هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
آدم نمیفهمه، نمیفهمه تا وقتی که میشینه برای یکی تعریف میکنه؛ اونجاس که متوجه میشه چه فاجعهای رو پشت سر گذاشته.
-
سلام
بچههت کسی هوش مصنوعی میشناسه که براش فایل طولانی ارسال کنیم و از رو فایل برامون سوال طرح کنه؟
به جز Deepseek و ChatGBT? -
آدم نمیفهمه، نمیفهمه تا وقتی که میشینه برای یکی تعریف میکنه؛ اونجاس که متوجه میشه چه فاجعهای رو پشت سر گذاشته.
-
یه سال پیش یه ویس ضبط کرده بودم داشتم توش خودم رو معرفی میکردم نشستم اونو گوش دادم، حس سورئالی داشت.
بعضی وقتا کلا یه وقت میزنه تو سرت و صدای داخل سرت بهتان گوید: کسی دوستت نداشته که الان اینجایی
مو و آن پسر سال قبل چه فرقی باهم کردیم
اون غمگین تر بود
این مجازی و اینا مفت نمیارزن
حتی خواهید به هرکس هم پیام دهید چند ساعت بعد پیامتان سین میشود
و از واکنششان نیز چیزی از حسشان نخواهید فهمید
این نفرینی بید که بر بشریت شد
باهم حرف زنید ولی ارتباط نگیرید
و دیگر یادتان میرود که چگونه بودید
و هنوز هم متعجبی که چرا غمگینی و یا چرا حس تنهایی داری
سال پشت کنکورم رو دارم میگذرونم و اتفاق مثبتی که برام افتاده این بوده که دوستی پیدا کردم که از داشتنش خداروشکر کنم و حقیقتا خوشحالم -
فکر میکنم درستترین توصیف برای اتفاقی که برای من افتاد این باشه که کسی اومد و تمام من رو از تنهاییم بیرون کشید... تمامیتی که تاحالا رو نکرده بودم و از اون حریم امن خارجش نکرده بودم... و بعد که تمامیتم رو بیرون کشیدم، رهام کرد.
و من مدت زیادیه هی دارم تلاش میکنم با این حجم عظیم کنار بیام... و توامان باهاش نیاز دارم پناه ببرم به کسی تا کمکم کنه... چون دست تنها از پس این غول گندهٔ عظیم برنمیام و تمام نقشهها با شکست مواجه میشه...
انگار قبلتر کنار اومدن با تمام این قضایا راحتتر بود. انگار که بهزور، ولی برای سالها، همهچیزت رو جا دادی توی کمدت... و یهو یکی میاد همه رو میریزه بیرون! و ول میکنه و میره... اما اینبار که بخوای دوباره همه رو جا بدی توی همون کمد، به صورت عجیبی وسایلی که از همون تو دراومدن، دیگه اون تو جانمیشن.S.daniyal hosseiny خیلی زیبا بود زیبا
-
S.daniyal hosseiny خیلی زیبا بود زیبا