هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
mr.vinyzo
ی روز برای ادبیات خوبه؟
سلامت اون وسط خوبه؟ -
خب بریم
قرار بود تا 11 برنامم تموم شه
ولی تا 5 در خدمت کتابا هستم -
Masoumeh.sh
برگام چ عجیب
اخه هر کسی ی جوری میپسنده
یکی بلند یکی کوتاه یکی سبزه یکی بلوند
عجیبه جوابا یکسان بودهدُژَم گفتم ۹۹ درصد یکسان بوده نه ۱۰۰ درصد
ولی خب واقعا جالبه
حتی به ما گفت وقتی میگم شوهر چی تو ذهنتون میاد همه گفتن یه مرد ،هیکل قوی ،چهارشونه ،جذاب
کسی خلاف اینا تو ذهنش نمیاد -
mr.vinyzo نه قبل رسانه ام همین بوده
Masoumeh.sh نمیدانم بخداااا ولی خب من و دوستام هرکدوممون سلیقه هامون فرق میکنه متاسفانه یه تنه امارارو بهم میریزیم
🥲
-
-
-
Masoumeh.sh نمیدانم بخداااا ولی خب من و دوستام هرکدوممون سلیقه هامون فرق میکنه متاسفانه یه تنه امارارو بهم میریزیم
🥲
mr.vinyzo نمیدونم دیگه
️
-
دانشگاه که بری
حتی اگه رشته ای که می خواستی نشه(البته اگه رشته ای که رفتی یکم علاقه بهش داشته باشی) کلا همه چی بهتر میشه
افسردگی کنکور کلا نابود میشه
کلی سرحال و با نشاط میشی
از اون فضای سیاه و تاریک میای بیرون -
دُژَم گفتم ۹۹ درصد یکسان بوده نه ۱۰۰ درصد
ولی خب واقعا جالبه
حتی به ما گفت وقتی میگم شوهر چی تو ذهنتون میاد همه گفتن یه مرد ،هیکل قوی ،چهارشونه ،جذاب
کسی خلاف اینا تو ذهنش نمیادMasoumeh.sh در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
کسی خلاف اینا تو ذهنش نمیاداره اینو تا حدی قبول دارم
قد 190 چشمو ابرو مشکی...و ادامه داستان
-
🥲
-
Masoumeh.sh در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
کسی خلاف اینا تو ذهنش نمیاداره اینو تا حدی قبول دارم
قد 190 چشمو ابرو مشکی...و ادامه داستان
دُژَم بله
آرشام تهرانی
-
دانشگاه که بری
حتی اگه رشته ای که می خواستی نشه(البته اگه رشته ای که رفتی یکم علاقه بهش داشته باشی) کلا همه چی بهتر میشه
کلی سرحال و با نشاط میشی
از اون فضای سیاه و تاریک میای بیرونبابونــــه
حق
انشالا امسال -
دانشگاه که بری
کلی سرحال و با نشاط میشی
از اون فضای سیاه و تاریک میای بیرونبابونــــه در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
از اون فضای سیاه و تاریک میای بیرون
وارد یه فضای سیاه و تاریک متمایل به خاکستری دیگه میشی
-
mr.vinyzo در این رابطه بگم اکثر پسرا اصلا قیافه براشون مهم نیست ...ینی خلق و خوی باطنی بیشتر ملاکه و با هر نوع ظاهری معمولا کنار میان ولی خب هستن افرادی هم که فقط ظاهر رو ببینن متاسفانه...
mr.vinyzo واقعا اینو قبول نمیکنم
در نگاه اول همه ظاهر براشون مهمه -
دانشگاه که بری
کلی سرحال و با نشاط میشی
از اون فضای سیاه و تاریک میای بیرونبابونــــه در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
دانشگاه که بری
حتی اگه رشته ای که می خواستی نشه(البته اگه رشته ای که رفتی یکم علاقه بهش داشته باشی) کلا همه چی بهتر میشهالبته همیشه اینجور نیست=)))
-
بابونــــه
حق
انشالا امسالدُژَم انشاالله
-
-
mr.vinyzo در این رابطه بگم اکثر پسرا اصلا قیافه براشون مهم نیست ...ینی خلق و خوی باطنی بیشتر ملاکه و با هر نوع ظاهری معمولا کنار میان ولی خب هستن افرادی هم که فقط ظاهر رو ببینن متاسفانه...
mr.vinyzo در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
اصلااااااااااااااااااا قبول ندارم به هیچچچچ وجههه
پسرا برای اینکه خودشونو خوب نشون بدن میگن برامون مهم نیس
بعدش همین ظاهرو میکوبن تو سرت و با یکی بهتر خیانت
واقعیت اینه