هرچی تودلته بریز بیرون7
-
Michael Vey
حدود بیش از پنجاه نفر فکر کنم جنین رو ترم یک ما افتادن که مجبور شد دانشگاه آزمون مجدد بگیره به خاطر پیش نیاز بودن مقدمات علوم تشریح -
هعی منم نزدیک بود این ترم یه درسو بیفتم (فیزیو کلیه)
مرزی پاس شدم
و استادی ک معمولا نمینداخت کلی رو انداختهغصم اینه ک دلیل مرزی پاس شدنم خودم نبودم
بلکه درامایی بود ک شب امتحان با یه هم اتاقیم داشتم... -
officer k چون نسل های قدیمی تر اصن توی ایرانی که بزرگ شدیم ، زندگی نکردن انگار و خودشونو اپدیتم نمیکنن ،
با تصور قدیمیپیش میرن و اگه نسل های جوون تر الان قدرتی داشتن قطعا وضعیت بهتر میشد@Nasrinsani
دقیقا همینه
چون درد کشیدن، میخوان درد رو تحمیل کنن -
-
بچه ها ی سوال
اگه یه نفر که با وجود اینکه میدونست تو فردا امتحان داری، با اینحال سر یه موضوع مسخره باهات دعوا راه مینداخت و کلی تو رو بهم میریخت در حدی که نتونی دیگه درس بخونی و اون درستو هم مرزی پاس بشی،با اون شخص ک هم اتاقیتم هست چیکار میکنین؟
به روش میارین؟(اینم اشاره کنم ک علیرغم مقصر بودن خودش تو اون دعوا، طلبکاره)
-
بچه ها ی سوال
اگه یه نفر که با وجود اینکه میدونست تو فردا امتحان داری، با اینحال سر یه موضوع مسخره باهات دعوا راه مینداخت و کلی تو رو بهم میریخت در حدی که نتونی دیگه درس بخونی و اون درستو هم مرزی پاس بشی،با اون شخص ک هم اتاقیتم هست چیکار میکنین؟
Michael Vey چیو به روش بیاری؟
-
الان ینی با یه کاکل زری دماغ عملی درس خون در ارتباط بودم
میتونست توی امتحانای مجازی کمکم کنه -
Michael Vey چیو به روش بیاری؟
Blue28 اینکه به خاطر اون نمرت پایین شد و نزدیک بود بیفتی چون نتونستی بخونی
(فرض رو بر این بذار که از اون آدما هستی ک شب امتحانیی. یعنی وقتی شب امتحان بخونی امتحانو خوب میدی و قبلش نخوندی. و این دعوا باعث شد نتونی کلا بخونی) -
بچه ها ی سوال
-
بچه ها ی سوال
Michael Vey میتونه به صورت خیلی اتفاقی موقع تماشای منظره بیرون خوابگاه، از پنجره بیفته پایین...
-
Blue28 در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
کاش منم امتحانام مجازی بود
کاکل زری دماغ عملیم نداشتم عیب نداشت😭😭😭😭😭😭😭😭😭من دوست داشتم امتحانام حضوری بود با یه کاکل زری دماغ عملی هم تنگش
-
Michael Vey
هنوز زنده است؟ باید الان جنازه اش و پیدا میکردن شایدم قبلش حلش کرده بودم با پوستش چرم ساخته بودمHako هعی... یارو هم اتاقیمم هست بدبختی
قراره تا ۱ سال و نیم دیگه تو یه اتاق باشیم -
Michael Vey میتونه به صورت خیلی اتفاقی موقع تماشای منظره بیرون خوابگاه، از پنجره بیفته پایین...
-
بچه ها ی سوال
Michael Vey اگه آدمیه که میتونی باهاش صحبت کنی بهش بگو که دیگه انجامش نده