هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
mohammadhassan
ویندوز رو سی دی یا برنامه س؟؟؟ من فقط اسمشو بلدم@dr-yassi اگه مقدوره مدل دقیق لپ تاپ و نوع ویندوزتون رو بفرمایید تا بتونم بیشتر راهنمایی کنم
-
@dr-yassi اگه مقدوره مدل دقیق لپ تاپ و نوع ویندوزتون رو بفرمایید تا بتونم بیشتر راهنمایی کنم
mohammadhassan
Hp سون هست ویندوزش -
mohammadhassan پارسال ...
آهان خیلی ممنونم@dr-yassi خواهش
-
mohammadhassan
Hp سون هست ویندوزش@dr-yassi بله ولی اچ پی صد تا لپ تاپ دارع :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: خواستم مدل دقیق ترشو بدونم برا دونستن سخت افزار لپ تاپتون
-
@dr-yassi بله ولی اچ پی صد تا لپ تاپ دارع :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: خواستم مدل دقیق ترشو بدونم برا دونستن سخت افزار لپ تاپتون
mohammadhassan
ببخشید من سردرنمیارم ازایناPro book 4520s hp اینو نوشتن روش
-
mohammadhassan
ببخشید من سردرنمیارم ازایناPro book 4520s hp اینو نوشتن روش
@dr-yassi و یه سوال دیگه. ویندوزتون 32 بیت هست یا 64؟ اگه نمیدونید کلیک راست کنید رو آیکون My computer و properties رو بزنید تو اون مینویسه.
-
@dr-yassi و یه سوال دیگه. ویندوزتون 32 بیت هست یا 64؟ اگه نمیدونید کلیک راست کنید رو آیکون My computer و properties رو بزنید تو اون مینویسه.
mohammadhassan باز هم بحث جالب تعویض ویندوز
-
این پست پاک شده! -
-
این پست پاک شده!
-
_MILAD_ شبت بخیر
-
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
اولین باری که گوش کردم این اهنگو گریه کردم بی دلیل
دانلود
شبتون بخیر...
-
آدمهای کمی هستن که از مغز خودشون برای شک کردن به چیزهایی که بهشون یاد دادن استفاده کنن.
چارلز بوکوفسکی
@m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
آدمهای کمی هستن که از مغز خودشون برای شک کردن به چیزهایی که بهشون یاد دادن استفاده کنن.
احسنت خداوند بر شما
-
صبح همگی بخیر
روزتون پراز یاد خدا ، پر از اتفاق های خوب -
اگر کسی به شاخ و برگ باورهایت تبر زد، نترس.
چون دستش به ریشهات نمیرسد.
از همان جا که قطع شدی جوانه بزن، رشد کن، بزرگ شو. -
https://forum.alaatv.com/topic/5877/زیست-خلاصه-بخش-ها/66
:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: