آشپزی

-
-
این مدل صبحونه رو امروز امتحان کردم چیز جالبی شد شماهم ببینید:) :
(عکس نگرفتم خودم)
اوللل یه تست بردارین و داخلش رو این شکلی برش بدین:
بعد کف تابه تون رو روغن بریزین و تست رو بذارید تو تابه و داخلش یه تخم مرغ بشکنین:
نمک و فلفل سیاه رو بزنید و همش بزنید بعدددد هر چی که دلتون می خواد مثل فلفل دلمه ای، گوجه، سوسیس، هویج و پیاز و هرچیزی که به نظرتون خوب می شه رو نگینی ریززز برش بدین و به تخم مرغ اضاف کنین. من فقط فلفل دلمه ای زدم با یکم کالباس مثلا
:
این آبجیمون درشت کرده ولی خب کوچیکتر بهتره.آخرش یه لایه پنیر ورقه ای و بعد اون لایه تستی که جدا کردیم رو بر می گردونیم سر جاش. گودا اگه نداشتین یه کم پنیر پیتزا بزنین. من چون اون رو هم نداشتم پارمزان ریختم
:
بعددددد یه کم هم تستا رو اونوری کنید
الان دیگه آماده است نوش جونتون:)))
-
طرز تهیه اونیگیری به سبک مایکللل
اونیگیری یه غذای ژاپنیه و خب خییلی خیلی اسون و خوشمزست
البته اصلیش که نیاز به ماهی سالمون برای مواد داخلش و جلبک برای تزئین داره ولی هیچ نیازی نیست ما مطابق با مزاج خودمون درستش میکنیم مگه چیه؟ :>
مواد مورد نیاز:
تن ماهی (یک عدد)
برنج (حدودا 1.5 پیمانه)
هر نوع سس که دوست داشتی مثل مایونز باربیکیو فلفل، ادویه هایی مثل کاری آویشن و ...، قارچ سرخ شده، فلفل دلمه، ذرت و ... (همه اینا کاملا اختیارین و میتونین به تن ماهی اضافش کنین! میتونین حتی از هیچکدومشون استفاده هم نکنین)
طرز تهیه:
تن ماهیو طبق معمول بیست دقیقه میزاری بجوشه
از اون طرف برنج میزاری با اب زیاد بپزه تا قشنگ شفته و چسبناک بشه
بعد ابکشش میکنیم
تو یه دیگ یا کاسه میریزیم و برای خوشمزه تر شدنش نمک اضافه و روغن تن ماهی توش بریز و هم بزن
خود تن رو میتونی توش سس، قارچ سرخ شده، فلفل دلمه یا هر چی دوست داری بریزی. هیچی نریختی هم اوکیه. (سعی کن بیشتر روغنو بریزی تو برنج یکمم بزاری برای تن تا مواد خیلی خشک نشه)
تن رو ترجیحا یکم له کن با چنگالبعد یکم برنج بریز تو دستت (یا اگه داغه بزار رو ملاقه) ی گودال وسطش درست کن مواد تن رو بریز توش بعد یکم برنج بریز روش گردش کننن.. بسته به مقدار مواد و برنجت چند تا درست کن و بزار تو سینی
اونیگیری شما آمادستتتت :>>>>
-
این پست پاک شده!
