هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
نمیدونم تموممیشه یا نه ولی خیلی میترسم
-
یک پیام از سمت حرفینو
چرا بعد از تموم شدن بحران حالمون بدتر میشه؟
هانس سلیه از بزرگان حوزه استرس میگه وقتی بحران، فشار یا مصیبتی میاد بدن سه مرحله رو پشت سر میذاره. مرحله اول هشداره، تو این مرحله بدن میره تو فاز بقا و با ترشح کورتیزول و آدرنالین فرد رو آماده مقابله با تهدید میکنه.
مرحله دوم مقاومته؛ تو این مرحله اگه محرک استرسزا ادامه داشته باشه، بدن با تمام قوا جلوش وایمیسته و زورش رو میزنه فرد رو سرپا نگه داره.
و مرحله سوم فرسودگیه؛ وقتی استرس طول بکشه، بدن هرچی داره میذاره پای اون و وقتی انرژيش ته بکشه، خالی میکنه و وارد مرحله فرسودگی میشه. پس:
اگه الان بیحوصله، خسته و غمگینی، نشونه ضعیف بودنت نیست، بدن داره بهای مقاومت سخت این چند روز دردناک رو پس میده و وقتشه که ریکاوری روانی رو شروع کنی.
- حالا ریکاوری روانی یعنی چی!؟ یعنی آموزش دادن به مغز و بدن که الان اوضاع امنه، زندگی ادامه داره و هنوزم میشه جوونه زد...
با خودتون مهربون باشید و سخت نگیرید، روزای قشنگ تو راهه!
با آرزوی حال خوب و خوشحالی از ته دل برای شما حرفینویی عزیز
️
- حالا ریکاوری روانی یعنی چی!؟ یعنی آموزش دادن به مغز و بدن که الان اوضاع امنه، زندگی ادامه داره و هنوزم میشه جوونه زد...
-
یک پیام از سمت حرفینو
هانس سلیه از بزرگان حوزه استرس میگه وقتی بحران، فشار یا مصیبتی میاد بدن سه مرحله رو پشت سر میذاره. مرحله اول هشداره، تو این مرحله بدن میره تو فاز بقا و با ترشح کورتیزول و آدرنالین فرد رو آماده مقابله با تهدید میکنه.
مرحله دوم مقاومته؛ تو این مرحله اگه محرک استرسزا ادامه داشته باشه، بدن با تمام قوا جلوش وایمیسته و زورش رو میزنه فرد رو سرپا نگه داره.
و مرحله سوم فرسودگیه؛ وقتی استرس طول بکشه، بدن هرچی داره میذاره پای اون و وقتی انرژيش ته بکشه، خالی میکنه و وارد مرحله فرسودگی میشه. پس:
اگه الان بیحوصله، خسته و غمگینی، نشونه ضعیف بودنت نیست، بدن داره بهای مقاومت سخت این چند روز دردناک رو پس میده و وقتشه که ریکاوری روانی رو شروع کنی.
️
در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
یک پیام از سمت حرفینو
️
این پیامو حرفینو بهم داد
خیلی به موقع بود
منم الا فرسودع شدم ولی وقت ریکاوری روانی ندارم - حالا ریکاوری روانی یعنی چی!؟ یعنی آموزش دادن به مغز و بدن که الان اوضاع امنه، زندگی ادامه داره و هنوزم میشه جوونه زد...
-
میخوام برگردم مدرسه ابتداییم و یه معلم که واقعا نقش مهمی تو زندگیم داشت رو ببینم
ولی نمیتونم
چون میترسم -
من همیشه فکر میکردم سفر در زمان و برگشت به گذشته چیز ترسناکی نیست
الان بنظرم ترسناکه
حس میکنم دارم برمیگردم به گذشته
نمیتونم برگردم
-
من اکانت قبلیمو میخوام
-
-
در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
اگه دنیا سیاه و سفید باشه
میخوام دفتر نقاشی من رنگی رنگی باشه -
اگه ذهنم خیلی غمگین و افسرده باشه پس میخوام یه پرنده آزاد باشه میخوام هزاران پرنده آزاد باشه
-
.چون تو جان منی ای جان چه کنم جان و جهان را
چو منم زنده به عشـقت چه کشـم منـت جـان را