ترینهای 1403
-
سلام دوستان
دیگه نوبت منم شد که بنویسم
الان آخرین شنبه سال رو رد کردیم و وارد آخرین یکشنبه سال شدیم
امیدوارم این نفس های آخر 1403 به بهترین نحو بگذره براتون و 1404 هم سال خوبی باشه براتون
.
اول از همه Aqua
اوایل که اومده بود انجمن یه میتی بی نام و نشون بود🥲 و مجموعه میکس های دلباختهباعث آشنایی من با مهدی
شد
رفیق ترین🫀، با معرفت ترین، مهربون ترین
، داداش ترین
، صمیمی ترین، میتی ترین، هعیییی ترین، اخراجی ترین
،رپ گوش کن ترین، فن قاف و هیچکس و فدایی و هیپهاپولوژیست ترین که میدونه من زیاد با هیپهاپولوژیست موافق نیستم
، آبی ترین، lonely boy ترین
، خل ترین، شریف قبول بشه ایشالا ترین
، بتمن ترین
.
ari_14
آرییییی ترین، ترین های پارسال در موردش یه چیزی گفتم که امسال هم تکرارش میکنم؛ بچه ها میگن کوچولو ترین ولی خب واقعا قلب🫀 و صبر بزرگی داره ترین، تا یه مدت با دانشگاه میجنگید ترین، رئالی ترین، فن بنزما و رونالدو ترین🤍
، فن شایع و مهیار ترین
.
Sachli
رفته ترین🥲،
ترین، حتی وقتی کلاس دهم بود یه جوری حرف میزد انگار دانشگاهی ترینه
، خوش قلب ترین، برعکس پارسال امسال سرما نخورده ترین
و اینو باید تو گینس ثبت کنند، غیبت های کوتاه مدت زیادی داشته ترین و امیدوارم هر چی زود تر برگرده
.
Hhh Hh
برگشته ترین به منصب لایکر اعظم انجمن، همانند پارسال استفاده کننده ترین از ایموجین های متفاوت، مث پروفایلشون سبز ترین
️، منطقی ترین
.
Anzw 18
انزو فرناندز ترین، احتمالش هست تابستون 2025 به رئال مادرید بپیونده ترین، رئالی ترین، تراکتوری ترین، فن همهی بازیکنای رئال ترین
( از جمله وایخوی کبیر)، ایشونم فعلا رفته ترین🥲
، تعصبش رو رئال از فده والورده بیشتر نباشه کمتر نیست ترین
، قبل از الکلاسیکو ها کری میخونه ترین
.
Blue28
مریم ترین، استفن ترین، مرتضی ترین
، به جایی رسیده بود که ما هم با اون سریالی که استفن توش بازی میکرد گریه میکردیم ترین
، از نظر خودش و فرزام زشت ترینه ولی خب اونطورا هم نیست و عدم وجود اعتماد بنفس باعث این پدیده میشه
، ایشونم آبی ترین
.
f.nalist
فرزام ترین، بعد کنکور کم حرف ترین شد، زیر آبی ترین، پر ستاره ترین، سمنان دوست ترین، فن هادیان فرد ترین
،فن فرزام ترین
، کل ماز رو سال کنکوری کنترات برداشته بود ترین
، فن میرحسینی ترین
.
@Maaaah ماه ترین، نمیدونم از کی از 3a تبدیل شد به 4a ترین
(با یه اکانت دیگه اومد)، یه روز بهم گفت فقط آدما نیستن که لایق دریافت عشق باشن و من به خیلی چیزا عشق دادم مث داروخونه که خودش گفت تو ترینش، خلاصه؛ پرستار ترین، عشق امتحان ترین البته که مرز میان عشق و نفرت به اندازه یک مو هستش و ایشون از امتحان متنفرترین هستند و معتقدند استادان عزیز و گرانقدر با امتحان گرفتن میخوان مچ گیری کنند و به شعور دانشجو توهین میکنن
.
Ainoor
کم پیدا ترین، بهترین استارتر تاپیک های انجمن در سال 1402 و 1403، پارسال ازشون به عنوان انیمیشن دوست ترین یاد کردم و نمیدونم امسال به همون اندازه به انیمیشن اهمیت دادن یا نه
.
Comrade
هنوز داره بازی آپدیت میکنه ترین و به خاطر سرعت اینترنت همیشه بازیها تا 99 درصد آپدیت میشن و دوباره از اول شروع به آپدیت میکنن، هنوزم فک کنم محل و شهر زندگیشو دوست نداره ترین
.
_..Parisa_
ناشناس ترین، عجیب ترین، همه رو میشناسن ولی کسی نمیشناستشون ترین
.
Akito
مهندس ترین، شیراز دوست ترین، رفته ترین
.
Succinate
هنوزم جوردی آلبا ترین🟦🟥، هنوزم ناظم ترین، رفته ترین، ژنتیک دوست ترین، اون باکتری های که سال 1402 پرورش داد الان اونقدر همانند سازی کردن که میتونیم به سانیا بگیم مادربزرگ ترین
، اولین نفری که از بدو عضو شدنم تو انجمن باهاش حرف زدم ترین، کمک کننده ترین
.
JuDi
جود بلینگهام ترین، رئالی ترین نیست چون هنوز منتظر فینال تمام آلمانی لیگ قهرمانان فصل 24-25 هستش، ناظم ترین، کم پیدا ترین، آیدا ترین، فقط یه شاملو کم داره ترین
.
@Homayoun
سندروم بیقرار تعویض یوزرنیم داره ترین، کلاهبردار ترین
، پول دوست ترین
، خوش صدا ترین
، آوازخون ترین، شجریان دوست ترین، با هم میوت و اخراج شدیم ترین، بارسایی ترین🟦🟥
.
lO_Ol
خانوم دکتر ترین، عصبی ترین، میخواد به نصیحت اون فرد ناشناس عمل کنه و ازدواج کنه ترین
، ریاضی دوست ترین، بیحوصله ترین، گُنگ ترین،
.
_ Reza _ بوکسور ترین، فک کنم بخاطر مصدومیت به پرورش اندام رو آورده ترین، بچگیاش خیلی گنگ بوده ترین، نون برنجی دوست داره ترین، رژیم غذاییش رو شکست ولی عذاب وجدان داشت که ادامه بده ترین
.
-jahad121-
شیمی دوست ترین🧪، رفت رشته شیمی محض ولی فقط داره ریاضی حل میکنه ترین، 121 ترین، استفاده کننده ترین از وسایل نقلیه در پست هاش🛻
️
🛺
️
️
️
🦽🦼
️
.
Hamed.s
وکیل ترین
️، نوازنده ترین🪕، همه تو کار عکس روح نوازن آقا حامد تو کار متن روح نواز هستند ترین
.
Hamid.s
معلم ترین، راهنما ترین، کمک کننده ترین، کم پیدا ترین️
.
Sharllot
همیشه گفتم دعوا کننده ترین ولی خب مهربون ترین، سحر ترین، ذوقش
از اینکه تاپیک ترین های امسال رو خودش زده معلوم بود ترین، دمش گرم که این ایده رو برای اولین بار داد ترین
.
Masoumeh.sh
مث خانوم پریسا یه مدت منو میشناخت ولی من نمیشناختمشون ترین، کم پیدا ترین، فک کنم اصفهانی ترین
.
Narges_
بنفش ترین🟪، bts دوست ترین، رفته ترین، آرزوی موفقیت دارم براتون ترین
.
