هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
f.nalist
بعح
خوشم میاد یه جوری گفتی node js گفتم الان کل سمت سرور سایت رو خودت آوردی بالا
اون خداقوت اولیم رو هم پس میگیرمReza-H در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
f.nalist
بعح
خوشم میاد یه جوری گفتی node js گفتم الان کل سمت سرور سایت رو خودت آوردی بالا
اون خداقوت اولیم رو هم پس میگیرم -
Reza-H
آره میخواهد
میگم به نظرت با توجه به اینکه تو خونه هر دانش آموزی پر از کتاب تست و تست های متنوع و زیاده
به نظرت چه خروجی از بانک تست میتونه براش مفید باشه که داخل کتاب تستا به اون صورت نیست
یعنی چه سبکی چه حالتی چه فرمی -
_ Reza _
تولید محتوا(آزمون-امتحان-بانک تست-آموزش-رفع اشکال)
فرآیند های مشاوره ای مثل نوشتن برنامه و گزارش گیری
و این کارا -
مدیر مدرسه منو خیلی دوس داشت بعدا برم بش میگم شاید کاری برام سراغ داشت
-
Reza-H
آره میخواهد
میگم به نظرت با توجه به اینکه تو خونه هر دانش آموزی پر از کتاب تست و تست های متنوع و زیاده
به نظرت چه خروجی از بانک تست میتونه براش مفید باشه که داخل کتاب تستا به اون صورت نیست
یعنی چه سبکی چه حالتی چه فرمیf.nalist
اهم. متوجه شدم
به نظرم بیشتر از اینکه خود سوالایی که ارائه میدی مهم باشن، لیبلی که میخورم مهمه. به قول تو تست خوب، توی همه کمک درسیا هست. اما شما باید این تست های رو به خوبی لیبل گذاری کنی تا وقتی دانش آموز نیاز به تست از یک مبحث خاص، با درجه سختی خاص، با تعداد خاص، با زمان مناسب و مشابهت خوب با کنکور داره، بتونه راحت با دادن لیبل های مورد نظرش، سوال مناسبش رو پیدا کنه. و لازمه این قضیه اینه که سوالا وقتی میخوان دسته بندی بشن، خیلی با دقت و با جزئیات لیبل بخورن
مثلا لیبل های یه سوال اینجوری باشه: چند موردی، فلان مبحث از فلان درس، سطح ۴/۵ از ۵ مناسب جمع بندی تک پایه، نا مناسب برای آموزش، وقت مورد نیاز ۴۵ ثانیه، دام دار، طراح قلم چی و...
امیدوارم تونسته باشم منظورم رو برسونم -
بحثهای آکادمیکیام جالبنها
-
f.nalist
اهم. متوجه شدم
به نظرم بیشتر از اینکه خود سوالایی که ارائه میدی مهم باشن، لیبلی که میخورم مهمه. به قول تو تست خوب، توی همه کمک درسیا هست. اما شما باید این تست های رو به خوبی لیبل گذاری کنی تا وقتی دانش آموز نیاز به تست از یک مبحث خاص، با درجه سختی خاص، با تعداد خاص، با زمان مناسب و مشابهت خوب با کنکور داره، بتونه راحت با دادن لیبل های مورد نظرش، سوال مناسبش رو پیدا کنه. و لازمه این قضیه اینه که سوالا وقتی میخوان دسته بندی بشن، خیلی با دقت و با جزئیات لیبل بخورن
مثلا لیبل های یه سوال اینجوری باشه: چند موردی، فلان مبحث از فلان درس، سطح ۴/۵ از ۵ مناسب جمع بندی تک پایه، نا مناسب برای آموزش، وقت مورد نیاز ۴۵ ثانیه، دام دار، طراح قلم چی و...
امیدوارم تونسته باشم منظورم رو برسونم -
f.nalist وا، هنوز؟
بگو تا آخر عمر -
Reza-H
آها دمت گرم گرفتم چی گفتی
یه بانکی که به صورت ریزمبحث شکل گرفته باشه و اون ریزمبحث شامل اغلب حالت ها باشه تا اونایی که میخواد رو حل کنه و رفع اشکال کنه -
Reza-H نفرمایین، ما در برابر شما جرئت جسارت نداریم.
-
وقتی سعی میکنی خلاق باشی
آخه چرا باید اسب رو بذاری رو جزوه آناتومی بچه اینا اصلا خلاقانه نیستهویججج
نگاهت قشنگ و بانمکه
این که سعی می کنی به کوچکترین چیزا و ساده ترین اتفاقات با نوشتن روح بدی، تلاش می کنی به بعضی چیزا با یه دیدگاه دیگه نگاه کنی و مهم تر از اون، جسارت به اشتراک گذاشتنش رو هم داری از نظر من خیلی خوب و تحسین برانگیزه -