هرچی تودلته بریز بیرون7
-
Comrade
وصل از نظر شوما چه است؟ چون برای من که همونه که هست.S.daniyal hosseiny چت جی پی تی داره کار میکنه
از تلگرام و اینستا نوتیف میاد
ولی مثل قبلنا راحت وصل نمیشه تلگرام -
S.daniyal hosseiny وصل یعنی ایمیل و سایتایی که میخوام بالا میاد. هرچند کند و ناپایداره، ولی همین که وایت لیست نیست خوشحال کنندست.
Comrade
خب بله گوگل و کلا چیزایی که متصل به گوگل باشه که خیلی وقت بود بالا میاومد. امروز اپ استور و گوگل پلی هم کار میکردن. -
Comrade
خب بله گوگل و کلا چیزایی که متصل به گوگل باشه که خیلی وقت بود بالا میاومد. امروز اپ استور و گوگل پلی هم کار میکردن.S.daniyal hosseiny اونا که آره. ولی منظورم چیزایی مثل گیت هاب، سایتای چرند گیمم، موسیقی و ... بود.
-
S.daniyal hosseiny چت جی پی تی داره کار میکنه
از تلگرام و اینستا نوتیف میاد
ولی مثل قبلنا راحت وصل نمیشه تلگرامBlue28
نوتیف که چهار روزه میاد. کانفیگ و نپستر هم میزدیم میرفتیم اینستا و تلگرام رو... ولی آیپیا رو دارن ساعتی میزنن اصن یه وضعیت غریبیه. -
هبیج در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:

استاد انقلاب :
من که میدونم میدش به حراست ولی نمیتونم ثابت کنم
Narges_بگو
چه بگویم نگفته هم پیداست مرتیکه -
هبیج در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
ari_14
جدی؟اره
یکی از ترم بالاییای فامیلمون ک تو همین بحثا شرکت کرده بود تا دم اخراج رفت،واسطه شدن اخراج نکردن ولی پرونده سیاسی بهش دادن الان نمیتونه مطب بزنه ،دندون پزشکه. -
کلا یه سری ابزارای دانشجویی رو آزاد کردن که دانشجوها امتحان بدن. عجیبه ولی واقعی =)))
-
چپ جی پی تی هم برای من بدون فیلترشکن هیچوقت نمیاومد. تحریم بود آیپیم... حالام که کلا سایتش بالا نمیاد کماکان.
-
Blue28 در هرچی تودلته بریز بیرون7 گفته است:
چربیارو ادم تو این مملکت نیاز داره ها
ایده خوبی بود😂
پس منم با این فعلا خودم رو گول میزنم -
دلم نمیخواد وصل شه =)))))))))))
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
S.daniyal hosseiny
چه ربطی داره -
ناوهای آمریکایی تو خلیج فارسن
-
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -

جسی پینکمن.mp4
"جسی پینکمن" هیچوقت برای این دنیا ساخته نشده بود؛ نه برای خشونتش، نه برای بیرحمیاش، نه برای قوانینی که آدمهای مهربان را له میکند. او بیش از حد انسانی بود، بیش از حد دلنازک بود و درست به همین دلیل در مسیری افتاد که هر قدمش وجدانش را زخمیتر میکرد.
آرون پال فقط نقش جسی را بازی نکرد؛ او روحش را در این شخصیت دمید. کاری کرد که ما سقوط تدریجی یک انسان را ببینیم، دردش را حس کنیم، گناهش را بفهمیم و معصومیتی را که آرامآرام از او جدا میشود لمس کنیم.
جسی یکی از معدود شخصیتهایی است که هر بار نگاهش میکنی، انگار داری رنج یک نسل را میبینی؛ نسلی که در دنیایی اشتباه گیر افتاده، دنبال راه فرار میگردد و هر بار بیشتر فرو میرود.Breaking Bad
-
یه مدته از کتاب خوندن فاصله گرفتم
ان شالله بعد از امتحانام شروع میکنم...
با کتابی که خیلی وقته دنبالشم ولی هنوز نگرفتمش..
باید سفارشش بدم... -
اول از همه باید برم عینک بگیرم احتمالا...
-
Blue28
نوتیف که چهار روزه میاد. کانفیگ و نپستر هم میزدیم میرفتیم اینستا و تلگرام رو... ولی آیپیا رو دارن ساعتی میزنن اصن یه وضعیت غریبیه.S.daniyal hosseiny نه والا برای من نمیومد مگراینکه وصل میشد تلگرامت