هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
ریحانه 00 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
farzad17931
حرف مامان بزرگمو نگو😂همه میگن مگه این طور نیس؟
farzad17931
اره. حاشا کردن کار ماس😂 -
shima31 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@dr-bernosi
چی؟؟؟؟؟؟!!!!!
74هزاررر؟؟
ما فرزند شهید نیستیم..فقط منظقه 3 هستمخب در کل شانس قبولی دانشگاه های شهرتون بیشتر از شهرای دیگس
@dr-bernosi
اوکی..سپاس..هرجا باشه فقط پزشکی باشه..بتونم ب مردم کمک کنم -
farzad17931
اره. حاشا کردن کار ماس😂ریحانه 00 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
farzad17931
اره. حاشا کردن کار ماس😂دیگه حرفه ای شدیم در این مورد:expressionless_face:
-
@dr-bernosi
اوکی..سپاس..هرجا باشه فقط پزشکی باشه..بتونم ب مردم کمک کنمیه تذکر که تعهد خدمت نرین
-
بزرگترین و بدترین درد ,عذاب وجدان هستش..کاری نکنین انسان های از خودشون متنفر بشن
-
بروبچ کسی اینجا نمیخواد مهندس بشه؟؟!
-
@nawrciiss
چی شد؟!! -
از این عکس ها گرفتن چه کیفی میده :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes:
فعلا تصویر من نیست#
-
farzad17931 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
هم مهندس داریم هم میخوان بشن
-
:smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes:
-
farzad17931 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
هم مهندس داریم هم میخوان بشن
@dr-bernosi ما میخوایم بشیم:smiling_face_with_heart-eyes: :relieved_face:
-
@nawrciiss
چی شد؟!!خیلی نامردیه با سهمیه همچین رتبه ی خوبی آوردن .. ://:frowning_face:
-
:smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes:
الان دارن دیواراشا رنگ سفید میزنن خیلی خوشگل داره میشه
-
@dr-bernosi
اوکی..سپاس..هرجا باشه فقط پزشکی باشه..بتونم ب مردم کمک کنمیه تذکر که تعهد خدمت نرین
@dr-bernosi
تعهد نمیرم..چون من اینجا نمیمونم..باید 30سال برا اینجا خدمت کنم ک شرایط من جور نیست -
هرکاری بکنن هواش مثل شهید بهشتی نمیشه دقیقا وسط تهرانه همشم الودگی ولی شهید بهشتی کوهپایس هواش خیلی خوبه
-
الان دارن دیواراشا رنگ سفید میزنن خیلی خوشگل داره میشه
@dr-bernosi
من چشامو میبندم حس میکنم در وسط حیاط دانشگاه هستم و نسیم خنک ب صورتم میزنه...ان شاالله
-
ریحانه 00 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
659869
معلومه داشته رد میشده گفته یه عکسم بگیرم😂من میگم باید از پله ها بالا برم خودم بیایستم یه نگاه به اسمون بکنم نفس عمیق بکشم گذشته رو به یاد بیارم با سختی هاش و یه عکس مغرور خوشگل بگیرم و قطعا میگیرم :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: