هرچی تودلته بریز بیرون7
-
وویس کلاس رو ندارم
و نمیخوام مستقیم برم از اون آدم بگیرم
چون تو فرجه ها خودمونو کشتیم نفرستاد برامون
دوست ندارم دوباره رو بندازم -
Blue28 در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
انقد خوراکی گرون شده دیگه نمی تونم بگم جهنم و ضرر بخرم حالم خوب شه
باید رژیم بگیریم تا آخر.
-
ari_14 به دوستم گفتم لاغر نکنین ضرر می کنین این چربیارو ادم تو این مملکت نیاز داره ها
ذخیره انرژی😂
-
Comrade
وصل از نظر شوما چه است؟ چون برای من که همونه که هست. -
بدتر هم شده از دیروز... دیروز بهتر بود وضعیتم.
-
Comrade
وصل از نظر شوما چه است؟ چون برای من که همونه که هست.S.daniyal hosseiny وصل یعنی ایمیل و سایتایی که میخوام بالا میاد. هرچند کند و ناپایداره، ولی همین که وایت لیست نیست خوشحال کنندست.
-
Comrade
وصل از نظر شوما چه است؟ چون برای من که همونه که هست.S.daniyal hosseiny چت جی پی تی داره کار میکنه
از تلگرام و اینستا نوتیف میاد
ولی مثل قبلنا راحت وصل نمیشه تلگرام -
S.daniyal hosseiny وصل یعنی ایمیل و سایتایی که میخوام بالا میاد. هرچند کند و ناپایداره، ولی همین که وایت لیست نیست خوشحال کنندست.
Comrade
خب بله گوگل و کلا چیزایی که متصل به گوگل باشه که خیلی وقت بود بالا میاومد. امروز اپ استور و گوگل پلی هم کار میکردن. -
Comrade
خب بله گوگل و کلا چیزایی که متصل به گوگل باشه که خیلی وقت بود بالا میاومد. امروز اپ استور و گوگل پلی هم کار میکردن.S.daniyal hosseiny اونا که آره. ولی منظورم چیزایی مثل گیت هاب، سایتای چرند گیمم، موسیقی و ... بود.
-
S.daniyal hosseiny چت جی پی تی داره کار میکنه
از تلگرام و اینستا نوتیف میاد
ولی مثل قبلنا راحت وصل نمیشه تلگرامBlue28
نوتیف که چهار روزه میاد. کانفیگ و نپستر هم میزدیم میرفتیم اینستا و تلگرام رو... ولی آیپیا رو دارن ساعتی میزنن اصن یه وضعیت غریبیه. -
هبیج در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:

استاد انقلاب :
من که میدونم میدش به حراست ولی نمیتونم ثابت کنم
Narges_بگو
چه بگویم نگفته هم پیداست مرتیکه -
هبیج در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
ari_14
جدی؟اره
یکی از ترم بالاییای فامیلمون ک تو همین بحثا شرکت کرده بود تا دم اخراج رفت،واسطه شدن اخراج نکردن ولی پرونده سیاسی بهش دادن الان نمیتونه مطب بزنه ،دندون پزشکه. -
کلا یه سری ابزارای دانشجویی رو آزاد کردن که دانشجوها امتحان بدن. عجیبه ولی واقعی =)))
-
چپ جی پی تی هم برای من بدون فیلترشکن هیچوقت نمیاومد. تحریم بود آیپیم... حالام که کلا سایتش بالا نمیاد کماکان.
-
چربیارو ادم تو این مملکت نیاز داره ها
ایده خوبی بود😂
پس منم با این فعلا خودم رو گول میزنم -
دلم نمیخواد وصل شه =)))))))))))
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
S.daniyal hosseiny
چه ربطی داره