هرچی تودلته بریز بیرون7
-
هعییی
-
اصن میموندم قضیه انقد دراماتیک نمیشد
-
ولی عشق در نگاه آخر خیلی دارکتر از عشق در نگاه اوله
تو نگاه اول تو چیز زیادی از طرف نمیدونی و صرفا از ظاهرش حس خوب گرفتی و خب معمولا هم عمیق نیست
از طرفی امید داری به نگاههای بعدی
اما عشق در نگاه آخر اینطوری نیست بعد از چندبار که تو به جز ظاهر به چیزهای دیگه هم توجه کردی از یه نفر خوشت میاد و خب به نظرم عمقش بیشتره و از طرفی امید دیداره دوباره صفره چون به هر حال نگاه و دیدار آخره...
امیدوارم کسی دچارش نشهNilay در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
تو نگاه اول تو چیز زیادی از طرف نمیدونی و صرفا از ظاهرش حس خوب گرفتی و خب معمولا هم عمیق نیست
اما عشق در نگاه آخر اینطوری نیست بعد از چندبار که تو به جز ظاهر به چیزهای دیگه هم توجه کردی از یه نفر خوشت میاد و خب به نظرم عمقش بیشتره و از طرفی امید دیداره دوباره صفره چون به هر حال نگاه و دیدار آخره...
امیدوارم کسی دچارش نشهلیلا حاتمی یه جا تو رگ خواب میگه:《این همون ادمه؟من عاشق این آدم بودم؟》آره دیگ،همین..
-
از شهریور تا الان 6 کیلو اضافه کردم 👺
-
M.an سردردهای بی انتها
mohammadhassan در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
M.an سردردهای بی انتها
پشمام قدیمیا یکی پس از دیگری پیدا میشن
-
امیدوارم کسی دچارش نشه -
میبینین توروخدا چه زندگی دارکی دارم؟
-
بعد که اسب میفرستم میخندین