هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
خیلیم عالی(:
-
اولا که اینجا تودلیه و تودلی همونطوری که توی پیام اولش از ابتدا نوشته شده، اصلا برای این ایجاد شد که «اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید و بزارین تخلیه شین.» (هرچند که بزارین رو غلط مینویسن همیشه! بگذریم) پس نه فقط به من. هرکسی که داره اینجا تلاش میکنه خودش رو با مسائل زندگیش تخلیه کنه، حق داره و هیچ قانون و مقررهای وجود نداره که اگه خواستی فلان کنی نیا اینجا حرف بزنی هشتگ فلان بزن تا بیسار نشه و از این صحبتا. جدای از اینکه منم نگفتم ریپلای نزن. گفتم وقتی درکی نداری از شرایط، نظر کارشناسی صادر نکن. اینکه وقتی کسی حالش بده، ازش درمورد شرایطش بپرسی و باهاش همراهی کنی خیلی فرق داره تا اینکه درقبال چیزی که نمیدونی نظر بدی.
دوما اینکه من یه سری پیام دادم، روی پیامای من ریپلای زدی یه حرفی زدی، من پرسیدم که
S.daniyal hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
mr.vinyzo
متوجه نهایت مسئله نشدم. یعنی رفتارشون درسته؟و تو گفتی که
mr.vinyzo در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
S.daniyal hosseiny اره ۲۳ سالته دیگه ..طبعا طبیعیه
+یعنی رفتارشون درسته؟
— آره ۲۳ سالته دیگه. طبعا طبیعیهآره اگر واژهٔ تایید نیست چیه؟!
اینم بگذریم کاری ندارم. حتی اگر به قول پرستو (که میدونم اسمش پرستو نیست ولی نمیدونم چرا اسمش یادم نمیمونه) حتی اگر اون موقع داشتی تلاش میکردی شوخی کنی، «هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد.» جدای از اینکه همیشه نیازی به واکنش نشون دادن نیست، همیشه هم باید درک کنیم چه واکنشی باید نشون داد. چه نیازی به شوخی کردن بود توی اون موقعیت؟ هرچند که من بعید میدونم تو داشتی شوخی میکردی. کما اینکه خودتم همچین حرفی بعدش نزدی و صرفا پرستو نوشت.
اگر شوخی بود، به جا نبود و نیست و نیازی نیست همیشه آدم نمک بریزه، اگر نبود هم که حرفامو زدهم از قبل. وقتی درکی از شرایط کسی نداری، حداقلیترین کار اینه که لااقل ازش بپرسی. اگر قصدت کمک کردنه. -
._.Zahra.K
اینکه بخوابی تا فردا تمرکز داشته باشی خیلی مهمتره از اینکه نمونه سؤال حل کنی...S.daniyal hosseiny
خودمم همین فکرو میکنم ولی میگم اون معلمه یه چیزی میدونه دیگه -
-
-
یعنی الان من بازمانده م؟
-
آره انگاری
-
خیلی وایب سریال سیلو رو میده
-
Galadriel در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
تظاهرات بالینی همشو قاطی کردم
تظاهرات بالینی منو پیر کرد