هرچی تودلته بریز بیرون7
-
Infinitie. A شایدم کربن مونوکسید
️nazanin.mirzai 🫡احتمالش زیاده
-

-
الان دقیقا ۴۱ دقیقه شده رفته یه تمرین حل کنه :///
-
به خدا اگه امشب جوابتو دادم، یعنیییی چییییی

-
______ عزیزین مرسیی🩵🩵🩵
راستش شرایط فعلی م مرتب نیست امتحانام باهم افتاده پایان ترم ها آزمایشگاه م وسط میان ترم هامهو فوقالعاده درسام سخت و من این ترمم رو نتوستم درست بخونم و ی مدت نبودم دانشگاه
یک مدت که آنفولانزا داشتم یک مدت مسابقات داشتم نبودم
حالا تسلط خوبی رو مباحث ندارم از طرفی امتحان هاشونمنزدیکه.همیشه تو این شرایط با مامانم حرف می زدم ولی خب مامانم اینا رفتن کربلا زیاد راه ارتباطی نیست و خب خوبم نیست از اینجا نگرانش کنم
باهاش که حرف می زنم کلا اروم میشم -
وی حدود ۲۰ دقیقه ای است که تازه از کتابخونه
تو دما ۳ درجه برگشته خوابگاه
روز عجیب تلخ شیرین گیج کننده ای داشتم
️

-
شایدم مِتان.
-
دیدی مهدیه خانوم، آخر این کارا هیچی نیست.
کاش گوش بدی به حرفام یکم -
چرا سعی داری یه چیزی بشی شبیه بقیه؟
-
______ عزیزین مرسیی🩵🩵🩵
راستش شرایط فعلی م مرتب نیست امتحانام باهم افتاده پایان ترم ها آزمایشگاه م وسط میان ترم هامهو فوقالعاده درسام سخت و من این ترمم رو نتوستم درست بخونم و ی مدت نبودم دانشگاه
حالا تسلط خوبی رو مباحث ندارم از طرفی امتحان هاشونمنزدیکه.همیشه تو این شرایط با مامانم حرف می زدم ولی خب مامانم اینا رفتن کربلا زیاد راه ارتباطی نیست و خب خوبم نیست از اینجا نگرانش کنم
باهاش که حرف می زنم کلا اروم میشمjahad_121
عزیزم...
به نظر یکم به خودت مسلط شو
استرس یکمی شرایطو سخت تر میکنه
بیشتر کلافه میشی.
از طرفم از مادر و پدر بخواه که برات دعا کنن
یه چیز جالبی که خود عربا بهش اعتقاد شدیدی دارن اینکه موقع امتحاناتشون که میشه هر کسی یدونه مداد یا خودکار میبره حرم و توی ضریح میندازه، و باور دارن امام حسین و حضرت ابوالفضل یا امیرالمؤمنین کمکشون میکنن.
ولی اگر واقعا حس میکنی حجم مطالب درسیت خیلی زیاده اشکال نداره رو درسای مهم ترت تمرکز بیشتری داشته باش و از یکی دو تا از درسای عمومی بگذر.که باز این انتخاب آخر.
اما با توجه به شناختی که ازت پیدا کردم میدونم که از پسش برمیایی. =))
️
-
https://www.aparat.com/v/jxh339v
پیشنهاد میکنم ببینید و لذت ببرید -
این پست پاک شده!
-
______ عزیزین مرسیی🩵🩵🩵
باهاش که حرف می زنم کلا اروم میشم -
امروز یه نفر باعث شد یه احساسی که آخرین بار مهرِ دو سال پیش تجربه کرد بودم رو دوباره تجربه کنم
خیلیییی جالب بود برام... یه لحظه کلا هنگ کردم و احساس کردم که چقدر موقعیت برام آشناست... بعد اون روز یادم افتاد!
نه تنها نمیتونم بگم حس خوشایندی بود برام یا بد بود، بلکه حتی نمیتونم توضیح بدم که اصلا چیییی بود! خیلی جدید بود انگار برام و هنگ کردنم اصلا اجازه نداد بفهمم که الان حس خوبی دارم یا داره اذیتم میکنه!
#تودلی -

-
بتمن تو واقعا بتمنی؟!
-
بهترین آقای اسنپی امروز قراره ببرتمون

شعردانه