@هویججج
هویج ترین، نارنجی ترین🟧، ایشالا دوبلور میشه
ترین، رادیو آلاخونه ترین
.
MN_
غیز قابل پیشبینی ترین️، اصفهانی ترین، فن اصفهان ترین، اصفهان دوست ترین، عشق اصفهان داره ترین، کلا صفت اصفهان ترین متعلق است به ایشون
، مهربون ترین
.
I_Fatemeh_l
شیرازی ترین، پر انرژی ترین، مهربون ترین، آی فاطمه آی ترین
.
Hako
عسل ترین، باحال ترین، آهنگای درست حسابی گوش میده ترین
( از این بابت گفتم که سلیقه موسیقیش خیلی به من نزدیکه)، پر تلاش ترین
️، نفرت خالص نسبت به تاریخ یازدهم داره ترین
.
Nilay
وقتی آنلاین بشن تموم پست های سه روز اخیر رو لایک میکنن ترین، آروم ترین، بی حاشیه تمرین
.
dlrm
عمه دلی ترین، هنوز هم ناظم ترین، روانشناس ترین، مهربون ترین
.
Sunniva
سلام منم سلما هستم خوشبختم ترین، مهربونم ترین، دل همون براش تنگه ترین، پر انرژی ترین، اندی دوست ترین، شهره و شهرام دوست ترین، از نظر سلام مودریچ خیلی خوشگله ترین
، امیدوارم امسال به هدفش برسه ترین
.
Zahra.HD
HD ترین، کمرنگ ترین، پررنگ ترین، همرنگ ترین، باید منو ببخشن ولی من پارسال ازشون به عنوان عنتر ترین یاد کردم و امسال هم به عنوان عنتر ترین یاد میکنم
.
Michael Vey
مایکل ترین، داداش ترین، مآهور ترین، (البته من واسم سوال بود چجوری از این اکانت به اون اکانت و 180 درجه تغییر شخصیت)،به هر حال دمش گرم ترین، دکتر ترین، با یه سریال غیب شد ترین، هر وقت دیدین داره اسکرین شات از صحنه های یه سریال میذاره زووودد متوقفش کنید ترین
.
moBn
غیب شده ترین، فن بهرام ترین، سر آهنگ «داغ» بهرام گفتش که کاش بهرام آهنگ بده و همون موقع آهنگ داغ اومد و اونموقع دوتامون پشمامون ریخته ترین شد
.
Miss.Joker
داروساز ترین
، کرمونی ترین، تازگیا آروم ترین
.
0-0ftm دو صفر ترین، فاطمه ترین، دندونپزشک ترین، مودش غیر قابل وصف ترینه، لطفا برگرد به همون فاطمه دوصفر که وقتی رسید به 2000 اعتبار و تونست امضا بذاره کلی ذوق کرد
.
Galadriel
خانوم مشاور ترین، دلسوز ترین، فاطمه ترین،کرمونی ترین
.
fateme.shafeie
شیرازی ترین، کم پیدا ترین، داره آرمان های مارکوپولو رو ادامه میده و فک کنم مدیریت جهانگردی میخونه ترین
.
im_Hana
حنا یا هانا ترین، رپ گوش کن ترین، فن شایع ترین
.
@razie_
بی حاشیه ترین، آروم ترین، استفاده کننده ترین از «>>>»
.
S.daniyal hosseiny
ادبیات دوست ترین، منطقی ترین، حس میکنم حوصله خودشم نداره ترین
.
Rahman Aa
عاطفت ترین، پیشی ترین، آقای دکتر ترین، زیست دوست ترین، شیرازی ترین
.
ma.a
خانوم دکتر ترین، تهرانی ترین، نوستالژی باز ترین، فن قمیشی و معین ترین، گلهای خشک تو گلدون خبر از درد میده یه زمانی افتاده بود دم زبونش ترین
.
.
.
.
واقعا نمیدونم کسی رو جا انداختم یا نه
اگه کسی از قلم افتاد تو قسمت دوم مینویسم
ممنونم از همه دوستان️
Ramos9248 در ترینهای 1403 گفته است:
عسل ترین
، باحال ترین، آهنگای درست حسابی گوش میده ترین
واهاییییییییییییی ذوق مرگگگگگگ بابت منشنتتتت ممنون
-
عسل ترین
، باحال ترین، آهنگای درست حسابی گوش میده ترین
واهاییییییییییییی ذوق مرگگگگگگ بابت منشنتتتت ممنون
-
و خب امسال هم داره تموم میشه
و واقعا خیلی زودتر از حد تصور
و امید که در سال جدید سال روزهای خوبی در انتظارمون باشه...Aqua هععععی ترین
-خیلیی مهربونه ترین-بهم هیچ وقت پول نمیده ترین
-مثل خودم تنبل ترین
-خیلی دوسش دارم ترین-دانشگاه شریف قبول میشه ترین
f.nalist خیلی دوسش دارم ترین- دوازدهم بودم حواسش به من بود ترین-مشترکا من و اون از هادیان فر بدمون میاد ترین- بانک تست زن ترین- پروفایلای منو درجه بندی میکرد ترین
-عاشق شعر زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست ترین....
_ Reza _ اونقدری منو دوست داره که تو صندوق عقب ماشین و پفک خوران با من حرف میزد ترین-تنها دایناسور منقرض نشده در زمین
-بوکسور ترین- زیست و شیمی خون ترین گنگگ ترین
-امسال دیگه حتما دندون قبول میشه ترین
lO_Ol عاشق بچه ترین- وقتی عصبانی بشن ترین خطرناک ترین-ادبیات دوست ترین-اولین قلم نوری انجمن رو داشتن ترین-اونقدر بهم گفتن شش داداش دوقلوت رو تو خوردی الان کم کم باورم شده ترین
-
Ainoor عاشق بچه ترین-خانوم مشاور ترین-همیشه با من مخالفت میکردن ترین- به ایموجی جوجه علاقمندترین-به آسمون علاقه مندترین- خالق تاپیک روح نوازترین-کم پیداترین-انیمیشن بین ترین
Blue28 به ابتهاج علاقه دارن ترین-استفن فن ترین
Anzw 18 تنها کسی تو انجمن که به اینکه من ترک تعلقات دنیوی کردم باور دارن و میدونن من از پول بدم میاد ترین-شریک جدیدم در شستشوی پول محسوب میشن ترین
-
S.daniyal hosseiny ادبیات... در این زمینه استاد ترین-وقتی شعر هاش میخونم و یا تاپیک هاش مرور میکنم، غبطه میخورم ترین- موی جو گندمی دوست داره ترین- و دوست دارم با هم بیشتر ارتباط داشته باشیم ترین....-
jahad_121 شیفته شیمی ترین- ایموجی های ماشین و دوچرخه و ... استفاده میکنن ترین
ari_14 مصمم ترین-تلاشتون برای رسیدن به هدف واقعا ستودنیه ترین-دعا میکنم امسال مزد زحماتتون رو بگیرین ترین
Hamed.s نوازنده ترین- متنای روح نواز میفرسته ترین- محترم ترین
Hamid.s معلم عالی میشه ترین- مشاور ترین- از جون و دل بهم کمک کرد ترین- بهش مدیونم ترین- بارسایی ترین-نوازنده ترین- متنای روح نواز میفرسته ترین- محترم ترین
Rahman Aa
مردددد به معنای واقعی ترین- خیلیی دوسش دارم ترین- به تاریخ علاقه داره ترین- زیستی ترین- منو میبره کوه دراک فالوده بخوریم ترین-عکس کباب گذاشته بود منو حرص بده ترین
Foruhar شبیه ترین آدم به من- وجه اشتراک های زیادی داریم ترین- دهه شصتی ترین و به عبارتی نوستالژی ترین-گرافیست ترین-امیدوارم در یک شهر زندگی کنیم ترین-خیلی دوسش دارم ترین-زیستی ترین- اتاق به شدت زیبایی داره ترین
Ramos9248
با هم میوت شدیم ترین- رئالی ترین- راموس و کروس رو دوست داره ترین-دیجی ترین- آهنگ مینویسه ترین- مهربون ترین- بهم میگه مرد هزار چهره ترین
- قراره با هم تو خیابون پول اینترنت دیجی و پول گرفتن های منو با کمک مردم جور کنیم
Reza-H امیدوارم رفتنش از رفتن های بی بازگشت نبوده باشه ترین- از لحاظ درسی گنگگ ترین-مودب ترین- هشتگ زن ترین- دستخط بی نظیرترین -نوشته هاش منو به وجد میاره ترین...
