هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Ramos9248
برگشتم🥹
اگه برم ممکنه فشار درس و اینا منو بکشونه طرف تلگرام و سوشال مدیا ها دیگه پسسسس جام اینجا امن تره
حرف نزنم هم که نمی شه پس چه بهتر که اینجا حرف بزنم تا اونجا -
S.daniyal hosseiny
مهم همینه
ایشالا که هم خودت خوب باشی هم وضع و اوضاع
منم شکر خوبمAnzw 18
خوبه خوبه... خوشحالم برات 🥹 -
بابونــــه
عالی و خوب شاید باشه ولی نسبت به چیزی که تو گفتی برتری نداره هاااا
چون تو فرض کن از اون طرف هم کتبی برام تا یه حدی مشکله... آدم نوشتن نیستم این خیلی اذیتم کرده تو مسیر تحصیلیم تا اینجاAnzw 18 اره خب
اکثرا با تو هم نظرن و میگن شفاهی
من چون استرسی ام و موقع جواب دادن هول میکنم از دید خودم گفتم کتبی بهتره -
Michael Vey فوتوشاپ و کارای گرافیکی هم خوبه هاا اگه میخوای مشغول بشی
مهارت بهتریه، محتواهاش هم تلگرام عین کلاسای کنکور هست
بشینی یاد بگیریAqua مثلا اگه یاد بگیرم چجوری میتونم کار پیدا کنم؟
و ایا کانالی میشناسی تو تل برای یادگیری؟ -
Michael Vey در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Ramos9248 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
سلام خوبی؟اوضاع رواله؟
مرسیی ممنون. بلی بلی رواله
شما چطورممنون منم خوبم
من کلاساشو از مرداد 1402 شروع کردم و تا اومدم امتحان بدم و تمومش کنم تا اواخر مهر طول کشید
.
هزینهای که اون سال من پرداخت کردم با جزوه و همه چیزش شد 1/200 الان رو نمیدونم چقدر باشهوالا جهاد دانشگاهی شهرمون میگه ۴۳۰۰..
یکی از بچه های سابق داروخونه علاوه بر اون کلاس فنی حرفهای تو جهاد دانشگاهی اصفهان هم کلاس رفت ولی خب میگفت هردوتاشون یه چیزو میگفتن فقط اون کلاس جهاد دانشگاهی یکم بیشتر توضیح میداد
حالا تعریف از خود نباشه ولی فکر میکرد چون دو تا کلاس رفته و اطلاعاتش درمورد یه سری داروها بیشتره باید بالاتر از من قرار بگیرهمدرکش از فنی حرفهای هست و معتبره از این بابت خیالت راحت
.
کار داروخونه یکم دیربازده هستش و البته بستگی به خودتم داره
من حدود 5 ماه هم کارآموزی گذروندم تو همین داروخونه که الان هستم و بعد به عنوان یه نیروی اصلی شروع به کار کردمتو ۵ ماه بهت حقوقی ندادن؟
نه تو 5 ماه اول حقوقی نگرفتم
بازم کارآموزی بستگی به مهارت خودت داره
هر چی زودتر راه بیفتی زودتر نیروی اصلی به حساب میاییدرمورد اشباع شدنش هم فکر نکنم اونقدر پر شده باشه
چون کار داروخونه یه کاریه که هیچوقت تمومی نداره و اون بحث فروش دارو یه قسمتشه فقط
بازم باید سوال بپرسید از داروخونه های شهر خودتون که نیرو میخوان یا نه
.
سختی کارش معمولا بیشتر بخاطر سرپا وایسادنه و تو همش باید تحرک داشته باشی و یه کار سختش هم بار چیدنش هست که لازمهش اینه که خیلی به خودت فشار نیاری و خودتو سرش اذیت نکنی
.
من سال 1402 که رفتم همشو نصفه روز میرفتم معمولا از ساعت 4 بعدازظهر تا 10-11 شب ولی رفته رفته کمش کردم بخاطر کنکور و شد از ساعت 6 تا 10-11
سال 1403 که رفتم از 23 تیر تا هفته اول آبان همشو دوشیفت میرفتم، از ساعت 8 صبح تا 1 و از ساعت 4 تا ۱۱ شب ولی از اون به بعدش و باز نصفه روز رفتم
اینم با همون صاحبکار هماهنگ میشه معمولا
مثلا یه ماه آخر که من اونجا بودم دوشنبه و سهشنبه صبح میرفتم و بقیه روزها بعدازظهراها پس که اینطور
من بخاطر دانشگاهم مثلا نمیتونم هر روز برم.. بعد الان اینجوریم ک اقا فوقش من برم کلاساش و مدرکم بگیرم
با این تایمای دانشگاه و اینا و مخصوصا اینکه کلا از جمعه تا چهارشنبه ظهر گرگانم کی بهم کار میدهدمتتت گرم که انقدر کامل توضیح دادیی
داروخونه که اگه طرف آدم خوبی باشه راه میاد با شرایط
کلاس ها رو هم ایشالا هماهنگ کنی که وقت داشته باشی بری
خواهش میکنم کاری نکردمRamos9248 مرررررررررررسیییییی
-
Michael Vey بسیار بسیار فراتر از این رو تو این مدت تجربه کردم بهتر بگم دارم زندگی می کنم
صبح اونا کلاس دارند من نداشته باشم منم بیدار می کنند
سکوت خیلی اصلا ترجمه نشده تو این اتاق️
دوتا نمودار دیشب می خواستم بکشم اصلا نمی تونستم تمرکز کنم از بس بلند بلند می خندیدن و..
