هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
من که تا چشم دور و بریامو دور میبینم
با ذوق و شوق میشینم و یه کارتون میبینم
هنوز با گیر دادنای مادرم جون میگیرم
هنوز با دمپایی از سر کوچه نون میگیرم
هنوز تو اوج بلندی از همه خوار ترم
هر چی پخته بشم باز از همه خام ترم
رئیس هم که بشم واسه وطن کارگرم
اینارو نوشتم تا از این دنیا لال نرم -
چقدر عقده نگهداشتم تو دل پیرم
چقدر دوئیدم و فهمیدم رو تردمیلم
وقتی منو دیدی بهم میگی چه قبراق شدی
ولی من میدونم از تو چقدر ترکیدم
اون آدما که نوکرتم بهت میگن
با چند تا کلام چرب زبونی تو دلت میرن
کافیه که بلا استفاده بشی اونوقت
میبینی که مثل یه تیکه ورق جرت میدن -
این بچه هایی که ۱۴۰۰ به قبل کنکور دادن میگن هنوز خستگی کنکور از تنمون نیفتاده
اونوقت ما چی باید بگیم؟؟؟
واقعا از این پروسه طولانی بدم میاد
قدیما مردم کنکور میدادن میگفتن تموم شد ما کنکور میدیم تازه شروع میشه
هنوز تیرهم داریم
خدایا چرا تموم نمیشه -
چطوری ارایش میکنید میاید سرجلسه اخه
من دیشب پس از قرنی سایه زدم
هنوز از چشمام اشک میاد انگار -
من با شرطی مشکل ندارم
مجهول واسم رو مخه
تا subject رو نبینم نمیتونم خوب مجهولش کنم -
-
چشاتو باز میکنی میبینی یهو برگشتی به ۱۰سال پیشت
انگار نه انگار که ۱۰سال گذشته، دقیقا همونجایی هستی که قبلا بودی و دوباره باید شروع کنی
یهسریا میگن این یه افتخاره که داری برای راه درست و راهی که خودت انتخابش کردی، میجنگی
ولی هیچکس جنگایی که پشتسر میذاری و توشون شکست میخوری رو نمیبینه، هیچکس
میبینی همه دارن رو بهجلو حرکت میکنن ولی تو داری میری عقب، هی میری عقب و عقبتر تا برسی به نقطه صفر، هرچند من الان زیرصفرم
میری پستای ۵ ۶سال پیشت رو نگاه میکنی، از خودت میپرسی تو واقعا همچین آدمی بودی؟ انقدر انرژی داشتی؟ چرا الان اینطوری نیستی؟
برای هرکی زندگیم رو تعریف میکنم، یه نگاه احمقانهای بهم میکنه
از تو چشاش میخونم که تو دیگه چقدر عقبموندهای و بیشتر به خودش امیدوارتر میشه و این منم که بیشتر فرو میرم
۱۰سال پیشم رو که نگاه میکنم، افسوس و حسرت بیشترین چیزیه که نصیبم میشه -
خب دیگه رسماً وارد فرجه هام شدم((=
-
چشاتو باز میکنی میبینی یهو برگشتی به ۱۰سال پیشت
انگار نه انگار که ۱۰سال گذشته، دقیقا همونجایی هستی که قبلا بودی و دوباره باید شروع کنی
یهسریا میگن این یه افتخاره که داری برای راه درست و راهی که خودت انتخابش کردی، میجنگی
ولی هیچکس جنگایی که پشتسر میذاری و توشون شکست میخوری رو نمیبینه، هیچکس
میبینی همه دارن رو بهجلو حرکت میکنن ولی تو داری میری عقب، هی میری عقب و عقبتر تا برسی به نقطه صفر، هرچند من الان زیرصفرم
میری پستای ۵ ۶سال پیشت رو نگاه میکنی، از خودت میپرسی تو واقعا همچین آدمی بودی؟ انقدر انرژی داشتی؟ چرا الان اینطوری نیستی؟
برای هرکی زندگیم رو تعریف میکنم، یه نگاه احمقانهای بهم میکنه
از تو چشاش میخونم که تو دیگه چقدر عقبموندهای و بیشتر به خودش امیدوارتر میشه و این منم که بیشتر فرو میرم
۱۰سال پیشم رو که نگاه میکنم، افسوس و حسرت بیشترین چیزیه که نصیبم میشهAmirbernosi یه قسمتی از برنامه اکنون و چندوقت پیش میدیدم که مهمونش دکتر آذرخش مکری بود و یه جایی درباره همین چیزی که الان نوشتی صحبت کرد الان اینو دیدم یاده اون افتادم البته تو صرفا یه تودلی نوشتی و به کسی ربطی نداره که بیاد جواب بده و به خاطر جواب گرفتنم ننوشتی ولی خب گفتم شاید باری از روی شونت برداره خواستی اصلا نخونش
درباره این صحبت میکرد یه وقت میبینی یه کسی چندیدن سال پشت سد کنکور وایمیسه تا برسه به رشته موردعلاقش و میگه خب من ۵ سال زحمت کشیدم نمیشه دست بکشم دوباره سال بعدش میگه من ۶ سال زحمت کشیدم نمیشه ولش کنم پس این سال ها چی میشن ولی خب یه جایی ام به یه حس پوچی میرسه که من واقعا هیچکار نکردم خب این یه حسه هرکسی ممکنه تجربه کنه اما اینو گفت که تو این سال هایی که زحمت کشیدی و صرفا ضرر نبین اسمشو بزار شکست هوشمند مستهلک کردن گزینه ها
یعنی چی ؟یعنی تو بعد این همه سال تلاش کردن هنوز جای اول نیستی تو گزینه هایی که جواب نمیدن و حذف کردی تو فهمیدی کجا توانمندی داری کجا نداری فهمیدی یه رشته ای به دردت نمیخوره یه رشته ای میخوره فهمیدی یه سری از مسیر ها برای تو نیست پس جلویی از کسایی که اینو نمیدونن
پس یه چیزی گیرت اومده
اینو گفتم که بگم تو ضرر مطلق نکردی منفعتم داشته
همین. -
Rahman Aa سلام
میانترمتون ۱۰ نمره هست یعنی؟ -
melancholy عصبانیه
-
-
فکرکنم باید برم
-
حداقل فعلا موندن رو چیز خوبی واسه خودم نمیبینم
-