-
دانشجو های عزیزززززز الان که فکر کنم امتحاناتتون افتاده شهریور و اکثرا خونه هاتون هستین، چیزی اگه درست کردین(هر چیزی!) خیلی خوشحال می شم اینجا باهامون به اشتراک بذارید. اگه وقت توضیح مختصر دادنش رو هم داشته باشید که خیلی عالی می شه و اگه نه هم که هیچی
من که خیلییی مشتاقم
فارغ-التحصیلان-آلاء
دانشجویان-درس-خون
دانشجویان-پیراپزشکی
دانشجویان-پزشکی
دانش-آموزان-آلاء -
دانشجو های عزیزززززز الان که فکر کنم امتحاناتتون افتاده شهریور و اکثرا خونه هاتون هستین، چیزی اگه درست کردین(هر چیزی!) خیلی خوشحال می شم اینجا باهامون به اشتراک بذارید. اگه وقت توضیح مختصر دادنش رو هم داشته باشید که خیلی عالی می شه و اگه نه هم که هیچی
من که خیلییی مشتاقم
فارغ-التحصیلان-آلاء
دانشجویان-درس-خون
دانشجویان-پیراپزشکی
دانشجویان-پزشکی
دانش-آموزان-آلاء -
-
دالگونا
آقا دالگونا بر خلاف اسم باکلاسش یه نوشیدنی خنک خیلی خیلی آسونه که مواد اولیه خاصی هم نداره و میتونین هر وقت که هوس کردین تو زمان کم درستش کنین. براون طرز تهیهش رو میگم :>
مواد اولیه:
شکر، قهوه فوری گلد، آب جوش، شیر، یخطرز تهیه:
۱. تو یه ظرف به یه نسبت آبجوش، شکر و گلد بریزین. مثلا از هر کدوم ۱ قاشق غذاخوری که برای یه نفر مناسبه. دقت کنین باید مقدار ها مساوی باشه (میتونین برای کرم بیشتر ۲ قاشق غذاخوری بریزین. یکی دو بار درست کنین ببینین خودتون چجوریشو دوست دارین)
۲. چند دقیقه ترجیحا با همزن برقی هم بزنین تا رنگش روشن و حسسسسابی غلیظ و کرمی شه. هر چی بیشتر هم بزنین بهتر. (با چنگال یا همزن دستی هم میشه هم زد ولی نیاز به صبر و حوصله زیاد داره. حتی میتونین بریزینش تو یه بطری و تند تند بطری رو تکون بدین)
۳. تو یه لیوان که میخواین نوشیدنیتونو توش سرو کنین، به تعداد دلخواه یخ و یه مقدار شیر بریزین و بعد کرمتونو بریزین روش :>نوش جان :>
پ.ن: برای سرو، میتونین هم بزنین بخورین. ولی هم نزدهش خم باحاله :> مخصوصا اون لحظه که شیر و کرم روش تو دهنت باهم ترکیب میشه :>پ.ن۲: اون که عکس دالگونای خودمه (که متاسفانه به علت کمبود وسایل دستی هم زدم و کرمش اونقدر که باید روشن نشد). ولی خب بزارین یه عکس خوشگل از اینترنت هم براتون بزارم :>
-
دالگونا
آقا دالگونا بر خلاف اسم باکلاسش یه نوشیدنی خنک خیلی خیلی آسونه که مواد اولیه خاصی هم نداره و میتونین هر وقت که هوس کردین تو زمان کم درستش کنین. براون طرز تهیهش رو میگم :>
مواد اولیه:
شکر، قهوه فوری گلد، آب جوش، شیر، یخطرز تهیه:
۱. تو یه ظرف به یه نسبت آبجوش، شکر و گلد بریزین. مثلا از هر کدوم ۱ قاشق غذاخوری که برای یه نفر مناسبه. دقت کنین باید مقدار ها مساوی باشه (میتونین برای کرم بیشتر ۲ قاشق غذاخوری بریزین. یکی دو بار درست کنین ببینین خودتون چجوریشو دوست دارین)
۲. چند دقیقه ترجیحا با همزن برقی هم بزنین تا رنگش روشن و حسسسسابی غلیظ و کرمی شه. هر چی بیشتر هم بزنین بهتر. (با چنگال یا همزن دستی هم میشه هم زد ولی نیاز به صبر و حوصله زیاد داره. حتی میتونین بریزینش تو یه بطری و تند تند بطری رو تکون بدین)
۳. تو یه لیوان که میخواین نوشیدنیتونو توش سرو کنین، به تعداد دلخواه یخ و یه مقدار شیر بریزین و بعد کرمتونو بریزین روش :>نوش جان :>
پ.ن: برای سرو، میتونین هم بزنین بخورین. ولی هم نزدهش خم باحاله :> مخصوصا اون لحظه که شیر و کرم روش تو دهنت باهم ترکیب میشه :>پ.ن۲: اون که عکس دالگونای خودمه (که متاسفانه به علت کمبود وسایل دستی هم زدم و کرمش اونقدر که باید روشن نشد). ولی خب بزارین یه عکس خوشگل از اینترنت هم براتون بزارم :>