هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
هعی خدا
حالا اگ بیاد کی حال داره بره بگیره -
میگن پک شب یلدایی ک امشب ب خوابگاه دادن چرت بود و اصلا اون چیزی نبود ک قرار بود باشه
منی ک با خوشحالی غذای امشبو رزرو کرده بودم سپردم دوستم برام بگیره
️
-
Hesitation is Defeat | 迷えば敗れる
-
هیچ لذتی نمیبرم، منی که انتخاب اول و آخرم بدون شک دارو بود و چیزی جز علاقه تو انتخابم دخیل نبود
با این حجم از درس و امتحانا و استرس فقط دارن اذیتمون میکنن، همینجوری پیش بره و هندل نکنم، افسرده میشم قشنگ -
پیروز در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
زهرا بنده خدا 2 ما امسال فاطمیه گرفتیم حس و حالی که آدم تو خونه خودش روضه بگیره یه چیز دیگست
وااااای من واقعا یکی از ارزوهام همینه :
@jahad-20 ان شاءالله به زودی به آرزوت برسی🥹
-
jahad_121 در نوشته های با ارزش گفته است:
ستارخان در خاطراتش می گوید:
من هیچوقت گریه نکردم، چون اگر گریه میکردم آذربایجان شکست میخورد و اگر آذربایجان شکست میخورد ایران شکست میخورد.
اما یک بار گریستم و آن زمانی بود که 9 ماه در محاصره بودیم بدون آب و بدون غذا
از قرارگاه آمدم بیرون، مادری را دیدم با کودکی در بغل، کودک از فرط گرسنگی به سمت بوته علفی رفت و بدلیل ضعف شدید بوته را با خاک ریشه میخورد.
با خودم گفتم الان مادر کودک مرا ناسزا میدهد و میگوید لعنت به ستارخان!
اما مادر، فرزند را در آغوش گرفت و گفت: "اشکالی ندارد فرزندم، خاک میخوریم، اما خاک نمیدهیم." آنجا بود که اشک از چشمانم سرازیر شد …
-
Blue28 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
@Zahra-HD =))))))))
کلشو باید خودمون بخونیم تو این فرجه قبل امتحانا
جنینم همینطورمیتووو
روشم باز نکردم
تازه سروگردنم دارم -
@AmirBarsam
والا دنبال که نمی کنن این بحث داش امباپه هم ماجراش از حرص خوردنای من سر بازی رئال لیورپول شروع شد(مامانمم چون کار داشت بیدار بود می دید) که تا الان ادامه داره شکرخداولی خب فوتبالی فقط بابابزرگم :))))))))))))))))))))))))))))))))))))
-
چیچک در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
برا تبریز یکم بارید خوشحال شدیم ، اونم آب شد
الان خشکِ خشکه🥱
_Aram_ در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
تبریز هم اثری از برف نیست فقط بارید بعد آب شدهعبببببببببببببب.
باز ما اونم ندیدیم -
Anzw 18 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
تا یکی دو روز، "سهام عدالت شما رو هم ریختن؟" تو اکثر مکالمات شنیده می شه:))))))))))))
ببخشید ولی ر..م تو این پولی ک میخان بریزن من ک سهم ندارم ولی شنیدم 200 300 تومنه
با چ رویی میریزن اینو با این وضع
یکم هله هوله میشه باهاش بخریدُژَم ۴۰۰ تومنه درواقع