هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Narges_
این اسمش از «سنش کوچیکتره» نیست.
بحثم بحث بار کلامته.
یه وقتایی افراد بیمار، بیشعور، بیمنطق، پررو، گستاخ و و و و هستن...
اینا، با اونی که تو گفتی فرق میکنه.
یکی هست، ممکنه که به نسبت سنش، تجربیات کافی برای روابط، اجتماع و توی جامعه بودن نداشته باشه... و عملااز سنش عقبتر باشه. اما این، به این معنی نیست که فرد خوبی نیست. صرفا تجربیاتش ممکنه نسبت به ما کمتر باشه.@danial-hosseiny آخه یه چیزی هست اونم اینه که من فکر میکنم(نمیدونم چقدر درسته) ولی خب فکر میکنم آدما حق ندارن هر رفتاری با طرف مقابلشون داشته باشن و نمیدونم چرا حس میکنم این درسته که
آدما بازم حتی با وجود کم تجربه بودنشون نیازه که بلد باشن سعی کنن حداقل سعی کنن از دیدگاه طرف مقابلشون به مسئله نگاه کنن...و اینو محدود به سن نمیدونم کلا اینطور برام جا افتاده که آدم از مانی که شخصیتش داره شکل نهاییشو تا قبل از جوونی میگیره باید بتونه این کارو انجام بده یعنی از 16،17 سالگی
ولی واسه این هم کلاسیم شاید بشه گفت اسمش همون بیشعوریه فکر میکنم همین میشه -
زندگی
رو به نابودی
و همه چی به سمت پایانش حرکت می کنه هیچی ثابت نیست
مرگ
کنار زندگی
جدا ناپذیر
پس هیچی موندگار نیست -
eliwe
من راستش بحث و اینایی که میگین رو کلا نخوندم
نه وقتش هست نه حوصله چون وقتی میام اینجا ۲۰ صحفه گذشته همیشه
فقط از تعداد پیام ها و تاپیک هایی که تو این چند روز گذاشتین این مورد رو پرسیدم
میتونم کمکی بکنم ؟ چت صحبت کنیم -
لیلی_ ممنون لطف دارین، والا داشتم میرفتم، فهمیدم که گوشی کلا واسه کنکور مفید نیست... میخوام کلا ورش دارم
-
-
@danial-hosseiny آخه یه چیزی هست اونم اینه که من فکر میکنم(نمیدونم چقدر درسته) ولی خب فکر میکنم آدما حق ندارن هر رفتاری با طرف مقابلشون داشته باشن و نمیدونم چرا حس میکنم این درسته که
آدما بازم حتی با وجود کم تجربه بودنشون نیازه که بلد باشن سعی کنن حداقل سعی کنن از دیدگاه طرف مقابلشون به مسئله نگاه کنن...و اینو محدود به سن نمیدونم کلا اینطور برام جا افتاده که آدم از مانی که شخصیتش داره شکل نهاییشو تا قبل از جوونی میگیره باید بتونه این کارو انجام بده یعنی از 16،17 سالگی
ولی واسه این هم کلاسیم شاید بشه گفت اسمش همون بیشعوریه فکر میکنم همین میشهنوشتهشده در ۹ دی ۱۴۰۳، ۱۸:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهNarges_
تا جایی که یادمه (که امیدوارم درست یادم باشه) یه بار دیگه هم این صحبت رو باهات کردم که لزوما همه مثل تو فکر نمیکنن و ممکنه خیلی افراد کمی رو پیدا کنی که واقعا خودشون رو جای دیگران بذارن و به جای دیگران فکر کنن، همهچیز رو بسنجن و و و...
این برگرفته از نوع نگاه تو به دنیاست. نه لزوما غلطه و نه لزوما درست...
اما اینکه تلاش کنیم دیگری رو آزار ندیم، بحثش جداست. -
eliwe 🪷🪷
راستش وجه های مشترک زیادی دیدم و گفتم چه جالب یکی در شرایطش انقد شبیه به منه
ولی خب اگر دارین میرین باید بگم موفق باشید = ) -
دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۹ دی ۱۴۰۳، ۱۸:۴۶ آخرین ویرایش توسط Blue28 انجام شده
من خودمو آروم کرده بودم داشتم میرفتم کربوهیدراتو بخونم که دوستم اومد پیوی یاداوری کزد که چقد درس داریم و استرس داد و بله منم استرس گرفتم
-
لیلی_ خیلی دوست دارم با یه نفر دیگه که این مشکل رو داره چت کنم، ولی خب دوست ندارم شما رو هم بهم بریزم...
جسارتا شمام پشت کنکوری هستین؟ -
Blue28
منم بای بای میکنم یکم دیگه فقط خوبیش اینه دارم درس مورد علاقمو بعد مدت ها میخونم تا صبحم براش بیدار باشم اوکیم:)Narges_
️
-
نوشتهشده در ۹ دی ۱۴۰۳، ۱۸:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
وای
خودمو دارم میکشم که رنگ گرانول ها رو پیدا کنم
نیست که نیست
عکسایی که ازمیکروسکوپم گرفتیم بدن
اعصابم خورد شدددد
باید با مداد میکشیدم به روی خودمم نمیاورم و سیاه سفید میشد
مسخره است
اولیه رو گفته قرمز ارغوانی
ثانویه رنگشو نگفته و فقط گفته ریز ترن
من یه رنگ دیگه کشیدمشون
و الان یادم نیست که اصلا بالغش چه رنگی بود که من الان بفهمم ثانویه ها فقط اندازشون فرق میکنه یا رنگشونم
فک کنم فقط اندازه باشه
پاکنام ندارم
نصف شبی از کجا بیارمممم -
اون کیه که میخواد خودشو با قهوه خفه کنه؟من من من من
-
اون کیه که قهوه موقع استرسش ضربان قلبشو تا حد مرگ بالا میبره؟بازم من من من من
-
سکته میکنم
-
Narges_
تا جایی که یادمه (که امیدوارم درست یادم باشه) یه بار دیگه هم این صحبت رو باهات کردم که لزوما همه مثل تو فکر نمیکنن و ممکنه خیلی افراد کمی رو پیدا کنی که واقعا خودشون رو جای دیگران بذارن و به جای دیگران فکر کنن، همهچیز رو بسنجن و و و...
اما اینکه تلاش کنیم دیگری رو آزار ندیم، بحثش جداست.@danial-hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Narges_
تا جایی که یادمه (که امیدوارم درست یادم باشه) یه بار دیگه هم این صحبت رو باهات کردم که لزوما همه مثل تو فکر نمیکنن و ممکنه خیلی افراد کمی رو پیدا کنی که واقعا خودشون رو جای دیگران بذارن و به جای دیگران فکر کنن، همهچیز رو بسنجن و و و...دقیقا حس کردم شبیه همونه
درسته...
اما اینکه تلاش کنیم دیگری رو آزار ندیم، بحثش جداست.
پس من منظورم میشه گفت همین بوده