هرچی تودلته بریز بیرون7
-
تا قبل از اینکه همه چیز زندگیمون مجازی بشه
رنگا
دوست داشتنا
سبک زندگیا
بیرون رفتنا
خندیدنا
گریه کردنا
حتی غم و غصه ها
همه چیز خیلی قشنگتر بود، خیلی:) -
خدایا شکرت✨️
-
Gharibe Gomnam خب چقد از هرکدوم بریزم؟
این موادش برای پنج فنجون کیک شکلاتی خیس بدون فره :
نصف لیوان شیر با ۳ قاشق غذا خوری پودر کاکائو و یک لیوان شکر رو با همزن مخلوط کن بعد نصف این مایع رو بزار کنار واسه سسش
به نصف دیگه اش یه تخم مرغ و وانیل اضافه کن دوباره همش بزن بعد یک چهارم روغن اضافه کن بهشون و خوب هم بزن وقتی قشنگ همزدی ده قاشق غذا خوری ارد و نصف قاشق چایخوری بکینگ پودر رو باهم الک کن و اضافه کن البته یه کیک پز ماهری به من گفت که هرچی تو دستور پخت از بکینگ پودر نوشته بود دوبرابرشو درست کن چون بکینگ پودرا تاریخ مصرف گذشته ان 🤣
خوب همش بزن و یادت باشه در یه جهت هم بزنی حتی پنکیک هم میخوای درست بکنی در یه جهت هم بزن اینم اون عزیز شیرینی پز بهم گفتن
بعد یه قابلمه لبه بلند میگیری اول این مایع کیک رو میریزی داخل اون فنجون هات فقط سر پر نریز نصف فنجون هاتو بریز حتما هم چربش کن
آب هم نمیخواد بزارشون تو قابلمه حتما دم کنی بزار و درشو بزار و پیچشو کم کن نیم ساعت بپزه
بعدش برو سراغ اون نصفه که برای سست بود
اون رو بگیر بزار رو گاز رو حرارت تا همه چیزش تو هم حل بشه
کیکاتو در بیار وقتی سرد شد با چاقو روش بزن سس شکلات رو بریز روش که جذبش بشه
میتونی هم گاناش بزنی رو کیکت که پایین گفتم چطوری درست میشه -
بدون فنجونم خواستی درست کنی میتونی داخل این کاسه هاس سفالی مقاوم بزاری درست کنی
-
مغز ادم اینهمه ترابایت ظرفیت داره
من حتی نمیتونم عین ادم از ۶۰ گیگش استفاده کنم -
این موادش برای پنج فنجون کیک شکلاتی خیس بدون فره :
نصف لیوان شیر با ۳ قاشق غذا خوری پودر کاکائو و یک لیوان شکر رو با همزن مخلوط کن بعد نصف این مایع رو بزار کنار واسه سسش
به نصف دیگه اش یه تخم مرغ و وانیل اضافه کن دوباره همش بزن بعد یک چهارم روغن اضافه کن بهشون و خوب هم بزن وقتی قشنگ همزدی ده قاشق غذا خوری ارد و نصف قاشق چایخوری بکینگ پودر رو باهم الک کن و اضافه کن البته یه کیک پز ماهری به من گفت که هرچی تو دستور پخت از بکینگ پودر نوشته بود دوبرابرشو درست کن چون بکینگ پودرا تاریخ مصرف گذشته ان 🤣
خوب همش بزن و یادت باشه در یه جهت هم بزنی حتی پنکیک هم میخوای درست بکنی در یه جهت هم بزن اینم اون عزیز شیرینی پز بهم گفتن
بعد یه قابلمه لبه بلند میگیری اول این مایع کیک رو میریزی داخل اون فنجون هات فقط سر پر نریز نصف فنجون هاتو بریز حتما هم چربش کن
آب هم نمیخواد بزارشون تو قابلمه حتما دم کنی بزار و درشو بزار و پیچشو کم کن نیم ساعت بپزه
بعدش برو سراغ اون نصفه که برای سست بود
اون رو بگیر بزار رو گاز رو حرارت تا همه چیزش تو هم حل بشه
کیکاتو در بیار وقتی سرد شد با چاقو روش بزن سس شکلات رو بریز روش که جذبش بشه
میتونی هم گاناش بزنی رو کیکت که پایین گفتم چطوری درست میشهGharibe Gomnam باشهههه مرسییی 💘
-
کاملااا تموم شدم ولی امتحانا نه😕
-
-
واقعا دیگه نمیتونم
میخوام برم خونمون💔 -
ادم یه وقتایی تو زندگی فکرمیکنه تونسته خودشو تغییر بده یا تونسته یه سری خلا هارو درست کنه
اما سال ها بعد وقتی دوباره با همونا مواجه میشه همه چیز دوباره تکرار میشه
و تو به خودت میگی مگه درستش نکرده بودی؟
و میفهمی متاسفانه هیچ چیز درست نشده بود و تو هنوز همون ادم ضعیف سابقی انگار -
حس سردرگمی دارم
-
پس فرسایش خاک اینجوریه...
-
ولی از نقطه فرسایشم رد شده
-
خاک داره تبخیر میشه که
-
فکرکنم مشکل از خاک بود