هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
هرشب به امید ندیدن صبح فردا میخابم ولی میدونم یه روز دلتنگ دم غروب میمیرم وقتی تنها نشستم و دارم غصه میخورم و بارون میزنه از گرامافونم اهنگام پخش میشه دم پنجره با اخرین نسیم روز منم میرم برای همیشه:)
در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
هرشب به امید ندیدن صبح فردا میخابم ولی میدونم یه روز دلتنگ دم غروب میمیرم وقتی تنها نشستم و دارم غصه میخورم و بارون میزنه از گرامافونم اهنگام پخش میشه دم پنجره با اخرین نسیم روز منم میرم برای همیشه:)
-
تیزهوشان تو شهرهای کوچیکه مدرسه خوبی نیست .
رقابت ناسالمی بین دانش آموزان هست و معلم ها نه تنها از سایز مدارس معمولی بهتر نیستن بلکه فقط بخاطر مدیر و ... انتخاب میشن و یعنی معلم شیمی ما یکی از بدترین معلمای شهر بود ولی نزدیک ۱۰ سال بود تو مدرسه تیزهوشان بود.
بله تجربه بدی دارم و مطمئنم که نه تنها درست نشده بلکه الان خیلی هم بدتر شده.Rover
شاید پسرانه این شرایط رو نداشته باشه.
به هر حال من راستش تجربهام متفاوت بوده.
حداقل چیزی که میتونم درباره تیزهوشان بگم، اینه که احتمال اینکه یه دانش آموز، ترغیب بشه که برای آیندهاش زحمت بکشه رو خیلی بالاتر میبره.
نه بهخاطر معلماش یا امکاناتش در درجه اول، به خاطر اینکه آدمهایی رو توی تیزهوشان میبینه که خیلی تلاشگر ترن (و حتی چند بُعدی تر)
خلاصه اونجا خیلی بهتر میشه آدمایی رو پیدا کرد که حاضرند برای هدفشون (حالا هر چی که هست. نه الزاما پزشکی یا کامپیوتر) خیلی خوب تلاش کنن.
شاهد مثالش هم میانگین قبولیهای سمپاد توی کدرشتههای تاپ تجربی و ریاضی و...
شاید خودتونم این تاثیر رو گرفته باشید. اما حواستون بهش نیست. -
آقا
شماره تلفن میگیرم
یه کد میخوام ازتون -
هلپپپپ
-
ای جوان ، آرامِ جان بی همدمی
خود تو تنها غرقِ در این ماتمی
گر تویی تنها در این هم انجمن
پس بکن خلوت مسوزان جسم و تن -
آخه وقتی قرار نیست سهشنبه نتایجو بدین غلط می کنین میگین سه شنبه یااااااا چهارشنبه:/
از صبح دارم سکته می کنم -
آقا
شماره تلفن میگیرم
یه کد میخوام ازتونInfinitie. A
کلاهبرداری/سواستفاده
️
-
-
راستش برام جالبه این حالت
برخلاف خیلی از بچه ها که ممکنه از نبودن بقیه ناراحت شن
من برام تفاوتی نداره:)
چون تودلیا رو برای خودم مینویسم -