هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Blue28
باور کنید شما دخترا راحت ترین
چون ما یک بازه بین تموم شدن کنکور و قبولی دانشگاه ، بیمه مون قطع میشه چون از تحت تکلف پدر خارج میشیم تو سامانه
باید بریم دانشگاه نامه ببریم برای بیمه
خلاصه بیمه نداریم
معلوم نیست یه چکاپ چند بشه.... -
@Sally علوم پزشکی گرگان هم هس goums
-
بچه ها داستان تاییده تحصیلی چیه باز، شما گرفتین؟
پرستو بابایی
@ -
Blue28
باور کنید شما دخترا راحت ترین
چون ما یک بازه بین تموم شدن کنکور و قبولی دانشگاه ، بیمه مون قطع میشه چون از تحت تکلف پدر خارج میشیم تو سامانه
باید بریم دانشگاه نامه ببریم برای بیمه
خلاصه بیمه نداریم
معلوم نیست یه چکاپ چند بشه.... -
Foruhar در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
اون فرم سلامت رو که من از چند تا دانشجو پرسیدم گفتن که اصلا اونا همچین چیزی نداشتن
اره جدیده چون من پیش دکتر و پایگاه سلامت و اینا رفتم میگفتن تا حالا ندیدن اینو هیچکبم گردن نمیگرفت انجام بدهه
-
Foruhar سلام
ببخشید شما پشت کنکور بودید؟
یه سوال.... من شهریور ۱۸ سالم تکمیل شد بعد خواستم امسال بار اول پشت بمونم خیلیا میگفتن برو پلیس به علاوه ده یه سال معافیت بگیر
رفتم گفتن نیازی نیس، به شما هم همچین چیزی گفتن؟Aqua
درود
ببینید من سال تحصیلی 1402 - 1401 فارغ التحصیل شدم ، میگفتن برای اونایی که میخوان پشت بمونن یا اصلا هرچی ! یک سال معافیت تحصیلی براشون خود به خود لحاظ میشه
ولی اونایی که حتی اگر یک درس پاس نکرده داشته باشند سیستم براشون معافیت تحصیلی لحاظ نمیکنه و خودشون باید برن دنبال کاراش
من درس فیزیک رو غیبت داشتم تو امتحان نهایی و برای همین گفتن خودت باید بری پلیس +10 و درخواست کنی
یه فرمی مدرسه بهم داد باید بری اون رو تحویل بدی به پلیس +10 که وای چقدر شلوغ بود باید وایسی نوبتت بشه و بعد هم با همون جمله همیشگی " سامانه قطعه " می پیچوننت
خلاصه بعد از چند روز رفت و آمد درست شد اونا یه فرم میدن بهت و تو اونو میدی مدرسه و تمام.
اون فرم برای ثبت نام دانشگاه هم مهمه ظاهرا.
ولی اگه خب طبق چیزی که من میدونم مدرسه ها معمولا خودشون معافیت تحصیلی رو برات تایید میکنن -
سلام خانم مدیر من تو گروه فارغ التحصیلان نیستم :*> @M-an
Michael Vey برو بشین آناتمی ترم اولین بخون ترمکی
-
پرستو بابایی
@Maaah در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
هیچی ، اخرین تلاش های آموزش و پرورش جهت گرفتن پول
-
Aqua
درود
ببینید من سال تحصیلی 1402 - 1401 فارغ التحصیل شدم ، میگفتن برای اونایی که میخوان پشت بمونن یا اصلا هرچی ! یک سال معافیت تحصیلی براشون خود به خود لحاظ میشه
ولی اونایی که حتی اگر یک درس پاس نکرده داشته باشند سیستم براشون معافیت تحصیلی لحاظ نمیکنه و خودشون باید برن دنبال کاراش
من درس فیزیک رو غیبت داشتم تو امتحان نهایی و برای همین گفتن خودت باید بری پلیس +10 و درخواست کنی
یه فرمی مدرسه بهم داد باید بری اون رو تحویل بدی به پلیس +10 که وای چقدر شلوغ بود باید وایسی نوبتت بشه و بعد هم با همون جمله همیشگی " سامانه قطعه " می پیچوننت
خلاصه بعد از چند روز رفت و آمد درست شد اونا یه فرم میدن بهت و تو اونو میدی مدرسه و تمام.
اون فرم برای ثبت نام دانشگاه هم مهمه ظاهرا.
ولی اگه خب طبق چیزی که من میدونم مدرسه ها معمولا خودشون معافیت تحصیلی رو برات تایید میکنن -
Maaah در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
-
Foruhar در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
عجب
-
داداش دیپلم دادم، کنکورم دادم دیگه چیو تایید کنم؟
-
جدی تاییدیه تحصیلی همینه دیگه !
ببین دانشگاهت میخواد بدونه که تو واقعا دیپلم داری یا داری دروغ میگی ! بعد میگه برو از آموزش پرورش یه تاییدیه بگیر
حالا میری پیش اموزش پرورش میگه میخوای من بهت تاییدیه بدم که تو توی سیستم ما درس خوندی ؟ خب پس 100 تومن بده تا بگم
-
جدی تاییدیه تحصیلی همینه دیگه !
ببین دانشگاهت میخواد بدونه که تو واقعا دیپلم داری یا داری دروغ میگی ! بعد میگه برو از آموزش پرورش یه تاییدیه بگیر
حالا میری پیش اموزش پرورش میگه میخوای من بهت تاییدیه بدم که تو توی سیستم ما درس خوندی ؟ خب پس 100 تومن بده تا بگم
-
@ma-a تنها نیستین