هرچی تودلته بریز بیرون7
-
Michael Vey
حدود بیش از پنجاه نفر فکر کنم جنین رو ترم یک ما افتادن که مجبور شد دانشگاه آزمون مجدد بگیره به خاطر پیش نیاز بودن مقدمات علوم تشریحf.nalist هعععیی
این دیگه کرم استاد بوده بنظرم ک ترم یک این همه رو انداخته😂 -
f.nalist
واسه کارای متنی به درد میخورد حداقل
خیلیا باهاش نامه اداری مینویسن -
f.nalist هعععیی
این دیگه کرم استاد بوده بنظرم ک ترم یک این همه رو انداخته😂Michael Vey
دانشگاه ما به زور میخواد خودشو خفن جلوه بده 😂 -
Michael Vey
دانشگاه ما به زور میخواد خودشو خفن جلوه بده 😂f.nalist
سمنان core: -
@Nasrinsani
به خدا هیئت علمیا رو نگاه میکنی
هر کدوم جوونتره بیشتر به درد ما میخوره
و منطقی تره و انسانتر
حتی خودشون هم علنا میگن از دست اونایی که پیر محسوب میشن عاصین و حتی نمیشه باهاشون همکلام شد
دیگه وقتی بین خودشون وضع اینه
انتظار خبر خوبی هم نمیشه ازشون داشت -
Michael Vey
حدود بیش از پنجاه نفر فکر کنم جنین رو ترم یک ما افتادن که مجبور شد دانشگاه آزمون مجدد بگیره به خاطر پیش نیاز بودن مقدمات علوم تشریح -
هعی منم نزدیک بود این ترم یه درسو بیفتم (فیزیو کلیه)
مرزی پاس شدم
و استادی ک معمولا نمینداخت کلی رو انداختهغصم اینه ک دلیل مرزی پاس شدنم خودم نبودم
بلکه درامایی بود ک شب امتحان با یه هم اتاقیم داشتم... -
officer k چون نسل های قدیمی تر اصن توی ایرانی که بزرگ شدیم ، زندگی نکردن انگار و خودشونو اپدیتم نمیکنن ،
با تصور قدیمیپیش میرن و اگه نسل های جوون تر الان قدرتی داشتن قطعا وضعیت بهتر میشد@Nasrinsani
دقیقا همینه
چون درد کشیدن، میخوان درد رو تحمیل کنن -
-
بچه ها ی سوال
اگه یه نفر که با وجود اینکه میدونست تو فردا امتحان داری، با اینحال سر یه موضوع مسخره باهات دعوا راه مینداخت و کلی تو رو بهم میریخت در حدی که نتونی دیگه درس بخونی و اون درستو هم مرزی پاس بشی،با اون شخص ک هم اتاقیتم هست چیکار میکنین؟
به روش میارین؟(اینم اشاره کنم ک علیرغم مقصر بودن خودش تو اون دعوا، طلبکاره)
-
بچه ها ی سوال
اگه یه نفر که با وجود اینکه میدونست تو فردا امتحان داری، با اینحال سر یه موضوع مسخره باهات دعوا راه مینداخت و کلی تو رو بهم میریخت در حدی که نتونی دیگه درس بخونی و اون درستو هم مرزی پاس بشی،با اون شخص ک هم اتاقیتم هست چیکار میکنین؟
Michael Vey چیو به روش بیاری؟
-
الان ینی با یه کاکل زری دماغ عملی درس خون در ارتباط بودم
میتونست توی امتحانای مجازی کمکم کنه -
Michael Vey چیو به روش بیاری؟
Blue28 اینکه به خاطر اون نمرت پایین شد و نزدیک بود بیفتی چون نتونستی بخونی
(فرض رو بر این بذار که از اون آدما هستی ک شب امتحانیی. یعنی وقتی شب امتحان بخونی امتحانو خوب میدی و قبلش نخوندی. و این دعوا باعث شد نتونی کلا بخونی) -
بچه ها ی سوال