Narges_ گروه BTS رو دوست دارن ترین- از عربی متنفرن ترین-براشون آرزوی موفقیت دارم ترین
ma.a جوجه دوست دارن ترین-یاخچی گو ترین- منو به تیمارستان روزبه یا بهروز ارجاع دادن ترین
-داریوش و قمیشی گوش میدن ترین-فال گیر ترین
@Maaaah مشهدی تری-پرستار ترین-پدرشون رو خیلی دوست دارن ترین
Michael Vey اول فکر میکردم پسرن ترین- بهم میگن مرغ سحر ترین
@هویججج خوش صداترین- رادیو آلاخونه ترین-سلام جوان ایرانی ترین
Akito انیمه دوست ترین- آهنگای انگلیسی گوش میده ترین
پرستو بابایی خوش صدا ترین- خیلی وقته نیستین ترین - زیست تحلیل کننده ترین
Hhh Hh لایکر ترین- حضورتون کم رنگ شده ترین- انسان محترمی هستین ترین
Succinate ژنتیکی تریننننن
Sunniva پرانرژی ترین- خیلی وقته نیستین ترین
نقطه به شعر علاقه مندترین- استاد شفیعی کدکنی دوست دارن ترین@Homayoun
سلامتی خودت -
@Homayoun
ari_14
Ramos9248
_..Parisa_
سلام بچه ها عیدتون مبارک
خیلی ممنونم بخاطر لطفتون و ترین های قشنگی که نوشتین
ببخشید که تک تک جواب نمیدم -
Anzw 18 در ترینهای 1403 گفته است:
razie_ : راضیه جونممممممم ترین - در سکوت خبری ترین - لایک می کنه ترین - متنای قشنگ قشنگ می فرسته ترین - ارومیه ای ترین - نازنازی ترین - مهربون ترین
ممنووووننن آینازِ عزیزمممم🥹🥹
.
دوست مجازی من ترین🥹🩵.
مهربون ترین🥹.
چای دوست ترین.
خیلی جالب حرف میزنه ترین.
انشاءالله به آرزوت برسی ترین.
-
خب
Succinate اولین دوستم ترین، یهو غیب میشه ترین، دوستش دارم ترین🩵
Anzw 18 باحال ترین، حواسش بهم هست ترین، وایب مثبت بده ترین، امیدوارم بیاد هم دانشگاهی شیم ترین
🩵
Aqua رفیق ترین، در جریان داستانای دانشگاهم هست ترین
، براش قراره زن بگیرم مثلا ترین، وقتایی که نیستم منشنم میکنه ترین، شریف قبول میشه ترین
Akito ایشونم رفیق ترین، گذاشته رفته ترین، جاش خالیه ترین، شامی دوست داره ترین، عاشق کرج و شیراز ترین
f.nalist ستاره ترین، مرموز ترین، درس خون ترین، جدیدا خیلی ساکت شده ترین(بیشتر حرف بزن دیگه)، خوب شد که نرفت ترین، راجب همچی اطلاعات داره ترین، تا بتونه کمکت میکنه ترین
Nasrinsani خوش وایب ترین
️، زیرآبی ترین، بعد کنکورت بیا بیشتر آشنا شیم ترین
Hako بچه باحالیه ترین، تو بچه های جدید از همه بیشتر دوستش دارم ترین
، تو خیلی چیزا موافقیم ترین(خصوصا پسرا
)
Narges_ چتری بهش میاد ترین، امیدوارم کنکورشو بترکونه ترین، شخصیت خوبی داره ترین
officer k از اولین دوستام ترین
️، پرستار ترین، ناراحت بودنی ناراحت میشم براش ترین🫠
Ramos9248 دیجی ترین، بامعرفت ترین، پرتلاش ترین، رونالدو دیدنی یادش میفتم ترین
S.daniyal hosseiny پسری، عمو و.. ترین
، شعر و ادبیات دیدنی یادش میفتم ترین، شوهرم داد ترین (ای بابا)، اصفهونی ترین
(همینطوری)، "خوبی؟متشکرم" ترین(عمو حالتو بگو خب)
@razie_ شعراشو دوست دارم ترین، دوست دارم خوشحال باشه ترین🩵
Hhh Hh لایکر اعظم سابق ترین، دیگه غیب شدی ترین
@Homayoun خوش صدا ترین، خوش وایب ترین، خوش سلیقه ترین
Comrade هم شهری ترین، گیم دیدنی یادش میفتم ترین، شخصیت فوق العاده ای داره ترین، اطلاعات جالبی داره ترین
دُژَم نمیدونم چرا انقد دعوامون میشه ترین
، امسال دندون میاری ترین
ari_14 پشتکار قوی ای داره ترین، شمالی ترین، وایب انگیزه میده ترین، میزنه تو گوش کنکور ترین
@هویججج خوشگل ترین، وایب خوب بده ترین، صداش خوبه ترین، برگرد ترین:>🩵
یسریام تو ذهنم بود اسمشون ولی نمیدونستم چی راجبشون بنویسم
-
سلاااام به همه بچههای عزیز آلاخونه
بریم سراغ ترینها در چند نوبت که کسی جانمونهچیچک
خانم دکتر ترین، رتبه برترین، معدل الف ترینشکلات چیچک ترین
Zahra.HD
زهرا ترین، راهنما ترین ، چورودوم ترین و بازم خانم دکتر ترینlO_Ol
خواهر ترین و دیگر هیچ......Tums ترین
، رتبه برترین و جوجو ترین
آبی ترین، تراز بالاترین،باهوش ترین، QUMS ترین، موفق باشی ترین
Ramos9248
همدم من ترین، بیشتر از من پرحرف ترین، دیجی ترین، ایشالا موفق بشه ترین و رتبه بشه ترینتومیوکاگیو ترین و کاوایی ترین و ژاپنی ترین
انزو فرناندز ترین
،کتاب خون ترین، ایشالا موفق باشی ترین با تراز ۱۲۰۰۰ به بالا ترین
دو همکلاسی موفق ترین ، (با آرزوی گذر از کنکور امسال به عنوان اولین و اخرین سال کنکور) ترین
اسمت که شیرینه اونم بذار عسل ترین، مدعی گنگ تر از کرج ترین، تو ناشناس من فعال ترین
داش میتی ترین همشهری ترین عشق من ترین مهندس ترین شریفی ترین
ویلیچیکی ترین دیگه یادی از ما نمیکنه ترین جسی ترین
نقطه ترین ادبی ترین در دایره قسمت نقطه تسلیم ترین آرزوی موفقیت در کنکور سراسری ترین
@razie_
سرکار خانم با ادب ترین ، دانشجوی علوم پایه ترین آرزوی موفقیت ترین
بوکسور ترین
️زیست دان ترین
@Homayoun
داداش من ترین با جون و دل کمک کننده ترین عشق من ترین با حس و محبت ترین خیلی پسر کلیه ترین خیلی دوست دارم بهترین نتیجه ممکن رو کسب کنه ترین
خانم بنده خدا ترین پرخاطره ترین پر از داستان های عجیب ترین
داداشم ترین متخصص ترین گیمر ترین باهوش ترین قم رو خیلی دوست داره ترین
مطمئنم رتبه برتر میشه تریننس ترین زیست دوست ترین خبری ازش نیست ترین
