هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
گه جور میشود خود ان بی مقدمه
گه با دو صد مقدمه ناجور میشود...
کاری ندارم کجایی ، ( چه میکنی )
بی عشق سر مکن که دلت پیر میشود...
-
این جهان گر روشن است از روی مولایم علی است
ور گلی دارد نفس از بوی مولایم علی است
بال در بال شقایق می پرد هر عاشقی
سینه های آتشین ره پوی مولایم علی است ... -
سلام
بچههت کسی هوش مصنوعی میشناسه که براش فایل طولانی ارسال کنیم و از رو فایل برامون سوال طرح کنه؟
به جز Deepseek و ChatGBT? -
آدم نمیفهمه، نمیفهمه تا وقتی که میشینه برای یکی تعریف میکنه؛ اونجاس که متوجه میشه چه فاجعهای رو پشت سر گذاشته.
من نفهمیدم و کس نیز مرا هیچ نگفت
صحبت از راه بلند و ره پر پیچ نگفت ... -
یه سال پیش یه ویس ضبط کرده بودم داشتم توش خودم رو معرفی میکردم نشستم اونو گوش دادم، حس سورئالی داشت.
بعضی وقتا کلا یه وقت میزنه تو سرت و صدای داخل سرت بهتان گوید: کسی دوستت نداشته که الان اینجایی
مو و آن پسر سال قبل چه فرقی باهم کردیم
اون غمگین تر بود
این مجازی و اینا مفت نمیارزن
حتی خواهید به هرکس هم پیام دهید چند ساعت بعد پیامتان سین میشود
و از واکنششان نیز چیزی از حسشان نخواهید فهمید
این نفرینی بید که بر بشریت شد
باهم حرف زنید ولی ارتباط نگیرید
و دیگر یادتان میرود که چگونه بودید
و هنوز هم متعجبی که چرا غمگینی و یا چرا حس تنهایی داری
سال پشت کنکورم رو دارم میگذرونم و اتفاق مثبتی که برام افتاده این بوده که دوستی پیدا کردم که از داشتنش خداروشکر کنم و حقیقتا خوشحالم -
فکر میکنم درستترین توصیف برای اتفاقی که برای من افتاد این باشه که کسی اومد و تمام من رو از تنهاییم بیرون کشید... تمامیتی که تاحالا رو نکرده بودم و از اون حریم امن خارجش نکرده بودم... و بعد که تمامیتم رو بیرون کشیدم، رهام کرد.
و من مدت زیادیه هی دارم تلاش میکنم با این حجم عظیم کنار بیام... و توامان باهاش نیاز دارم پناه ببرم به کسی تا کمکم کنه... چون دست تنها از پس این غول گندهٔ عظیم برنمیام و تمام نقشهها با شکست مواجه میشه...
انگار قبلتر کنار اومدن با تمام این قضایا راحتتر بود. انگار که بهزور، ولی برای سالها، همهچیزت رو جا دادی توی کمدت... و یهو یکی میاد همه رو میریزه بیرون! و ول میکنه و میره... اما اینبار که بخوای دوباره همه رو جا بدی توی همون کمد، به صورت عجیبی وسایلی که از همون تو دراومدن، دیگه اون تو جانمیشن.S.daniyal hosseiny خیلی زیبا بود زیبا
-
S.daniyal hosseiny خیلی زیبا بود زیبا
-
آیدین گفت: توی این مملکت پیش از اینکه به سی سالگی برسیم تباه میشویم. تو یکجور، من یکجور، آیدا هم یکجور دیگر …
سمفونی مردگان / عباس معروفی
الهه و الههها هم جور دیگه تباه میشن....