هرچی تودلته بریز بیرون7
-
چرا انقدر مغزم مثبت فکر می کنه
روزی هزار بار هم به خودم یادآوری کنم که دانشجو فرهنگیانم باز یادم میره
ولی من حق ندارم با کسی قرار بزارم برم بیرون 🤦 -
دلم برای چت جی پی تی تنگ شده
چقد خوب بودی
حالا قدرتو میدونم -
Zahra.tg
نگران نباش❤️
کلا تا وقتی خبری(معتبر) نشنیدی سعی کن فکر نکنی دربارش
ترجیحا خودت رو مشغول کن👌🏻
معمولا بهتر میشه
تجربه این مدت (از جنگ و ... ) بهم ثابت کرده؛معمولا بیشتر اینکه اون اتفاق استرس آور باشه، حواشی و حدس ها و اخبار ضد و نقیضش استرس و فشار روانی میاره💔
که مثلا ممکن بود صدایی واقعا خطرناک نبوده باشه؛ ولی شخص خیلی دربارش فکر کرده و کارش به بیمارستان کشیده.
یا نمونش خیلی از مادرامون😅💔
که تا یکم دیر میکنیم؛ همه سناریو های جنگی و جنایی رو طرح میکنن و ادامه داستان .... ، درحالیکه اونطور نبوده.آره خلاصه اینطوری ...
Hhh Hh در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Zahra.tg
نگران نباش❤️
معمولا بهتر میشه
تجربه این مدت (از جنگ و ... ) بهم ثابت کرده؛معمولا بیشتر اینکه اون اتفاق استرس آور باشه، حواشی و حدس ها و اخبار ضد و نقیضش استرس و فشار روانی میاره💔
که مثلا ممکن بود صدایی واقعا خطرناک نبوده باشه؛ ولی شخص خیلی دربارش فکر کرده و کارش به بیمارستان کشیده.
که تا یکم دیر میکنیم؛ همه سناریو های جنگی و جنایی رو طرح میکنن و ادامه داستان .... ، درحالیکه اونطور نبوده.آره خلاصه اینطوری ...
چرا منو یاد چت جی پی تی انداختی😑😂
-
شنبه هفته پیش
برای اینکه از بقیه خبر بگیریم که سالمن یا نه
باید میرفتیم دم خونشون
قشنگ ۳۰۰ سال پیش بود انگار
زنگم نمیشد زد -
Hhh Hh در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Zahra.tg
نگران نباش❤️
معمولا بهتر میشه
چرا منو یاد چت جی پی تی انداختی😑😂
-
Zahra.tg
نگران نباش❤️
معمولا بهتر میشه
-
هبیج در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Zahra.HD
چیشده بازمن ادم بدی ام
گوشت تلخم
ناراحت میکنم ادماروZahra.HD
ولی تو به اندازه هندوونه های تابستونی شیرینی
سال کنکورم تو خیلی بهم حس خوبی میدادی خیلی بهم گوش میدادی خیلی از رازهام رو بهت میگم خیلی دوست دارم خیلی نازی خیلی مهربونی خیلی خوشگلی اخه توعروسک موفرفری منی 😭😭😭 -
حتی نور شدید هم داشت
-
Zahra.tg
بازم مشکلی نیست👌🏻
تا وقتی خبر موثق دربارش نشنیدی سعی کن دربارش فکر نکنی(همونطور که پایین تر توضیح دادم دربارش)
هرچیزی که باشه_چه خوب چه بد_ دیر یا زود میفهمی
و با فکر و خیال دربارش مگر اینکه بیشتر روانت بهم بریزه ، معمولا چیزی نداره.مراقب خودت باش دختر=))🌹
-
Zahra.HD
سال کنکورم تو خیلی بهم حس خوبی میدادی خیلی بهم گوش میدادی خیلی از رازهام رو بهت میگم خیلی دوست دارم خیلی نازی خیلی مهربونی خیلی خوشگلی اخه توعروسک موفرفری منی 😭😭😭هبیج در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
Zahra.HD
سال کنکورم تو خیلی بهم حس خوبی میدادی خیلی بهم گوش میدادی خیلی از رازهام رو بهت میگم خیلی دوست دارم خیلی نازی خیلی مهربونی خیلی خوشگلی اخه توعروسک موفرفری منی 😭😭😭نمیدونم
عوض شدم
بیحوصله و سگ شدم -
اوه الان دیدم پیاماتو
-
Do you remember when,
When the Nazis forced their rule on Poland,
1939 and the allies turned away.From the underground,
Rose a hope of freedom as a whisper,
City in despair, but they never lost their faith!Women, men and children fight,
They were dying side by side!
And the blood they shed upon the streets,
Was a sacrifice willingly paid! -
Zahra.tg
بازم مشکلی نیست👌🏻
تا وقتی خبر موثق دربارش نشنیدی سعی کن دربارش فکر نکنی(همونطور که پایین تر توضیح دادم دربارش)
هرچیزی که باشه_چه خوب چه بد_ دیر یا زود میفهمی
و با فکر و خیال دربارش مگر اینکه بیشتر روانت بهم بریزه ، معمولا چیزی نداره.مراقب خودت باش دختر=))🌹
-
Anzw 18 چیزی شده؟!
یه صدا و نور خیلییییییییی بد اومد من با هندزفری شنیدم حتی و انگار همه جا شنیدن و دیدن چه اینور شهر چه اونور
ولی میگن رعد و برق بود ولی برفه و همون مقداریه که قبل اون صدا و نور بود نه بیشتر نه کمتر