ساچلی ترین ، خانم ایفتیخاری ترین ، آرزوی موفقیت در کنکور سراسری ترین
البا ترین ناظم سابق ترین ژنتیک دان ترین عاشق بیوشیمی ترین
jahad_121
جهاد خانم ترین عاشق شیمی ترین محب مولا علی علیه السلام ترین آرزوی موفقیت در شیمی ترینSunniva
خوش انرژی ترین امیدوارم برگردی ترینمهشید ترین راهنما ترین اروم کننده ترین قانع کننده ترین
آریییی ترین ریاضیدان ترین آرزوی موفقیت دارم برات ترین
@هویججج
هویجج ترین پرانرژی ترین خوش صدا ترین
دیگه کسی یادم نمیاد ترین نمیدونم چرا ترین فعلا این بمونه ترین تا بعداً ترین خدانگهدار ترین
-
Anzw 18 در ترینهای 1403 گفته است:
S.daniyal hosseiny : پرگودرت با ابهت ترین - خیلی حرص می خوره ترین - برا کمک بهمون و سوالاتمون با صبوری وقت می ذاره ترین - بچه ها رو می فرسته خونه بخت ترین - هنوز منتظرم اصفهانی صحبت کردنشو بشنوم ترین - شوخ طبع ترین و جدی ترین - "شبا که ما می خوابیم سیدحسینی بیداره" ترین - سورنا فن ترین - ولی می گم خوبه تهرانو داشتی تفریحی می رفتیا...
از فرشتههای چپ و راستم بیشتر اطلاعات داری
متشکرم که به یادم بودی🥹
Blue28 در ترینهای 1403 گفته است:
S.daniyal hosseiny پسری، عمو و.. ترین، شعر و ادبیات دیدنی یادش میفتم ترین، شوهرم داد ترین (ای بابا)، اصفهونی ترین(همینطوری)، "خوبی؟متشکرم" ترین(عمو حالتو بگو خب)
عمو حالشو نمیگه خب.
یه عروسی ما راه انداختیما. حالا تا انتهای هستی میگن.zeinab dehghani در ترینهای 1403 گفته است:
S.daniyal hosseiny شعراشو تو چنلش میخونم ترین
خب پس خوب شد کانالو زدم
ممنون که به یادم بودی...
به رسم ادب هم خودم باید بنویسم به هر حال... البته با اعتقاد به موجز بودن کلام!
به نظر من officer k شنواترینه، نقطه مشتاقترینه، Anzw 18 «در بزنگاه برس»ترینه، JuDi (یا همون شریفوی خودمون) مهربونترین وحشیه، Blue28 حرف گوش کنترینه
، Masoumeh.sh بندالترینه، mr.vinyzo بیاعتماد به نفسترینه، lO_Ol مدامترینه! (بس که همیشه بوده
)، zeinab dehghani جدیداً عصبیترینه! Comrade گیمرترینه، Akito کاواییخواهترینه
، Ramos9248 رئالیترینه (از شناسهشم پیداس!) Hhh Hh ساکتترینه، jahad 121 گُنگترینه، Narges_ به من شبیهترینه، Michael Vey هم برای من «خاطرهٔ سریالی»ترینه
S.daniyal hosseiny در ترینهای 1403 گفته است:
Anzw 18 «در بزنگاه برس»ترینه
اوو ممنونم ممنونم
خیلی لوس می شه اگه بپرسم این یعنی چی؟
-
Anzw 18
بازی کلمات بلده ترین، فوتبالی ترین، شخصیتش شبیه جو مارچ توی اینیمشن زنان کوچکه ترین، خوش ذوق ترین
Narges_
کوچک ترین پنگوئن ترین ، شبیه جیمین شیه ترین ، با ارده ترین ، لطیف ترین ، احساسی ترین ، میکاپ آرتیست ترین
Aqua
انرژی مثبت ترین ، داشمه ترین ، بیبی فیس ترین ، اگه شریف قبول نشه کتکش میزنم ترین
Blue28
کراش های رندوم داره ترین ، با همه زیاد دعواش میشه ترین ولی چیزی تو قلبش نیست ترین
lO_Ol
چتری بهش میاد ترین
f.nalist
باسواد ترین ، ممکنه هر لحظه آدم فضایی ها توی سمنان اون رو بدزدن ترین تا سمنان خالی بشه ترین
Hako
کیوت ترین ، کوچیک ترین عضو انجمن ترین
Rahman Aa
خداوند مباحث زیست را در DNA او قرار داده ترین ، خوش قلب ترین
ma.a
پر تلاش ترین ، دوستش دارم ترین ، نازنازی ترین
Zahra.HD
خسته ترین زهرا ترین ، قدبلند ترین ، همسرم ترین ، خود واقعیشه همیشه ترین
DexterMoreRight
همممم
دیوانه ترین
دُژَم
شاید اخراج شده باشی ولی هنوز توی قلب مایی ترین
بوث خدافظ
️
-
سلام
بازم خیلییی ممنون از کسانی که به یادم بودن
جداا خوش حال شدم
اینقدر نیومدم یا کم اومدم ؛ ویژگی خیلیا رو از یادم رفته.
بااینکه میشناسمتون ولی ویژگی خیلیاتون یادم نیست
...
ممکنه از اینم کمتر بشه ...
شاید آخرین ترینی باشه که مینویسم.
خب خب:
از اونجایی که خانما مقدم تر هستن:
ari_14 : سختکوش ترین ؛ عمیقا دوست دارم به هدفش که واقعااا لایقشه برسه ترررین=)
@هویججج : هویجی ترین؛ خوش صدا تری؛ فاییتیییینگ ترین
jahad_121 : شیمیایی ترین؛ ماشینی و موتوری ترین
ی وقتایی که وارد تودلی میشم؛ انگار شده پیست موتور سواری
@razie_ : خوش قلب ترین؛ حال و احوال پرس ترین️
zeinab dehghani و مهشید حسن زاده 0 و Mehrsa 14 : دلگرم کننده ترین(با جملاتشون ... )
mahda : تازه تو انجمن دیدیمت؛ ولی بدون؛ هستی قوی تریین=)
Gharibe Gomnam : طومارنویس ترین
Anzw 18 :از بین دخترا فوتبالی ترین
زهرا بنده خدا 2 : پر داستان ترین
Narges_ : مهربون ترین²=)))))))
Ainoor : یهویی بیا و برو ترین
Sachli : خوش وایب ترییین
Blue28 : خوش انرژی ترین
Uranium : امام زمانی ترین️
JuDi : جدی و مهربان ترین
Zahra.HD : مشاور ترین
پرستو بابایی و Zahra2020 : جاشون خالی ترین️
️
Sunniva (نویسنده کوچولو): دلم براش تنگه ترین
دُژَم : در ظاهر خشن ولی خوش قلب ترین²؛ این حس رو ازش میگیرم: باغیرت ترین=)حالا آقایون:
S.daniyal hosseiny : ادبیاتی ترین؛ پر جذبه ترین(برای رعایت املا و نگارش ...) ؛ رو اسمشون غیرت دارن ترین؛ جدی در عین حال شوخ ترین(شایدم برعکس باشه)
_ Reza _ : ورزشکار ترین؛ با استمرارترین؛ کاک(و یوخه) و نااان برنجی خور ترین.
