا یکی از آرزوهام اینکه به مدت فقط سهماه هم که شده بتونم اونجا باشم و کار کنم...:) -
۲۳:۲۳
السلام علیک یا صاحب الزمان -
هنوزم لیلی با من است رو دوست دارم
-
سکوت عجیبی بر تو دلی حاکمه
-
بی صدا
-
انگاری همه خداحافظی کردن رفتن
-
دردش شروع شده
واقعا وقتی شروع شد ترسیدم که باز امسال تکرار شه