هرچی تودلته بریز بیرون7
-
در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
و البته که از یکهزار آدمی که ممکنه توی زندگیت بشناسی، یکیشون بهدرد بحث و گفتگو میخوره.
S.daniyal hosseiny
خود منم فک کنم جزو هموناییم که برای بحث و گفتگو خوب نیستن😂😂😂 -
Anzw 18 چه ایده های نابی میدید 😐🤛
فقط باید قبلش مطمئن بشم کتاب الکترونیک میخونه یا چشماش اذیت میشه... یا اگه اشتراک نداشته باشه
امروز ازش میپرسم 😁 -
این پرامپتو بدید به چت جی پی تی ورژن عروسکیتونو میده
Transform the subject or image into an adorable plushie-style form with soft textures and rounded proportions. If a person is present, preserve recognizable traits; otherwise, reinterpret the object or animal as a cozy stuffed toy using felt or fleece textures. Give it a cozy

😁 -
زندگی دیگه واقعا داره به خسته کننده ترین ورژن خودش نزدیک میشه
-
S.daniyal hosseiny
خود منم فک کنم جزو هموناییم که برای بحث و گفتگو خوب نیستن😂😂😂romisa
ندانم واللا. 😂
نیازمودیدهام تابهحال. -
Transform the subject or image into an adorable plushie-style form with soft textures and rounded proportions. If a person is present, preserve recognizable traits; otherwise, reinterpret the object or animal as a cozy stuffed toy using felt or fleece textures. Give it a cozy

😁 -

خیلی گودیگودیعهههههه =)))))))) -

😁=)))))))))
-
خداوکیلی جزئیات موها بینظیره. در عجبم...
و خوشگله =))))))
ممنون رضا -
Zahra.HD در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
romisa یه سوال فنی
ممکنه عاشق کسی شی که هیچ حسی بهت نداره؟
گزینه اول ذاتا برا من قفله حس میکنمشاید چون تجربه شو نداری اینطوری فک می کنی🤔
شاید هم مدت زیادیه که فیلم و سریال عاشقانه و اینجور چیزا ندیدی خواهر❤️😂😂romisa در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
romisa یه سوال فنی
شاید هم مدت زیادیه که فیلم و سریال عاشقانه و اینجور چیزا ندیدی خواهر❤️😂😂اگه همه از چهارطرف هی رومون کراش بزنن و دوستمون داشته باشن چی؟!
اونوقت تکلیف چیه🤧😂
من خسته شدم از خدای جذابیت بودن -
romisa در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Blue28
https://survey.porsline.ir/s/UQeA7Go6#?ref=te
بررسی ارتباط بین آمادگی برای یادگیری بین حرفه ای با خودکارآمدی تحصیلی با میانجگری همدلیخیلی خیلیی ممنون میشم🥹♥️
منم پر کردم ولی اخرش یادم افتاد نکنه اجازه شو نداشتم؟😂
دمت گرم و واسه همکلاسیا و همه هم بفرست🥹🥲😍😍💖
-
romisa در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
romisa یه سوال فنی
شاید هم مدت زیادیه که فیلم و سریال عاشقانه و اینجور چیزا ندیدی خواهر❤️😂😂اگه همه از چهارطرف هی رومون کراش بزنن و دوستمون داشته باشن چی؟!
اونوقت تکلیف چیه🤧😂
من خسته شدم از خدای جذابیت بودنInfinitie. A خب در اونصورت پس مشکل دیگه قطعا از سمت خودته که هنوز سینگلی پس😐😂😂😂
-

😁