Ramos9248 : رئالی ترین ؛ شعرخوان ترین؛ بهترین آرزو ها رو براشون درم ترییین
Aqua : خداروشکررر میکنم که امسال شدن شاد ترین(نسبت به قبل)
officer k : پیدای پنهان ترین(از وقتی دانشجو شدن) ؛ مثل قبل ؛ انرژی مثبت دارن ترین️
f.nalist : ریزبین ترین؛ جدی در عین حال با درک ترین
@Homayoun : شجریانی ترین. خواننده ترین. شعر خوان ترین
mr.vinyzo : کیدرامرترین(بین آقایون) ؛ رو وینچنزو غیرت دارن ترین
Hamed.s : با اینکه کم میان؛ تاثیرگذارترین( با تودلی هاشون ...)
Younes.D.IUT : مهندس ترین
Hamid.s : آرام ترین؛ معلم ترین
Akito : انیمه ای ترین؛ مهربان ترین
Comrade : عجیب ترین
Hesar : بمولا ترین
Mahdieh te
@مِ-هرد-خت
Danial 0
mahdii
0-0ftm
Sara_R
Reza-H
Maaah
Hako
ma.a
Nilay
lO_Ol
CpR
نقطه
@Aila
مآهور
@رفتهو دوستانی که در آخر تگ شدن؛ ویژگی یادم رفته
ولی بدونید به یادتون هستم=)))
امیدوارم همیشه شاد باشید و بهترین
موفق باشید -
وایییییییی منم میشه بگم؟
اگه نمیشاسینم، باید بگم که من Maaah اَم با یه اکانت دبگهBlue28 ازش یادگرفتم اگه کسی به جایی میرسه تلاشکرده ترین (ساعتخواب سال کنکورت و اینکه گفتی یه بار ۲ شب پاشدی تا به برنامهت برسی)، بعضی وقتا دوست داره تنها باشه ترین، خسته از درس و دانشگاهترین
، نماینده کلاسشون خوبه ترین
officer k تا یه عالمه فکر میکردم دختر هستین ترین، خیلی کمکم کردین برای انتخابرشته و ذخیرههای آزادترین، عاشق فیلم و سریال ترین
ma.a سال کنکور من به جاش خیلی حرص میخوردم ترین، درصدای خیلی بالا قلمچی ترین، جوجهترین، آرزو میکنم زود برین سرخونه زندگی خودتونترین، خسته از آناتومی و بیوشیمیترین
Rahman Aa خیلی زیست بلدین ترین، خیلی هم اکلیلی میشم از وفاداریبینتون ترین، تا آخر عمر خیلی مدیونتونم ترین، از قدیمیترین آدمایی که میشناسم تو فرومترین، سلطاااان و دارای تاج پادشاهی ترین، بعضی وقتا تو کلاس اعصابشون خورد میشه ترین
Aqua قراره شریف بره ترین، هربار بعد از یه مدت طولانی میام زود سلام میکنه ترین
، خیلی داره درس میخونهترین، خیلی پسره خوبیه ترین، یه تایمی اخراج شد و من کلی ناراحت شدم ترین
ari_14 هربار که امتحان دارم یا زیر بار کلاسا دارم له میشم یه آفرین تو قلبم بهت میگم ترین، قطعا پزشکی تهران ترین، پیگیر آرزوهاش ترین، بعضی وقتا اعصابش خورد میشه ترین
mr.vinyzo خیلی زود ناراحت میشه و سوتفاهمیه ترین، عاشق کشورشهترین، امسال به خاطر چند نفر یه رشتهی خوبو از دست داد ترین
Hhh Hh خیلی تو حرم به یادش بودم ولی الان منو یادش نمیاد ترین
، دوست داره یه روز خادم امام رضا بشه ترین، برای من قطعا مرموز ترین، خیلی زیاد باادبه ترین، خیلی شیوه نگارش پیاماشو تو فروم دوست دارم ترین
jahad_121 عاشق شیمیترین، خسته از جو خوابگاه ترین، یه روزی قراره جایزه نوبل بگیره ترین، با ادب و متشخص ترین، بعضی وقتا ناامید میشه ترین و من کلی غصه میخورم ترین
Anzw 18 نمیدونم هدفشو ولی میدونم امسال تو تاپیک قبولیها تبریک میگم بهش ترین، مثل من فرندز دوست داره ترین، احتمالن فوتبالیترین
زهرا بنده خدا 2 از خاطرات دانشگاه و خوابگاه میگه ترین، طبق چهارچوباش رفتار و عمل میکنه ترین، به خاطر استادش بیوشیمی (
) رو دوست داره ترین، حس میکنم خیلی طبق قوانین عمل میکنه ترین
Ramos9248 خیلیی مودبترین، عاشق داروخونهس ترین، عاشق هندزفری و خامه شکلاتیه ترین، خیلی دیجی هستش ترین، خیلی دوست دارم امسال برای همیشه کنکورش تموم شه ترین، یه بار گفت عشق تو آدما خلاصه نمیشه و مت کلی آفرین گفتم بهش ترین
، یه بارم تو چتروم حالمو پرسید و من کلی خوشحال شدم ترین
S.daniyal hosseiny خیلی ازشون میترسم و رو پیاماشون ریپ نمیزنم ترین و نمیدونم چرا ترین
، خیلی منطقی ترین، قبل امتحان نهایی ادبیات خیلی کمکم کردین ترین، اکثرا شبا میاد تو فروم ترین،
@Homayoun خیلی صداتون رو دوست دارم و همیشه موسیقیکدهتون رو دنبال میکنم ترین، خیلی دوست دارم شما هم امسال آخرین کنکورتون باشه ترین، مطمئنم یه روزی حالتون خوب میشه ترین، بعضی وقتا دوست دارین استاد ادبیات باشین ترین، عاشق لباسای مردونه ترین، قطعا قطعا مودبترین
-
سلام
امیدوارم آخرین روزای ۴۰۳ پر از شادی و ذوق سال جدید باشه و روزاتون به خوبی و خوشی بگذره️
منم شروع کنم ترین های ۴۰۳ رو@Homayoun
شنونده ترین ، خوش صدا ترین ، کمک کننده ترین ، شوخی های جالب داره ترین ، کم خواب ترین ، شجریانی ترین ، آروم ترین ، بی حاشیه ترینAqua
رفیق ترین ، دوست روزای سخت ترین ، گوینده " درس بخون " ترین ، مهندس ترین ، همیشه حالم میپرسه ترین ، "این تویی" ترین ، بتمن ترینبابونــــه
دوست خوب ترین ، نقاش ترین ، کارای عجیب میکنه ترین ، گاهی دور گاهی نزدیک ترین ، همیشه میخوایم با هم یکاری رو شروع کنیم ترین ، بهم اعتماد کرد ترینma.a
جوجه ترین ، آبجی ترین ، کم پیدا شده ترین ، ولی دوستش دارم ترین ، گاهی دور گاهی نزدیک ترین ۲ ، ناز ترینRahman Aa
زیستی ترین ، سرش شلوغ ترین ، منو یادش رفته ترین ، خیلی تلاش میکنه ترین ، کمک میکنه به بقیه ترینNarges_
بنفش ترین ، صداش پرانرژی ترین ، دیدمش ترین ، خیلی دوست دارم برم دوباره ببینمش ترین ، گوگولی ترین ، پنگوئن دوست ترین ، وایب مثبت ترین_ Reza _
دایناسور ترین ، گوینده ی "خانم مشاور " ترین ، ریاضی رو شکست داد ترین ، برای هدفش ریسکی ترین ، ورزشکار ترین ، زندگی سالم ترینDexterMoreRight
