هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
mohammadhassan
ویندوز رو سی دی یا برنامه س؟؟؟ من فقط اسمشو بلدم@dr-yassi منظورتون رو متوجه نشدم دقیقا. ولی ویندوز رو میشه هم رو سی دی ریخت هم رو فلش. رو هردو باید اموزش ریختن ویندوز رو سی دی یا فلش رو سرچ کنید. اگه براتون سخته بهتره سی دی ویندوز تهیه کنید و عوض کنید تا دردسرش کمتر باشه.
-
mohammadhassan
ویندوز رو سی دی یا برنامه س؟؟؟ من فقط اسمشو بلدم@dr-yassi جدیدا این مشکل پیش اومده؟
-
@dr-yassi جدیدا این مشکل پیش اومده؟
mohammadhassan پارسال ...
آهان خیلی ممنونم -
mohammadhassan
ویندوز رو سی دی یا برنامه س؟؟؟ من فقط اسمشو بلدم@dr-yassi اگه مقدوره مدل دقیق لپ تاپ و نوع ویندوزتون رو بفرمایید تا بتونم بیشتر راهنمایی کنم
-
@dr-yassi اگه مقدوره مدل دقیق لپ تاپ و نوع ویندوزتون رو بفرمایید تا بتونم بیشتر راهنمایی کنم
mohammadhassan
Hp سون هست ویندوزش -
mohammadhassan پارسال ...
آهان خیلی ممنونم@dr-yassi خواهش
-
mohammadhassan
Hp سون هست ویندوزش@dr-yassi بله ولی اچ پی صد تا لپ تاپ دارع :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: خواستم مدل دقیق ترشو بدونم برا دونستن سخت افزار لپ تاپتون
-
@dr-yassi بله ولی اچ پی صد تا لپ تاپ دارع :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: خواستم مدل دقیق ترشو بدونم برا دونستن سخت افزار لپ تاپتون
mohammadhassan
ببخشید من سردرنمیارم ازایناPro book 4520s hp اینو نوشتن روش
-
mohammadhassan
ببخشید من سردرنمیارم ازایناPro book 4520s hp اینو نوشتن روش
@dr-yassi و یه سوال دیگه. ویندوزتون 32 بیت هست یا 64؟ اگه نمیدونید کلیک راست کنید رو آیکون My computer و properties رو بزنید تو اون مینویسه.
-
@dr-yassi و یه سوال دیگه. ویندوزتون 32 بیت هست یا 64؟ اگه نمیدونید کلیک راست کنید رو آیکون My computer و properties رو بزنید تو اون مینویسه.
mohammadhassan باز هم بحث جالب تعویض ویندوز
-
این پست پاک شده! -
-
این پست پاک شده!
-
_MILAD_ شبت بخیر
-
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
اولین باری که گوش کردم این اهنگو گریه کردم بی دلیل
دانلود
شبتون بخیر...
-
آدمهای کمی هستن که از مغز خودشون برای شک کردن به چیزهایی که بهشون یاد دادن استفاده کنن.
چارلز بوکوفسکی
@m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
آدمهای کمی هستن که از مغز خودشون برای شک کردن به چیزهایی که بهشون یاد دادن استفاده کنن.
احسنت خداوند بر شما