هرچی تودلته بریز بیرون7
-
Maaah در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
ari_14 آره، باز ما بچههای ماماییمون رفته بودن بر کار حتی مشهدم اجازه ندادن. باشههه بوس 🎀
اوهوم..شهر به شهر فرق داره چون دانشجویی براشون مسوولیت داره سر همین نمیزارن معمولا..
-
Blue28 در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
انقد خوراکی گرون شده دیگه نمی تونم بگم جهنم و ضرر بخرم حالم خوب شه
باید رژیم بگیریم تا آخر.
-
فقط منتظر بودن من تلگرامم پاک کنم بعد وصل کنن
-
دیروز حدود ۴ساعت و امروز حدود ۲ساعت رفتم بیرون پیشش
اوم...
خوبه...
ولی اگه بخوام ادامه تحصیل بدم باید حتما در طول ترم بخونم...
اون موقع دیگه فرجه ها به تنهایی کافی نیست چون قطعا خیلی بیشتر از این کار پیش میاد!
#تودلی -
وویس کلاس رو ندارم
و نمیخوام مستقیم برم از اون آدم بگیرم
چون تو فرجه ها خودمونو کشتیم نفرستاد برامون
دوست ندارم دوباره رو بندازم -
انقد خوراکی گرون شده دیگه نمی تونم بگم جهنم و ضرر بخرم حالم خوب شه
باید رژیم بگیریم تا آخر.
-
ari_14 به دوستم گفتم لاغر نکنین ضرر می کنین این چربیارو ادم تو این مملکت نیاز داره ها
ذخیره انرژی😂
-
Comrade
وصل از نظر شوما چه است؟ چون برای من که همونه که هست. -
بدتر هم شده از دیروز... دیروز بهتر بود وضعیتم.
-
Comrade
وصل از نظر شوما چه است؟ چون برای من که همونه که هست.S.daniyal hosseiny وصل یعنی ایمیل و سایتایی که میخوام بالا میاد. هرچند کند و ناپایداره، ولی همین که وایت لیست نیست خوشحال کنندست.
-
Comrade
وصل از نظر شوما چه است؟ چون برای من که همونه که هست.S.daniyal hosseiny چت جی پی تی داره کار میکنه
از تلگرام و اینستا نوتیف میاد
ولی مثل قبلنا راحت وصل نمیشه تلگرام -
S.daniyal hosseiny وصل یعنی ایمیل و سایتایی که میخوام بالا میاد. هرچند کند و ناپایداره، ولی همین که وایت لیست نیست خوشحال کنندست.
Comrade
خب بله گوگل و کلا چیزایی که متصل به گوگل باشه که خیلی وقت بود بالا میاومد. امروز اپ استور و گوگل پلی هم کار میکردن. -
Comrade
خب بله گوگل و کلا چیزایی که متصل به گوگل باشه که خیلی وقت بود بالا میاومد. امروز اپ استور و گوگل پلی هم کار میکردن.S.daniyal hosseiny اونا که آره. ولی منظورم چیزایی مثل گیت هاب، سایتای چرند گیمم، موسیقی و ... بود.
-
S.daniyal hosseiny چت جی پی تی داره کار میکنه
از تلگرام و اینستا نوتیف میاد
ولی مثل قبلنا راحت وصل نمیشه تلگرامBlue28
نوتیف که چهار روزه میاد. کانفیگ و نپستر هم میزدیم میرفتیم اینستا و تلگرام رو... ولی آیپیا رو دارن ساعتی میزنن اصن یه وضعیت غریبیه.