میزنه تو پر آدم ترین ، "بخاطر خودت میگم" ترین ، میزنیم تو سر هم ترین ، نمیدونم چرا هر چی بهش میگم برعکس میشه ترین
ari_14
پرتلاش ترین ، قوی ترین ، سخت کوش ترینofficer k
نارنجی ترین ، دوست انیمیشنی ترین ، فیلم بین ترین(؟)Anzw 18
اومد حالم پرسید ترین ، خوش ذوق ترین ، فوتبالی ترینSunniva
بی خبرم ازش ترین ، ولی هنوز پرانرژی ترین ، دلمون تنگ شده ترینHhh Hh
سبز ترین ، باآرامش ترین ، رای های مثبت ترینBlue28
آبی ترین ، وایب خوب میگیرم ازش ترینjahad_121
عاشق شیمی ترینزهرا بنده خدا 2
خاطره گو ترینAkito
عکسای روح نوازش بیشترین ، شیراز دوست ترینHamid.s
مشاور ترین ، با حوصله ترین ، وقت گذاشتن کمکم کردن ترینMichael Vey
پای هدفش موند ترین ، بهم فیلم معرفی کرد عالی بود ترین ، خاله ترین ، باحال تریناگه کسی رو دوباره یادم اومد یه ۲ مینویسم
سال جدید خوبی داشته باشید️
-
و خب امسال هم داره تموم میشه
و واقعا خیلی زودتر از حد تصور
و امید که در سال جدید سال روزهای خوبی در انتظارمون باشه...Aqua هععععی ترین
-خیلیی مهربونه ترین-بهم هیچ وقت پول نمیده ترین
-مثل خودم تنبل ترین
-خیلی دوسش دارم ترین-دانشگاه شریف قبول میشه ترین
f.nalist خیلی دوسش دارم ترین- دوازدهم بودم حواسش به من بود ترین-مشترکا من و اون از هادیان فر بدمون میاد ترین- بانک تست زن ترین- پروفایلای منو درجه بندی میکرد ترین
-عاشق شعر زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست ترین....
_ Reza _ اونقدری منو دوست داره که تو صندوق عقب ماشین و پفک خوران با من حرف میزد ترین-تنها دایناسور منقرض نشده در زمین
-بوکسور ترین- زیست و شیمی خون ترین گنگگ ترین
-امسال دیگه حتما دندون قبول میشه ترین
lO_Ol عاشق بچه ترین- وقتی عصبانی بشن ترین خطرناک ترین-ادبیات دوست ترین-اولین قلم نوری انجمن رو داشتن ترین-اونقدر بهم گفتن شش داداش دوقلوت رو تو خوردی الان کم کم باورم شده ترین
-
Ainoor عاشق بچه ترین-خانوم مشاور ترین-همیشه با من مخالفت میکردن ترین- به ایموجی جوجه علاقمندترین-به آسمون علاقه مندترین- خالق تاپیک روح نوازترین-کم پیداترین-انیمیشن بین ترین
Blue28 به ابتهاج علاقه دارن ترین-استفن فن ترین
Anzw 18 تنها کسی تو انجمن که به اینکه من ترک تعلقات دنیوی کردم باور دارن و میدونن من از پول بدم میاد ترین-شریک جدیدم در شستشوی پول محسوب میشن ترین
-
S.daniyal hosseiny ادبیات... در این زمینه استاد ترین-وقتی شعر هاش میخونم و یا تاپیک هاش مرور میکنم، غبطه میخورم ترین- موی جو گندمی دوست داره ترین- و دوست دارم با هم بیشتر ارتباط داشته باشیم ترین....-
jahad_121 شیفته شیمی ترین- ایموجی های ماشین و دوچرخه و ... استفاده میکنن ترین
ari_14 مصمم ترین-تلاشتون برای رسیدن به هدف واقعا ستودنیه ترین-دعا میکنم امسال مزد زحماتتون رو بگیرین ترین
Hamed.s نوازنده ترین- متنای روح نواز میفرسته ترین- محترم ترین
Hamid.s معلم عالی میشه ترین- مشاور ترین- از جون و دل بهم کمک کرد ترین- بهش مدیونم ترین- بارسایی ترین-نوازنده ترین- متنای روح نواز میفرسته ترین- محترم ترین
Rahman Aa
مردددد به معنای واقعی ترین- خیلیی دوسش دارم ترین- به تاریخ علاقه داره ترین- زیستی ترین- منو میبره کوه دراک فالوده بخوریم ترین-عکس کباب گذاشته بود منو حرص بده ترین
Foruhar شبیه ترین آدم به من- وجه اشتراک های زیادی داریم ترین- دهه شصتی ترین و به عبارتی نوستالژی ترین-گرافیست ترین-امیدوارم در یک شهر زندگی کنیم ترین-خیلی دوسش دارم ترین-زیستی ترین- اتاق به شدت زیبایی داره ترین
Ramos9248
با هم میوت شدیم ترین- رئالی ترین- راموس و کروس رو دوست داره ترین-دیجی ترین- آهنگ مینویسه ترین- مهربون ترین- بهم میگه مرد هزار چهره ترین
- قراره با هم تو خیابون پول اینترنت دیجی و پول گرفتن های منو با کمک مردم جور کنیم
Reza-H امیدوارم رفتنش از رفتن های بی بازگشت نبوده باشه ترین- از لحاظ درسی گنگگ ترین-مودب ترین- هشتگ زن ترین- دستخط بی نظیرترین -نوشته هاش منو به وجد میاره ترین...
Narges_ گروه BTS رو دوست دارن ترین- از عربی متنفرن ترین-براشون آرزوی موفقیت دارم ترین
ma.a جوجه دوست دارن ترین-یاخچی گو ترین- منو به تیمارستان روزبه یا بهروز ارجاع دادن ترین
-داریوش و قمیشی گوش میدن ترین-فال گیر ترین
@Maaaah مشهدی تری-پرستار ترین-پدرشون رو خیلی دوست دارن ترین
Michael Vey اول فکر میکردم پسرن ترین- بهم میگن مرغ سحر ترین
@هویججج خوش صداترین- رادیو آلاخونه ترین-سلام جوان ایرانی ترین
Akito انیمه دوست ترین- آهنگای انگلیسی گوش میده ترین
پرستو بابایی خوش صدا ترین- خیلی وقته نیستین ترین - زیست تحلیل کننده ترین
Hhh Hh لایکر ترین- حضورتون کم رنگ شده ترین- انسان محترمی هستین ترین
Succinate ژنتیکی تریننننن
Sunniva پرانرژی ترین- خیلی وقته نیستین ترین
نقطه به شعر علاقه مندترین- استاد شفیعی کدکنی دوست دارن ترین@Homayoun در ترینهای 1403 گفته است:
Anzw 18 تنها کسی تو انجمن که به اینکه من ترک تعلقات دنیوی کردم باور دارن و میدونن من از پول بدم میاد ترین -شریک جدیدم در شستشوی پول محسوب میشن ترین -
شراکتمون فعلا تا وقتی که بدهیت رو ندی معلق محسوب می شه
-
melancholy
واهاااهااا بیا بغلم بیا بغلممم🫂چای دوست ترین.
