هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
S.daniyal hosseiny
پس الان داری تلاش میکنی که اون بهت علاقمند بشهGharibe Gomnam
احسنت.
من به این مرحله، میگم تشنه کردن -
دیگه حالا یا کلا قضیه کنکل میشه و تا ته فارغ التحصیلی من کسی صداشو درنمیاره و بعدم میریم به امان خدا، یا یه اتفاقایی میافته
-
f.nalist
اینارو یادداشت کن به دردت میخوره. -
اینارم من یادتون بدم؟
-
دیگه حالا یا کلا قضیه کنکل میشه و تا ته فارغ التحصیلی من کسی صداشو درنمیاره و بعدم میریم به امان خدا، یا یه اتفاقایی میافته
S.daniyal hosseiny
امیدتو از دست نده
هر طنابی رغیبت انداخت تو بندازش تو چاه موفق باشی -
اینجا اینجوریه دیگه یهویی برونی می شه بعد دیگه نمی شه جمعش کرد
بعدددد یه چیزییییی
این خانوم همونه که تو قشنگترین تعریفم گذاشتیش یا نه؟Anzw 18
آری دخترم. -
Anzw 18
من همون اوایل، متوجه شدم یکی دیگه از پسرا ازش خوشش میاد. بنابراین، قبل اینکه اون پسره بگه، من بحث رو کشیدم سمت این قضیه و برای من دو سر برد بود. میخواستم نظرش رو بدونم که اگه کسی ازش خوشش میاد و بهش بگه واکنشش چیه، اگه جوابمو میداد که هیچ. اگه جوابمو نمیداد و میپرسید چطور، من سریعا اسم اون پسره رو مینداختم وسط تا یه وقت شکش نیاد اینوری. پس در هر صورت برد بود برای من.
که جواب داد و گفت اگه بفهمم کسی دوستم داره فرار میکنم. بنابراین، من فعلا در مرحلهٔ سکوت به سر میبرم چون بروز برای من خود باخته. دیگه باید سر کنم که اون خودش وارد عمل بشه.S.daniyal hosseiny
اوووووووو ایول آفرین خوشم اومد
اومممم خب ببین من چون خانومو نمی شناسم نمی تونم چیزی بگم( به قول خودت "کما اینکه" نظریم از من نخواستین) ولییییییی ببین اگه نسبت بهت دید خیلی عادی و معمولی داشته باشه که خب آره حرفی که می زنی و برداشتی که از جوابش کردی اوکیه... ولی اگه اینم خوشش اومده باشه ازت دیگه فععععکککککک نکنم بشه انقدر منطقی نگاه کرداااا
باز خودت ببین چی کار صلاحه دیگه... اگه صبر لازمه که صبر کن
-
f.nalist
اینارو یادداشت کن به دردت میخوره.S.daniyal hosseiny
چشم استاد -
Anzw 18
آری دخترم. -
S.daniyal hosseiny
اوووووووو ایول آفرین خوشم اومد
اومممم خب ببین من چون خانومو نمی شناسم نمی تونم چیزی بگم( به قول خودت "کما اینکه" نظریم از من نخواستین) ولییییییی ببین اگه نسبت بهت دید خیلی عادی و معمولی داشته باشه که خب آره حرفی که می زنی و برداشتی که از جوابش کردی اوکیه... ولی اگه اینم خوشش اومده باشه ازت دیگه فععععکککککک نکنم بشه انقدر منطقی نگاه کرداااا
باز خودت ببین چی کار صلاحه دیگه... اگه صبر لازمه که صبر کن
Anzw 18
نه فعلا باید صبر کرد. منم ریز میام. نگران نباش -
اینارم من یادتون بدم؟
S.daniyal hosseiny
تو این چیزا بهتراز درسیم نیازی به نوشتن نداریم -
S.daniyal hosseiny
بنظرم
زیاد سخت و پیچیدش نکنید
که زودتر تکلیفتون روشن بشه
یا میشه یا نمیشه
موفق باشید️
-
ولی همین جملهی اگه کسی ازت خوشت بیاد واکنشت چیه یعنی نخ دادن. قطعا دختره فهمیده
-
-
Maaah
نه من بعدا بهش توضیح دادم که برای همون پسره پرسیدم چون همون پسره فرداش بهش گفته بود و حالا هی داره ازش فرار میکنه، میاد پیش ما