هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Rover در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
از دیروز دارم سعی می کنم داداشم و قانع کنم نره تیزهوشان
چرا؟؟؟!!
خودتون از تیزهوشان تجربه بد داشتین؟تیزهوشان تو شهرهای کوچیکه مدرسه خوبی نیست .
رقابت ناسالمی بین دانش آموزان هست و معلم ها نه تنها از سایز مدارس معمولی بهتر نیستن بلکه فقط بخاطر مدیر و ... انتخاب میشن و یعنی معلم شیمی ما یکی از بدترین معلمای شهر بود ولی نزدیک ۱۰ سال بود تو مدرسه تیزهوشان بود.
بله تجربه بدی دارم و مطمئنم که نه تنها درست نشده بلکه الان خیلی هم بدتر شده. -
امروز تودو لیست نوشتم خیلی هم زیاد نوشتم تا الآنم همه رو انجام دادم ولی الان باید تلویزیون میدیدم که روشنش کردم و هیچی نشون نداد منم ترجیح دادم بیام تودلی بعدش یه چیز خوشمزه میپزم و بعدم باز زبان میخونم در آخرم یه قسمت از سریالم و روزم اینجوری تموم میشه
-
امروز تو حیاط استاد و دیدم پیش دوستم بودم بعد باهاشون گپ زدیم و اینا گفتم من هندسه دهم و تموم کردما کتاب نتونستم پیدا کنم چیزی تو داری اینطوری بود که معطل کتاب بودی؟ نمیتونستی بهم بگی مثل اون یکی کتابا بهت بدم؟ گفتم والا خجالت کشیدم دوباره ازتون کتاب بگیرم گفت خجالت چی واقعا که
اخرشم شوخی کردیم فقط جفتمون خندیدم رفتیمبعد دوستم و بچه های حیاط گفتن با استاد فامیلی چیزی هستین بعد من اینطوری بودم نه برگشتن گفتن استاد که میگن خیلی جدیه چطوری انقدر با تو راحته
بهت کتاب میده و اینا شوخی میکنن...
اونا نمیدونستن که حتی اون روز که هوا سرد بود من با تیشرت رفته بودم اموزشگاه ساعت 9 بر میگشتم (شب)و دوچرخه ام داشتم (بارون میزد اخرای پاییز) کتشتو داد من پوشیدم رفتم -
همه تو شهر ایشونو به استاد سخت گیر که کمتر کسی از تدریسش چیزی میفهمه میشناسن...انگار استاد بهت دونه گندم میده با گوسفند میده الان برای اینکه از گرسنگی نمیری خودت دست به کار شو ایشون یه توضیح اجمالی میدن و بقیه اش به عهده خودته منم اوایلش اصلا نمیتونستم خودمو تو کلاساش بکشم بالا مثل بقیه الان جز قدرتمند های کلاسشم
و همش به خاطر خودم بود که رفتم نشستم هزار بار خوندم تا بفهمم من تا الان ندیدم ایشون یه سوال سطح پایین حل کنه همیشه چیزای بزرگ...همیشه ام میگه تبریز قبول شو بیا خودم پاس میکنمت بابا
-
Hamid.s چقدر بد
Michael Vey
پزشکی چطور میگذره؟ -
وای من همیشه سمت معلم دور میز میشدیم چون برعکس نشستنی مطلب زیاد نمیشینه تو ذهنم بعد منم دراززز الان پاهامو نمیدونم کجا جا بدم همیشه وسط کلاس اجازه میگیرم اونجا که معلما پاشونو میزارن دراز کنم بعد همیشه میگه پاهای خودته به من ربط خاصی داره؟ بعد میگه اووو چه مودب
مرد از من خیلی بزرگ تری مثل بابام میمونی(جدی) زشته خب