دیگه از مرحله چای دوست به مرحله چای کشته مرده رسیدم
Anzw 18 🥺🥺
منم همین طور.
-
سلام سلام
خب اول ممنونم از سحرِ زیبا بابت این تاپیک.
دوم اینک دوباره از تک تک کسایی ک ب یادم بودت و لطف داشتن بهم ممنونم.
خب
@dark_moon
غزل ترین،تو روزای سخت کنارم بود ترین،امیدوارم هرجا هست موفق باشه ترین:)Aqua
مهدی ترین،پایه ترین،امسال شریف میاره ترین=)Ramos9248
دیجی ترین،رئال فن ترین:)،امسال ب هدفش میرسه ترین.
Anzw 18
قشنگ ترین،پر تلاش ترین،میدونم ب هدفش میرسه ترین=)Ainoor
دوست داشتنی ترین،مهربون ترین،امسال ب خواستش میرسه ترین موفق باشی ترین.Blue28
مریم ترین،دکتر ترین،پرتلاش ترین،موفق باشی ترین.moBn
یکدفعه غیب شد ترینجنوبی ترین=)
،هرجا هستی خوشحال باشی ترین.
Hhh Hh
مهربون ترین،خوش قلب ترین،لایک کننده ترین،موفق باشی ترینSachli
دوست ترین،خوش قلب ترین،اولین نفر باهاش آشنا شدم ترین=)،امسال سالت باشه ترین🫂
jahad_121
شیمی دوست ترین،خوش قلب ترین موفق باشی ترین.🫂@Maaaah
پرستار ترین،خوش قلب ترین،موفق باشی ترین.officer k
پرستار ترین،موفق باشی ترینNarges_
دوست ترین،خوش صدا ترین،امسال ب هدفش میرسه ترین=)🫂@هویججج
خوش صدا ترین،دکتر ترین،موفق باشی تریناگ کسی یادم رفت از همینجا عذر میخوام
سالِ خوبی همراه با خیر و خوشی داشته باشین🤍
️
-
سلام دوستان
دیگه نوبت منم شد که بنویسم
الان آخرین شنبه سال رو رد کردیم و وارد آخرین یکشنبه سال شدیم
امیدوارم این نفس های آخر 1403 به بهترین نحو بگذره براتون و 1404 هم سال خوبی باشه براتون
.
اول از همه Aqua
اوایل که اومده بود انجمن یه میتی بی نام و نشون بود🥲 و مجموعه میکس های دلباختهباعث آشنایی من با مهدی
شد
رفیق ترین🫀، با معرفت ترین، مهربون ترین
، داداش ترین
، صمیمی ترین، میتی ترین، هعیییی ترین، اخراجی ترین
،رپ گوش کن ترین، فن قاف و هیچکس و فدایی و هیپهاپولوژیست ترین که میدونه من زیاد با هیپهاپولوژیست موافق نیستم
، آبی ترین، lonely boy ترین
، خل ترین، شریف قبول بشه ایشالا ترین
، بتمن ترین
.
ari_14
آرییییی ترین، ترین های پارسال در موردش یه چیزی گفتم که امسال هم تکرارش میکنم؛ بچه ها میگن کوچولو ترین ولی خب واقعا قلب🫀 و صبر بزرگی داره ترین، تا یه مدت با دانشگاه میجنگید ترین، رئالی ترین، فن بنزما و رونالدو ترین🤍
، فن شایع و مهیار ترین
.
Sachli
رفته ترین🥲،
ترین، حتی وقتی کلاس دهم بود یه جوری حرف میزد انگار دانشگاهی ترینه
، خوش قلب ترین، برعکس پارسال امسال سرما نخورده ترین
و اینو باید تو گینس ثبت کنند، غیبت های کوتاه مدت زیادی داشته ترین و امیدوارم هر چی زود تر برگرده
.
Hhh Hh
برگشته ترین به منصب لایکر اعظم انجمن، همانند پارسال استفاده کننده ترین از ایموجین های متفاوت، مث پروفایلشون سبز ترین
️، منطقی ترین
.
Anzw 18
انزو فرناندز ترین، احتمالش هست تابستون 2025 به رئال مادرید بپیونده ترین، رئالی ترین، تراکتوری ترین، فن همهی بازیکنای رئال ترین
( از جمله وایخوی کبیر)، ایشونم فعلا رفته ترین🥲
، تعصبش رو رئال از فده والورده بیشتر نباشه کمتر نیست ترین
، قبل از الکلاسیکو ها کری میخونه ترین
.
Blue28
مریم ترین، استفن ترین، مرتضی ترین
، به جایی رسیده بود که ما هم با اون سریالی که استفن توش بازی میکرد گریه میکردیم ترین
، از نظر خودش و فرزام زشت ترینه ولی خب اونطورا هم نیست و عدم وجود اعتماد بنفس باعث این پدیده میشه
، ایشونم آبی ترین
.
f.nalist
فرزام ترین، بعد کنکور کم حرف ترین شد، زیر آبی ترین، پر ستاره ترین، سمنان دوست ترین، فن هادیان فرد ترین
،فن فرزام ترین
، کل ماز رو سال کنکوری کنترات برداشته بود ترین
، فن میرحسینی ترین
.
@Maaaah ماه ترین، نمیدونم از کی از 3a تبدیل شد به 4a ترین
(با یه اکانت دیگه اومد)، یه روز بهم گفت فقط آدما نیستن که لایق دریافت عشق باشن و من به خیلی چیزا عشق دادم مث داروخونه که خودش گفت تو ترینش، خلاصه؛ پرستار ترین، عشق امتحان ترین البته که مرز میان عشق و نفرت به اندازه یک مو هستش و ایشون از امتحان متنفرترین هستند و معتقدند استادان عزیز و گرانقدر با امتحان گرفتن میخوان مچ گیری کنند و به شعور دانشجو توهین میکنن
.
Ainoor
کم پیدا ترین، بهترین استارتر تاپیک های انجمن در سال 1402 و 1403، پارسال ازشون به عنوان انیمیشن دوست ترین یاد کردم و نمیدونم امسال به همون اندازه به انیمیشن اهمیت دادن یا نه
.
Comrade
هنوز داره بازی آپدیت میکنه ترین و به خاطر سرعت اینترنت همیشه بازیها تا 99 درصد آپدیت میشن و دوباره از اول شروع به آپدیت میکنن، هنوزم فک کنم محل و شهر زندگیشو دوست نداره ترین
.
_..Parisa_
ناشناس ترین، عجیب ترین، همه رو میشناسن ولی کسی نمیشناستشون ترین
.
Akito
مهندس ترین، شیراز دوست ترین، رفته ترین
.
Succinate
هنوزم جوردی آلبا ترین🟦🟥، هنوزم ناظم ترین، رفته ترین، ژنتیک دوست ترین، اون باکتری های که سال 1402 پرورش داد الان اونقدر همانند سازی کردن که میتونیم به سانیا بگیم مادربزرگ ترین
، اولین نفری که از بدو عضو شدنم تو انجمن باهاش حرف زدم ترین، کمک کننده ترین
.
