هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
دو سه تا پسر تو گروه کلاسمون دعواشون شده یه چیزایی میگن دهنم باز مونده
️
@Masoumeh-sh آخجون میشه منم بیام با هم بحثاشونو بخونیم؟
-
@danial-hosseiny چون بنظرم قصه میتونه قصهی شاد باشه
هرچند قصهی دل بعیده شاد باشه ولی باز بنظرم غصه برای این لحظه مناسبتر بود
چون اینجا ماهیتش تودلیه اینطور نوشتمش...
وگرنه اینطور نبود که بخوام دست ببرم توی شعر و خرابش کنم...اینو یادم هست که «اگه شعر یا نوشته کسی را تغییر بدم و خرابش کنم شبیه اینه که بچهشو اذیت کردم»نقطه
ببین... بحثم اون بحث قدیمی که میگی نیست...
من ازت سؤالی پرسیدم، اصلا هم یادم نبود اصل شعر چیه... و نظرت رو دربارهٔ جابجایی یه کلمه پرسیدم.
تو گفتی اصل شعر اونه... اتفاقا تو عوضش کردی. تازه برای من جالبتر شد که بدونم چرا.
که حالا توضیحشم دادی. اما مسئله اینه که شاعر توی مصرع اول اصلا غم یا غصه براش مطرح نیست. شاعر داره میگه تو امشب به قصهم گوش میکنی، فردا منو مثه قصه فراموش میکنی...
درواقع منظورش، کنار اون تکراری که استفاده کرده، اینطوریه که من خودمم برات مثه یه قصهم... برای همین بهم گوش میکنی. -
Blue28 دعواشون تموم شد
️
یه سری چیزاش قابل گفتن نیست
ولی خب یکی به اون یکی گفت تو خفه شو که تو پیوی صدتا دختر بلاک شدی -
اینو
نمی دونن
هیچ کس جز خودم نمی دونه. چقدر
برام مهم بوده
و چقدر اهمیت می دم به شیمی که اومدم این رشته
اینا
بهشتی شیمی اینا صنعتی اصفهان و
شیراز و
این جا رو نمی فهممن
اینا استاد خوب و هیئت علمی و جز 2 درصد دانشمند رو نمی فهممن
نمی فهممن لذت یادگرفتن چیزی که بلد نیستی و به خاطر یادگرفتنش
از ارزشمند ترین چیزی که داشتی عمرت گذشتی
یعنی چی
نمی فهمنن و تیکه می ندازن نمی فهمن قضاوت می کنند نمی فهمنن حسادت می کنند
سختی های که کشییدی زحتمی که کشیدی یادگرفتی رو نمی ببینند -
-
@danial-hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
officer k در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
jahad_121
راهت=))))))))))))))))
عه نرگس اینجا رو یکی اشتباه املایی داشته
Narges_Anzw 18
قضیه چیه؟ -
Anzw 18
فردا؟نه -
Narges_
این اسمش از «سنش کوچیکتره» نیست.
بحثم بحث بار کلامته.
یه وقتایی افراد بیمار، بیشعور، بیمنطق، پررو، گستاخ و و و و هستن...
اینا، با اونی که تو گفتی فرق میکنه.
یکی هست، ممکنه که به نسبت سنش، تجربیات کافی برای روابط، اجتماع و توی جامعه بودن نداشته باشه... و عملااز سنش عقبتر باشه. اما این، به این معنی نیست که فرد خوبی نیست. صرفا تجربیاتش ممکنه نسبت به ما کمتر باشه.@danial-hosseiny آخه یه چیزی هست اونم اینه که من فکر میکنم(نمیدونم چقدر درسته) ولی خب فکر میکنم آدما حق ندارن هر رفتاری با طرف مقابلشون داشته باشن و نمیدونم چرا حس میکنم این درسته که
آدما بازم حتی با وجود کم تجربه بودنشون نیازه که بلد باشن سعی کنن حداقل سعی کنن از دیدگاه طرف مقابلشون به مسئله نگاه کنن...و اینو محدود به سن نمیدونم کلا اینطور برام جا افتاده که آدم از مانی که شخصیتش داره شکل نهاییشو تا قبل از جوونی میگیره باید بتونه این کارو انجام بده یعنی از 16،17 سالگی
ولی واسه این هم کلاسیم شاید بشه گفت اسمش همون بیشعوریه فکر میکنم همین میشه -
زندگی
رو به نابودی
و همه چی به سمت پایانش حرکت می کنه هیچی ثابت نیست
مرگ
کنار زندگی
جدا ناپذیر
پس هیچی موندگار نیست -
eliwe
من راستش بحث و اینایی که میگین رو کلا نخوندم
نه وقتش هست نه حوصله چون وقتی میام اینجا ۲۰ صحفه گذشته همیشه
فقط از تعداد پیام ها و تاپیک هایی که تو این چند روز گذاشتین این مورد رو پرسیدم
میتونم کمکی بکنم ؟ چت صحبت کنیم -
لیلی_ ممنون لطف دارین، والا داشتم میرفتم، فهمیدم که گوشی کلا واسه کنکور مفید نیست... میخوام کلا ورش دارم
-
-
@danial-hosseiny آخه یه چیزی هست اونم اینه که من فکر میکنم(نمیدونم چقدر درسته) ولی خب فکر میکنم آدما حق ندارن هر رفتاری با طرف مقابلشون داشته باشن و نمیدونم چرا حس میکنم این درسته که
آدما بازم حتی با وجود کم تجربه بودنشون نیازه که بلد باشن سعی کنن حداقل سعی کنن از دیدگاه طرف مقابلشون به مسئله نگاه کنن...و اینو محدود به سن نمیدونم کلا اینطور برام جا افتاده که آدم از مانی که شخصیتش داره شکل نهاییشو تا قبل از جوونی میگیره باید بتونه این کارو انجام بده یعنی از 16،17 سالگی
ولی واسه این هم کلاسیم شاید بشه گفت اسمش همون بیشعوریه فکر میکنم همین میشهNarges_
تا جایی که یادمه (که امیدوارم درست یادم باشه) یه بار دیگه هم این صحبت رو باهات کردم که لزوما همه مثل تو فکر نمیکنن و ممکنه خیلی افراد کمی رو پیدا کنی که واقعا خودشون رو جای دیگران بذارن و به جای دیگران فکر کنن، همهچیز رو بسنجن و و و...
این برگرفته از نوع نگاه تو به دنیاست. نه لزوما غلطه و نه لزوما درست...
اما اینکه تلاش کنیم دیگری رو آزار ندیم، بحثش جداست. -
eliwe 🪷🪷
راستش وجه های مشترک زیادی دیدم و گفتم چه جالب یکی در شرایطش انقد شبیه به منه
ولی خب اگر دارین میرین باید بگم موفق باشید = ) -
من خودمو آروم کرده بودم داشتم میرفتم کربوهیدراتو بخونم که دوستم اومد پیوی یاداوری کزد که چقد درس داریم و استرس داد و بله منم استرس گرفتم