هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
ده بار از آن راه بدان خانه برفتید
یک بار از این خانه بر این بام برآیید -
Reza-H در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Rover
شاید پسرانه این شرایط رو نداشته باشه.شهرهای بزرگ با شهرهای کوچیکه متفاوتند ربطی به پسرانه و دخترانه بودن نداره.
به هر حال من راستش تجربهام متفاوت بوده.
حداقل چیزی که میتونم درباره تیزهوشان بگم، اینه که احتمال اینکه یه دانش آموز، ترغیب بشه که برای آیندهاش زحمت بکشه رو خیلی بالاتر میبره.به نظرم دانش آموزی که خودش راغبه که برای ایندش زحمت بکشه نیازی بهش نداره.
نه بهخاطر معلماش یا امکاناتش در درجه اول، به خاطر اینکه آدمهایی رو توی تیزهوشان میبینه که خیلی تلاشگر ترن (و حتی چند بُعدی تر)
راستش واقعا اینطوری نیست که شما فکر می کنید طبق چیزی که من تجربه کردم صرفا برای رقابت ناسالم ساخته شده دانش آموزانی که نمی تونن خودشون رو تو دهم ثابت کنم تا تهش بخاطر این موضوع مورد قلدری قرار میگیرن حتی توسط معلمشون.
خلاصه اونجا خیلی بهتر میشه آدمایی رو پیدا کرد که حاضرند برای هدفشون (حالا هر چی که هست. نه الزاما پزشکی یا کامپیوتر) خیلی خوب تلاش کنن.
شاهد مثالش هم میانگین قبولیهای سمپاد توی کدرشتههای تاپ تجربی و ریاضی و...
شاید خودتونم این تاثیر رو گرفته باشید. اما حواستون بهش نیست.شما تجربه خوبی داشتین ولی چیزی که اینجا جا افتاده چیزی. نیست که شما تجربه کردین.
Rover در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
شما تجربه خوبی داشتین ولی چیزی که اینجا جا افتاده چیزی. نیست که شما تجربه کردین.
شاید
-
«خط استادی میرزا صالح است بلاخلاف»
:))) -
-
نگفتم راستی، امروز رفتیم بیرون
یه عکسای دافولیییی گرفتم اوووفییییییییی -
اصن وای قلبمممم
گوگولی مگولییییی
-
فردا ۸ تاریخ تحلیلیعه، ۶ عصر دفاعمقدس
پسفردام انگل
ناهارم ندارم حمومم باید برم
فردا خیلییییی روز شلوغیهههه -
خواستم برا تولد آجیم یه دستبند سفارش بدم تصمیمم عوض شد گفتم پولشو بدم بهتره ...
دخترا کدومش خوشحال ترتون میکنه