JuDi
جود بلینگهام ترین، رئالی ترین نیست چون هنوز منتظر فینال تمام آلمانی لیگ قهرمانان فصل 24-25 هستش، ناظم ترین، کم پیدا ترین، آیدا ترین، فقط یه شاملو کم داره ترین
.
@Homayoun
سندروم بیقرار تعویض یوزرنیم داره ترین، کلاهبردار ترین
، پول دوست ترین
، خوش صدا ترین
، آوازخون ترین، شجریان دوست ترین، با هم میوت و اخراج شدیم ترین، بارسایی ترین🟦🟥
.
lO_Ol
خانوم دکتر ترین، عصبی ترین، میخواد به نصیحت اون فرد ناشناس عمل کنه و ازدواج کنه ترین
، ریاضی دوست ترین، بیحوصله ترین، گُنگ ترین،
.
_ Reza _ بوکسور ترین، فک کنم بخاطر مصدومیت به پرورش اندام رو آورده ترین، بچگیاش خیلی گنگ بوده ترین، نون برنجی دوست داره ترین، رژیم غذاییش رو شکست ولی عذاب وجدان داشت که ادامه بده ترین
.
-jahad121-
شیمی دوست ترین🧪، رفت رشته شیمی محض ولی فقط داره ریاضی حل میکنه ترین، 121 ترین، استفاده کننده ترین از وسایل نقلیه در پست هاش🛻
️
🛺
️
️
️
🦽🦼
️
.
Hamed.s
وکیل ترین
️، نوازنده ترین🪕، همه تو کار عکس روح نوازن آقا حامد تو کار متن روح نواز هستند ترین
.
Hamid.s
معلم ترین، راهنما ترین، کمک کننده ترین، کم پیدا ترین️
.
Sharllot
همیشه گفتم دعوا کننده ترین ولی خب مهربون ترین، سحر ترین، ذوقش
از اینکه تاپیک ترین های امسال رو خودش زده معلوم بود ترین، دمش گرم که این ایده رو برای اولین بار داد ترین
.
Masoumeh.sh
مث خانوم پریسا یه مدت منو میشناخت ولی من نمیشناختمشون ترین، کم پیدا ترین، فک کنم اصفهانی ترین
.
Narges_
بنفش ترین🟪، bts دوست ترین، رفته ترین، آرزوی موفقیت دارم براتون ترین
.
@هویججج
هویج ترین، نارنجی ترین🟧، ایشالا دوبلور میشه
ترین، رادیو آلاخونه ترین
.
MN_
غیز قابل پیشبینی ترین️، اصفهانی ترین، فن اصفهان ترین، اصفهان دوست ترین، عشق اصفهان داره ترین، کلا صفت اصفهان ترین متعلق است به ایشون
، مهربون ترین
.
I_Fatemeh_l
شیرازی ترین، پر انرژی ترین، مهربون ترین، آی فاطمه آی ترین
.
Hako
عسل ترین، باحال ترین، آهنگای درست حسابی گوش میده ترین
.
Nilay
وقتی آنلاین بشن تموم پست های سه روز اخیر رو لایک میکنن ترین، آروم ترین، بی حاشیه تمرین
.
dlrm
عمه دلی ترین، هنوز هم ناظم ترین، روانشناس ترین، مهربون ترین
.
Sunniva
سلام منم سلما هستم خوشبختم ترین، مهربونم ترین، دل همون براش تنگه ترین، پر انرژی ترین، اندی دوست ترین، شهره و شهرام دوست ترین، از نظر سلام مودریچ خیلی خوشگله ترین
، امیدوارم امسال به هدفش برسه ترین
.
Zahra.HD
HD ترین، کمرنگ ترین، پررنگ ترین، همرنگ ترین، باید منو ببخشن ولی من پارسال ازشون به عنوان عنتر ترین یاد کردم و امسال هم به عنوان عنتر ترین یاد میکنم
.
Michael Vey
مایکل ترین، داداش ترین، مآهور ترین، (البته من واسم سوال بود چجوری از این اکانت به اون اکانت و 180 درجه تغییر شخصیت)،به هر حال دمش گرم ترین، دکتر ترین، با یه سریال غیب شد ترین، هر وقت دیدین داره اسکرین شات از صحنه های یه سریال میذاره زووودد متوقفش کنید ترین
.
moBn
غیب شده ترین، فن بهرام ترین، سر آهنگ «داغ» بهرام گفتش که کاش بهرام آهنگ بده و همون موقع آهنگ داغ اومد و اونموقع دوتامون پشمامون ریخته ترین شد
.
Miss.Joker
داروساز ترین
، کرمونی ترین، تازگیا آروم ترین
.
0-0ftm دو صفر ترین، فاطمه ترین، دندونپزشک ترین، مودش غیر قابل وصف ترینه، لطفا برگرد به همون فاطمه دوصفر که وقتی رسید به 2000 اعتبار و تونست امضا بذاره کلی ذوق کرد
.
Galadriel
خانوم مشاور ترین، دلسوز ترین، فاطمه ترین،کرمونی ترین
.
fateme.shafeie
شیرازی ترین، کم پیدا ترین، داره آرمان های مارکوپولو رو ادامه میده و فک کنم مدیریت جهانگردی میخونه ترین
.
im_Hana
حنا یا هانا ترین، رپ گوش کن ترین، فن شایع ترین
.
@razie_
بی حاشیه ترین، آروم ترین، استفاده کننده ترین از «>>>»
.
S.daniyal hosseiny
ادبیات دوست ترین، منطقی ترین، حس میکنم حوصله خودشم نداره ترین
.
Rahman Aa
عاطفت ترین، پیشی ترین، آقای دکتر ترین، زیست دوست ترین، شیرازی ترین
.
ma.a
خانوم دکتر ترین، تهرانی ترین، نوستالژی باز ترین، فن قمیشی و معین ترین، گلهای خشک تو گلدون خبر از درد میده یه زمانی افتاده بود دم زبونش ترین
.
.
.
.
واقعا نمیدونم کسی رو جا انداختم یا نه
اگه کسی از قلم افتاد تو قسمت دوم مینویسم
ممنونم از همه دوستان️
Anzw 18
انزو فرناندز ترین، احتمالش هست تابستون 2025 به رئال مادرید بپیونده ترین، رئالی ترین، تراکتوری ترین، فن همهی بازیکنای رئال ترین( از جمله وایخوی کبیر)، ایشونم فعلا رفته ترین🥲، تعصبش رو رئال از فده والورده بیشتر نباشه کمتر نیست ترین، قبل از الکلاسیکو ها کری میخونه ترینوایخو هم پسر عزیزمه
جامع و کامل بود مرسی ازت -
Anzw 18
انزو فرناندز ترین، احتمالش هست تابستون 2025 به رئال مادرید بپیونده ترین، رئالی ترین، تراکتوری ترین، فن همهی بازیکنای رئال ترین( از جمله وایخوی کبیر)، ایشونم فعلا رفته ترین🥲، تعصبش رو رئال از فده والورده بیشتر نباشه کمتر نیست ترین، قبل از الکلاسیکو ها کری میخونه ترینوایخو هم پسر عزیزمه
جامع و کامل بود مرسی ازت -
mr.vinyzo
عاشق موسیقی سنتی ترین
دوست داره تو کلاس استاد شفیعی کدکنی باشه ترین
امسال وحشتناک تست میزنه ترین
تعداد تستاش روزانه بالای 300 تا میشه ترین
خیلی دوسش دارم ترین