هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
لعنتیییی
صبح پا شدم دیدم گوشم دورش زرده و یه چیزای دون دون نارنجی هم داره یه عالمه
سکته کردم فکر کردم عفونتی چیزیه:))))))) -
mahdi.ek نظام قدیم بودم ولی الان باد نظام جدید امتحان بدم
Hesam Galavi
من جای شما باشم نمونه سوالا خرداد ۴۰۲ ـ۴۰۳ اول بررسی میکنم بفهمم چقدر با زمان خودم تغییر کرده... ویدیو ها جمع بندی نهایی هم داره آلا
ولی من استفاده نکردم
شما تاپیک بزنید بهتر جواب میگیرید تا اینجا بپرسید -
Hesam Galavi
من جای شما باشم نمونه سوالا خرداد ۴۰۲ ـ۴۰۳ اول بررسی میکنم بفهمم چقدر با زمان خودم تغییر کرده... ویدیو ها جمع بندی نهایی هم داره آلا
ولی من استفاده نکردم
شما تاپیک بزنید بهتر جواب میگیرید تا اینجا بپرسیدmahdi.ek ممنون
-
Anzw 18 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
شوخی های آیلا با من دارن وارد مرحله خطرناکی میشن کم کم:]
شوخی نبوده ...
تلافی بوده
-
وای آهنگ جدید مهیار چه خفنه
-
پسر گودیگودیم هر چی میخونه قشنگه
-
Reza-H در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
و ثالثا اینکه هر موجودی، به اندازه ظرف وجودی خودش، از روح خدا بهره میگیره، چه انسان باشه، چه هر موجودات زنده دیگه
آها مگه تمایز انسان از بقیه حیوانات دمیدن روح خدا در انسان نیست ؟
-
-
ﺣﻮﺻﻠﻪ ی ﻫﻴﺸﻜﻰ ﻧﻰ ﺟﺰ ﺗﻮ ﻳﻜﻰ ﺑﻴﺎ
ﺑﺎ ﺗﻮ، ﻣﻴﭽﺴﺒﻪ ﻫﻤﻪ ﭼﻰ ﻳﻪ ﺟﻮر دﻳﮕﻪ
ﺟﺎﺗﻮ، ﻫﻤﻴﻦ ﺟﺎ ﺗﻮ آﻏﻮش ﻣﻨﻪ
ﻣﻦ ﻫﻮاﺗﻮ، دارم ﻣﺎل ﻣﻦ ﻫﻤﻪ ﺧﻮﺑﻰ ﺑﺪﻳﺎﺗﻮ -
اصن عالییییی ^^
-
_ Reza _
شرمنده رضا جان
استقراء یعنی اینکه ما بر اساس دیدن چندین مورد مشابه، درباره یک مورد مشخص، نظر بدیم
مثلا صد سال اخیر رو بررسی میکنیم و می فهمیم که همیشه، بعد از شب روز بوده. پس نتیجه گیری میکنیم که بعد از امشب هم حتما خورشید بالا میاد و روز میشه
این اثبات منطقی نیست.
یعنی هیچ کس نمیتونه تضمین کنه که فردا صبح میشه
اما ما هممون، با اثبات منطقی میتونیم اثبات کنیم که زوایای داخلی مثلث ۱۸۰ درجه است. حالا این مثلث، هر چی و هر جا و هر جوری باشه -
_ Reza _
شرمنده رضا جان
استقراء یعنی اینکه ما بر اساس دیدن چندین مورد مشابه، درباره یک مورد مشخص، نظر بدیم
مثلا صد سال اخیر رو بررسی میکنیم و می فهمیم که همیشه، بعد از شب روز بوده. پس نتیجه گیری میکنیم که بعد از امشب هم حتما خورشید بالا میاد و روز میشه
این اثبات منطقی نیست.
یعنی هیچ کس نمیتونه تضمین کنه که فردا صبح میشه
اما ما هممون، با اثبات منطقی میتونیم اثبات کنیم که زوایای داخلی مثلث ۱۸۰ درجه است. حالا این مثلث، هر چی و هر جا و هر جوری باشهReza-H وای
چه سخت حرف میزنین
-
Reza-H در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
jahad_121
بله. اسم کتاب رو شنیدم
راستی برای قبولیتون در طرح ولایت تبریک میگم
ان شاء الله طرح ولایت که میرید، اینا رو مفصل باز میکنن
خیلی ممنونم لطف دارید
ان شاء الله
نکته تون درسته
اما به نظرم، اصلا ما نباید به دنبال این باشیم که هی علم تجربی و وحی رو در یک راستا کنیم.
وحی نیازی به تأیید علم تجربی نداره (البته اگه فرض کنیم که وحی کاملا معتبره. اثبات اینم باز ان شاء الله طرح ولایت)
درسته
و اینکه علوم تجربی یک سری از چیزا که از طریق قران و ائمه به ما می رسه رو اثبات کنه این دیگه نشون دهنده معجزه هست که خدا اون همه سال قبل به این نکات اشاره کرده.jahad_121 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
اینکه علوم تجربی یک سری از چیزا که از طریق قران و ائمه به ما می رسه رو اثبات کنه این دیگه نشون دهنده معجزه هست که خدا اون همه سال قبل به این نکات اشاره کرده.
بله. برای اینکه یقینمون بیشتر بشه خوبه
اما برای اثبات حقانیت قرآن خوب نیست. و نیازی هم بهش نیست