هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Michael Vey اومده مگه ؟
mahdi.ek آره دیگه امروز اومد و تموم شد
-
mahdi.ek بله ترک هستن...
کامل تونستین ببینین؟ الان که خودم نگاه کردم انگار ناقص برام پخش شد...melancholy اصلا صدا نداشت برای من
-
Zaahra._..
آمار و احتمال و گسسته جزو دوست داشتنیترین دروس بود برای من.
هیچوقت نتونستم جوری که دلم میخواد پیگیرشون باشم.
خیلی عجیب و جذابه که بفهمی آمار و احتمال یکی از مهمترین پایههای شعبدهبازیهاییه که ریاضی توشون دخیله نه حقه... و رمزنگاری و رمزگشایی... -
melancholy اصلا صدا نداشت برای من
mahdi.ek اره مثل اینکه ناقص دانلود شده بود نگاه نکرده بودم...
دوباره.mp4 -
Zaahra._.. هر رشته ای سختیای خودش رو داره و من از اینکه میبینم فقط زوم کردن روی تجربی و بقیه رشته ها رو کمتر بهش توجه میکنن، ناراحت میشم. درسته تجربی هم سخته (زیست و تحلیل شکل هاش با اون تستهایی که فقط بازی با کلمات و البته روان مخاطبه) ولی خب الان که دقت میکنم ریاضی هم دشواری های خاص خودش رو داره. برای همینه که اکثر افرادی که رشته ریاضی رو انتخاب کردن به مرور به آدمهای منطقی و پخته تری تبدیل میشن. خاصیت رشته شما همینه. دنبال کردن الگو ها، کشف روابط و نتیجهگیری منطقی که ممکنه به نظر خیلیا غیر منطقی بیاد کار هرکسی نیست.
-
محتواهایی که درمورد رمزنگاری باشن کلا توی کتابخونهها پیدا نمیشن چون خیلی حالت امنیتی پیدا میکنن و کسی خیلی خوشش نمیاد به دشمناش درس بده!
ولی خب من همیشه رمزنگاری رو دوست داشتم.
حتی یه مدتی پیگیر بودم و توی دبیرستان به همکلاسیام یاد داده بودم. محض اذیت کردن معلمای بیخود، روی برگه به صورت رمزی نامه مینوشتیم و معلم که مچمون رو میگرفت یه مشت حروف رمزنگاری شده میدید و نمیفهمید قضیه چیه. -
متأسفانه عمر آدمیزاد اینقدر کوتاهه که به انجام خیلی از کارایی که بهشون علاقه داره نمیرسه.
تازه توی همین دوزار وقتی که داری، کلی چیز وزنه میشه روی وجودت. از دلایل و شرایط اقتصادی بگیر که باید حجم عظیمی از تمرکز و وقتت رو بذاری تا نون دربیاری که بخوری وگرنه میمیری! تا دوستیها و روابط بینفردی که با آسیباشون باعث کرختی و بیحوصلگیت میشن جوری که حوصلهٔ خودتم نداری چه برسه به انجام یه سری کار! -
زندگی به نظرم از صفر تا صدش یه چیز بیخود مزخرف زوریه.
خودش یه «بدترین»ـه. حالا حتی اگه هی بخوای بگی فلان دورهش بهترین دورهس، صرفا یه «بهترین» رو از دل یه «بدترین» کشیدی بیرون. تهش یه بخشی از همون گـوهـیه که هست. -
جدی میخوام بچه پرو باشم
-
شبتونم بخیر =))
-
هویججج واقعا نیازه! جدی میگم آدم باید پررو باشه. نه از لحاظ منفیش از لحاظ خوبش. اینکه به طرف مقابل تفهیم کنی: با یه آدم حسابی طرفه که هیچ جوره بازی نمیخوره. به موقعش حرفش رو قاطعانه میزنه و حقش رو میگیره.
-
هویججج واقعا نیازه! جدی میگم آدم باید پررو باشه. نه از لحاظ منفیش از لحاظ خوبش. اینکه به طرف مقابل تفهیم کنی: با یه آدم حسابی طرفه که هیچ جوره بازی نمیخوره. به موقعش حرفش رو قاطعانه میزنه و حقش رو میگیره.