هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
حالا من سال اول با گریه درخواست کردم میخوام پشت بمونم میگفتن ن سال بعد هیچی نمیشی برو
اقا حالا من میگم مامان بابام حق داشتن بالاخره
من موندم فامیلا ک سال تا سال مارو نمیبینن چجوری روشون میشد دونه دونه رفتن پیش خانوادم ک بگن پرنیا سال بعد هیچی نمیاره بفرستینش بره دانشگاهشما نونمو دادین آبمو دادین جاتونو تنگ کردم یا چی؟
اه -
من موقع اعلام نتایج نهایی، دیدم نوشته مردود، سریع رفتم نون خریدم، وقتی برگشتم دیدم بابام منتظر نشسته میگه رمز سنجشت چیه؟
بعد که دید نوشته مردود گفت ایشالا سال بعد، حالا بیا صبحونه مونو بخوریمAkito پارسال که من رفتم لپ تاپو گذاشتم در جمع خانواده گفتم نتایج اومده بعد سریع اومدم اتاق خوابیدم پتو رو هم کشیدم رو سرم و گرییدم یه ربع اینا
-
حالا من سال اول با گریه درخواست کردم میخوام پشت بمونم میگفتن ن سال بعد هیچی نمیشی برو
من موندم فامیلا ک سال تا سال مارو نمیبینن چجوری روشون میشد دونه دونه رفتن پیش خانوادم ک بگن پرنیا سال بعد هیچی نمیاره بفرستینش بره دانشگاهشما نونمو دادین آبمو دادین جاتونو تنگ کردم یا چی؟
اهMichael Vey در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
من موندم فامیلا ک سال تا سال مارو نمیبینن چجوری روشون میشد دونه دونه رفتن پیش خانوادم ک بگن پرنیا سال بعد هیچی نمیاره بفرستینش بره دانشگاه
خداروشکر حداقل این موارد از فامیل شانس آوردم
-
Michael Vey در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
عه منم :>
تا رتبمو دیدم شوک شدم... رفتم پیش مامانم بهش گفتم همونجا بغضم ترکید
هی میگف خوبه چرا گریه میکنیمن مامان و بابام و خواهرم خونه نبودن.به هیچکدوم زنگ نزدم چون میدونستم گریم شدیدتر میشه
.به همشون پیامک دادم.
بعد به دوستمم گفتم همون موقع زنگ زد کلی جیغ و ویغ خوشالی کرد.(حالا منم دارم گریه میکنم)
میگفتم این اصلا چیزی نبود ک انتظارشو داشتم... خستگی ب تنم موند :>
میفهمم.میفهمم.می فهمم
Blue28 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
بعد به دوستمم گفتم همون موقع زنگ زد کلی جیغ و ویغ خوشالی کرد.(حالا منم دارم گریه میکنم)
چ دوست خوبیییییی :>>>>>
-
@f-nalist عا دوتا الحمدالله شدی
خوبم.زندهام.دارم اکسیژنارو میخورم هنوز -
Aqua خاله ف
-
منم فشاری از طرف مادر پدر نبود.هرچی فشار و ناراحتی و گریه بود از طرف آبجی بزرگم بود
-
پارسال یادمه بهم گفت بمونی پشتم مگه چقد میتونی رتبتو بیاری پایین تر؟تهش ۵هزار
-
Blue28 یه اتفاقایی افتاد آخه ... روزی ک قرار بود مسابقه بدم کنسل شد با یه نفر بازی کردم زد بینیمو شکوند
بعدش گچ گرفتمو بخاطر همین درگیر بودم الان موندم ببینم ب مسابقات میرسم یا نه اصن ببینم میتونم حرفه ای ادامه بدم یا نه از دوجا شکست ... حالم گرفته بود نیاز به تنهایی داشتم 🥲
-
اه -
Akito پارسال که من رفتم لپ تاپو گذاشتم در جمع خانواده گفتم نتایج اومده بعد سریع اومدم اتاق خوابیدم پتو رو هم کشیدم رو سرم و گرییدم یه ربع اینا
Blue28 روش خوبی بود
من اول که به مامانم گفتم، پاش رو کلاچ بود زده بود دنده یک، اینو که کفتم یهو پاشو از رو کللچ برداشت ماشین پرتاب شد جلو