هرچی تودلته بریز بیرون7
-
nazanin.mirzai دمت گرم
️_ Reza _ یکی شون سایت داره شد گالری کاشانه اسمش سرچ بزنی میاره کیفیت کاراشون خوبه و معتبره ولی تا حالا خودم نخریدم قیمت هاشونم خوبه واقعا نسبت به قیمتای الان
-
_ Reza _ در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
میخوام یه هدیه برای یک خانم حدودا ۳۰-۳۵ که خیلی اهل کتاب خوندنه بگیرم.. استاد بنده هم هستش خیلی داره کمکم میکنه
بین چند گزینه موندم
پنل مطالعه ...
ماگ با چند بیت مورد علاقه ش ...
کتاب که خیلی خونده پس نمیدونم چیا نخونده...
نظر و ایده ی شما چیست ؟ نظر خودم رو اولیهیه خودنویس بگیر به عنوان یادگاری
چون استاده یه جورایی یه کادوی رسمی هم هست -
_ Reza _ یکی شون سایت داره شد گالری کاشانه اسمش سرچ بزنی میاره کیفیت کاراشون خوبه و معتبره ولی تا حالا خودم نخریدم قیمت هاشونم خوبه واقعا نسبت به قیمتای الان
nazanin.mirzai مرسی از وقتی که گذاشتی چک کردم کارای خوبی دارن منم اسشمو نشنیده بودم
-
میخوام یه هدیه برای یک خانم حدودا ۳۰-۳۵ که خیلی اهل کتاب خوندنه بگیرم.. استاد بنده هم هستش خیلی داره کمکم میکنه
بین چند گزینه موندم
پنل مطالعه ...
ماگ با چند بیت مورد علاقه ش ...
نظر و ایده ی شما چیست ؟ نظر خودم رو اولیهmodules:composer.user-said-in, _ Reza _, هرچی تودلته بریز بیرون7
اگه اهل خوندن کتاب الکترونیک و یا گوش دادن کتاب صوتی هست، می تونی براش اشتراک هدیه طاقچه رو بگیری

هدیه خوبی می تونه باشه
اشتراک ۳ ماههش فکر می کنم مثلا ۳۰۰-۴۰۰ تومن باشه -
البته اگه خواستی هدیهت تو این فاز و این مدلا باشه
-
modules:composer.user-said-in, _ Reza _, هرچی تودلته بریز بیرون7
اگه اهل خوندن کتاب الکترونیک و یا گوش دادن کتاب صوتی هست، می تونی براش اشتراک هدیه طاقچه رو بگیری

هدیه خوبی می تونه باشه
اشتراک ۳ ماههش فکر می کنم مثلا ۳۰۰-۴۰۰ تومن باشهیه کارت هدیه بهت میده که اونو به طرف میدی تو
قیمتاش اینجوریه:

-
romisa متوجه نشدم.
S.daniyal hosseiny
مثلا شاید توو ذهن خودت فکر می کنی که نگی بهتره
ولی در واقعیت گفتنش شاید خوب باشه
یا واقعیت با ذهنیتت متفاوت باشه و هر فردی متفاوت از ذهنیتت رفتار کنه -
S.daniyal hosseiny
مثلا شاید توو ذهن خودت فکر می کنی که نگی بهتره
ولی در واقعیت گفتنش شاید خوب باشه
یا واقعیت با ذهنیتت متفاوت باشه و هر فردی متفاوت از ذهنیتت رفتار کنهromisa
اینی که تو میگی درمورد مواجهههای انسانی و روابط متقابل و مؤثر روی همدیگهس.
من درمورد «نظر دادن» و موارد مشابه نوشتهم... -
مثل اینکه ببینی یکی توی کانال شخصیش یه پیام گذاشته و بری دیدگاه خودت رو هم (که معمولا همراستا با نظر خود اون شخص نیست) درمواجهه با اون مسئله براش بنویسی.
یا همینجا... به پیامایی از دیگران پاسخ بدی که احساس میکنی بهخطا رفتهن، کمک میخوان یا هرچی.
اینا با چیزی که برداشت تو از حرفم بود فرق میکنه... -
مثل اینکه ببینی یکی توی کانال شخصیش یه پیام گذاشته و بری دیدگاه خودت رو هم (که معمولا همراستا با نظر خود اون شخص نیست) درمواجهه با اون مسئله براش بنویسی.
یا همینجا... به پیامایی از دیگران پاسخ بدی که احساس میکنی بهخطا رفتهن، کمک میخوان یا هرچی.
اینا با چیزی که برداشت تو از حرفم بود فرق میکنه...S.daniyal hosseiny
درسته اکثر آدما اگه ایده ی مخالف نظرشون بگی، گارد می گیرن
ولی بعضی آدما هم اینطوری نیستن
منظورم اینه -
و البته که از یکهزار آدمی که ممکنه توی زندگیت بشناسی، یکیشون بهدرد بحث و گفتگو میخوره.
در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
و البته که از یکهزار آدمی که ممکنه توی زندگیت بشناسی، یکیشون بهدرد بحث و گفتگو میخوره.
-
در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
S.daniyal hosseiny
خود منم فک کنم جزو هموناییم که برای بحث و گفتگو خوب نیستن

-
Anzw 18 چه ایده های نابی میدید

فقط باید قبلش مطمئن بشم کتاب الکترونیک میخونه یا چشماش اذیت میشه... یا اگه اشتراک نداشته باشه
امروز ازش میپرسم
-
این پرامپتو بدید به چت جی پی تی ورژن عروسکیتونو میده
Transform the subject or image into an adorable plushie-style form with soft textures and rounded proportions. If a person is present, preserve recognizable traits; otherwise, reinterpret the object or animal as a cozy stuffed toy using felt or fleece textures. Give it a cozy

-
زندگی دیگه واقعا داره به خسته کننده ترین ورژن خودش نزدیک میشه
|
شعردانه