هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Masoumeh.sh سلااام معصومه قرار بود نظرتو راجع به ژل ابروی جدیدی که گفته بودی بگی بهم=))))
Anzw 18 سلامممم خوبیییی
️
ببین نمیتونم بگم عالی بود ولی خب متوسط بود
بعد اینکه پاکش میکنم احساس میکنم ابروهام خیلی بی حالت میشه بعد اینکه اونقدرم قدرت لیفت کنندگی نداره بعد بعضی اوقاتم که ژل ابروشو میزنی یکم بعد میبینی شبیه ابروها شمر شده
ولی خب اصلا سفیدک نمیزنه -
-
دختر داییم رفته بود عروسی بعد طبق معمول هر وقت منو میبینه میخواد بیاد پیش من اونجا هم می خواسته بیاد پیش من که من عروسی نرفته بودم بعد ناراحت شده بود از دستم که چرا نیمدی عروسی که من بیام پیشت
بعد از مامانش پرسیده اگه من زن بگیرم دیگه دوستش ندارم یعنی
تو جو عروسی قرار گرفته بوده
آخه بچه تو این سن این چیه میاد تو ذهنش -
نظر من اینطوریه که
آدمی که فقط تو مشکلاتش یادت میفته منفعت طلبه!
آدمی که فقط باهاش حال میکنی و اون هم با تو حال میکنه ولی نمیتونی ازش درخواست خاصی داشته باشی یا مشکلات شخصیت رو بهش بگی و اون هم همین رفتار رو داره دوستته!
آدمی که ازش انتظار زیادی داری و راز های هم رو میدونید و کلی درخواست متقابل از هم داشتید و هر کمکی از دستتون بر اومده متقابلا برای هم کردید رفیقته!
حالا همین رفیقت میتونه روزی تبدیل بشه به بزرگترین دشمنت!
شاید برای همین تا حالا رفیق نداشتم!
ترجیحم داشتن دوست صمیمیه تا رفیق... -
نظر من اینطوریه که
آدمی که فقط تو مشکلاتش یادت میفته منفعت طلبه!
آدمی که فقط باهاش حال میکنی و اون هم با تو حال میکنه ولی نمیتونی ازش درخواست خاصی داشته باشی یا مشکلات شخصیت رو بهش بگی و اون هم همین رفتار رو داره دوستته!
آدمی که ازش انتظار زیادی داری و راز های هم رو میدونید و کلی درخواست متقابل از هم داشتید و هر کمکی از دستتون بر اومده متقابلا برای هم کردید رفیقته!
حالا همین رفیقت میتونه روزی تبدیل بشه به بزرگترین دشمنت!
شاید برای همین تا حالا رفیق نداشتم!
ترجیحم داشتن دوست صمیمیه تا رفیق... -
Infinitie. A در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
0-0ftm در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
دلم برا خودم سوخت
باید جزغاله بشی
بله ممنون
-
-