هعیjahad_121 واقعا ی سریا شعورشون از گاوم کمتره
پوففف
خیلی بده هم اتاقیای اینجوری
ما ۱۲ نفریم ۴ نفر ادم هستن اینجوری ببشعورن مارو خسته کردن جوری ک من و دوستم قراره ترم بعد از اون همه هم اتاقیای عزیزمون دل بکنیم بریم ی اتاق دیگه فق بخاطر این ۴ نفر -
Aqua مثلا اگه یاد بگیرم چجوری میتونم کار پیدا کنم؟
و ایا کانالی میشناسی تو تل برای یادگیری؟Michael Vey
https://www.karlancer.com/jobs/graphic-design مثلا اینجا، تو سایتای کاریابی پروژه ای چیزی بخوان میزنن این یدونشه البته باید کارت خوب باشه بعضیاش شخصه مثل رزومه و پایان نامه ....دراز مدت میتونه درامد خوبی باشه باید کمی صبر داشته باشی
یا مثلا کارای تایپ و ... انجام بدیMichael Vey در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
و ایا کانالی میشناسی تو تل برای یادگیری؟
یه گروه هست دارمش ادمینش از این دوره های برنامه نویسی و همین چیزا میزاره اونایی که پولین عین کلاسای کنکور، توش من چندتا مربوط این دیدم بعدا چیزی هم بخوای بهش بگی شاید بزاره
هر چند وقت یه بار نظرخواهی میکنه -
Michael Vey
https://www.karlancer.com/jobs/graphic-design مثلا اینجا، تو سایتای کاریابی پروژه ای چیزی بخوان میزنن این یدونشه البته باید کارت خوب باشه بعضیاش شخصه مثل رزومه و پایان نامه ....دراز مدت میتونه درامد خوبی باشه باید کمی صبر داشته باشی
یا مثلا کارای تایپ و ... انجام بدیMichael Vey در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
و ایا کانالی میشناسی تو تل برای یادگیری؟
یه گروه هست دارمش ادمینش از این دوره های برنامه نویسی و همین چیزا میزاره اونایی که پولین عین کلاسای کنکور، توش من چندتا مربوط این دیدم بعدا چیزی هم بخوای بهش بگی شاید بزاره
هر چند وقت یه بار نظرخواهی میکنهAqua سلام
کارلنسر فکر میکنم تا اشتراک نخری پروژه ای بهت ندن
من خیلی پیشنهاد ثبت کردم حتی یه دونش هم پاسخ داده نشد -
دستخط استاد -
Ramos9248 مرررررررررررسیییییی
-
دانش آموزا رو آوردن تو دانشگاهمون
چقد گناه دارن که برا انگیزه دادن آوردنشون دانشگاه ما
️
البته شایدم برا آشنایی با فضای دانشگاهه
فک کنم بردنشون تو آزمایشگاه -
از دست اون استادی که اون ترم مثبتمو ندادن
مثبت گرفتم
.
سوال پرسیدن
بلد نبودیم
گفتن که هرکسی جواب داد بهش مثبت میدم و روی نمرهاش تاثیر میدم،شما که جواب نمیدین،اینجوری انگیزه میگیرید که به ذهنتون فشار بیارید
بازم بلد نبودیم
راهنمایی کردن
جواب دادم و درست بود...
استاد: درسته؛البته من که جوابشو گفتم
️
️
من ودوستم:
بچه ها: خنده ی ریز
آخرش مثبتمودادن
اگه قبلش نگفته بودن که هرکی جواب داد مثبت میدم
قطعا مثبتمو نمیدادن -
دانش آموزا رو آوردن تو دانشگاهمون
چقد گناه دارن که برا انگیزه دادن آوردنشون دانشگاه ما
️
البته شایدم برا آشنایی با فضای دانشگاهه
فک کنم بردنشون تو آزمایشگاهزهرا بنده خدا 2 عه دقیقا امروز دانشگاه مام دانش اموزا اومدن